pth76 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλήσπερα. Εχω ενα λαπτοπ που ειναι συνδεμενο σε δικτυο οικιακο (linksys ρουτερ). Ενω εχει συνδεση ιντερνετ χωρις προβλημα και βλεπει και τον δικτυακο εκτυπωτη δυστυχως δεν μπορει να δει τα κοινοχρηστα αρχεια που υπαρχουν στο δικτυο ουτε και τους φακελους που εχω κανει εγω κοινοχρηστους στον κεντρικο υπολογιστη. Το λειτουργικο του ειναι vista basic και του κεντρικου vista ultimate. Υπαρχει πιθανοτητα να εχουν ασυμβατοτητα; Ο λογος που το λεω ειναι γιατι στα basic στην καρτελα της διαχειρησης υπολογιστη εχει περιορισμενα εργαλεια και ρυθμισεις για δικτυα η' χρηστες κτλ.
tsakonas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Στο κεντρο διαχειρισης δικτυου το αλλαζεις σε ιδιωτικο δικτυο αν δεν ειναι ηδη...και μετα βαζεις on το 1ο,2ο,5ο. Στο 1ο επισης αλλαξε workgroup βαλε κατι αλλο...το ιδιο και στα δυο pc.επισης βαλε κωδικο χρηστη στους λογαριασμους . Αν δουλεψει οκ, τοτε βγαζεις τους κωδικους αν θες...και απενεργοποιεις το 5ο.
pth76 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Στο κεντρο διαχειρισης δικτυου το αλλαζεις σε ιδιωτικο δικτυο αν δεν ειναι ηδη...και μετα βαζεις on το 1ο,2ο,5ο. Στο 1ο επισης αλλαξε workgroup βαλε κατι αλλο...το ιδιο και στα δυο pc.επισης βαλε κωδικο χρηστη στους λογαριασμους . Αν δουλεψει οκ, τοτε βγαζεις τους κωδικους αν θες...και απενεργοποιεις το 5ο. Ευχαριστω φιλε το εκανα και δουλευει τελεια. Φανταζομαι πως δεν μπορω να ξαναεχω τα pc χωρις κωδικους ετσι?
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μπορεις ...γιαυτο ειπα Αν δουλεψει οκ, τοτε βγαζεις τους κωδικους αν θες...και απενεργοποιεις το 5ο.
spooksville21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 τσακονα εχω και γω παρομοιο προβλημα με δικτυο δες το σχετικο thread "βοηθεια για δικτυο" και αν μπορεις προτεινε κατι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.