Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
kαι 20-30 ευρω παραπανω να εχουν και κερδος ορισμενα καταστηματα... :P

Multirama ole :D

Tι 20-30 ευρώ λες?!

Stacker 830 μαύρο στο e-shop το βρίσκεις 195 ενώ Multirama 290 μου είπαν όταν ρώτησα. :mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως πολύ χαίρομαι που επιτέλους η ΑΤΙ έβγαλε κάτι ανώτερο απο αυτούς τους τενεκέδες της nvidia.Τ μυαλά κάποιον εκεί είχαν πάρει πολύ αέρα και μαζί τους και οι τιμές.Είναι επιτέλους ευκαιρία να πάρουμε hi end κάρτες σε λογικες τιμές.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά κάτσε να πάρει καλό προβάδισμα η ΑΤΙ και θα δεις ανάλογες τιμές και από αυτή...

Δημοσ.

Σύμφωνα πάντως με το toms hardware 'Ας αρχίσουμε με τις ολοκαίνουργιες Geforce κάρτες. Το Geforce GTX 280 είναι πλέον η πιο ισχυρή ενιαία κάρτα βίντεο δαπανώντας αρκετά χρήματα σε όσους μπορούν να αγοράσουν, αλλά σε αυτή την περίπτωση βολεύει η διπλή GPU εξοπλισμένη με το Geforce 9800 GX2! Είναι επίσης το πιο ακριβή, αρχίζοντας από $ 650. . Τα μικρότερα αδελφάκι του, το Geforce GTX 260, προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις πολύ λίγο κάτω από το επίπεδο του 9800 GX2, οπότε θεωρείται πιο λογικό να δαπανήσεις τα $ 400 σύμφωνα με ξένα φόρουμ που ασχολούνται με τις τιμές'. Oι πτώσεις ειναι γενικές και ήδη με το θέμα έχουν ασχοληθεί και ελληνικές ιστοσελίδες εδώ και ημέρες. Καλό ειναι να πληροφορούμε σωστά τον κόσμο...

Δημοσ.

περυσι ιουλιο τετοια εποχη εδωσα 530Ε για 8800GTX EVGA σα μαλ@κας.... τωρα εχω ξενερωσει οπως ειναι λογικο αλλα το παθημα να γινει μαθημα.

απο τις καινουργιες καρτες ποιες υποστηριζουν directx11?

Δημοσ.

Εγώ έχω το εξής σύστημα:

Athlon 64 3200+ (venice) ,RAM 2 GB Kingston 400 MHz(on dual channel),MSI Neo 4 Fi(nforce 4 ultra), MSI NX 6600 GT.Αξίζει να πάρω μια από τις καινούριες κάρτες της Ati ή θα την κρατάνε πολύ πίσω τα υπόλοιπα?

Δημοσ.
Εγώ έχω το εξής σύστημα:

Athlon 64 3200+ (venice) ,RAM 2 GB Kingston 400 MHz(on dual channel),MSI Neo 4 Fi(nforce 4 ultra), MSI NX 6600 GT.Αξίζει να πάρω μια από τις καινούριες κάρτες της Ati ή θα την κρατάνε πολύ πίσω τα υπόλοιπα?

πιστευω ο επεξεργαστης θα σε κραταει παρα παρα πολυ πισω...την στιγμη μαλιστα που τοσα παιχνιδια ειναι γραμμενα για να εκμεταλλευονται 2πυρηνους,ενας εστω και μικρος C2D θα σου εκανε τρελλη διαφορα... (για να μην αναφερθω σε παιχνιδια που η μηχανη τους εξαρταται πολυ απο επεξεργαστη πχ ολα τα του Source (hl2 και σια),εκει θα τριβεις τα ματια σου με τον νεο επεξεργαστη)

Δημοσ.
Εγώ έχω το εξής σύστημα:

Tρελό bottleneck, δυστυχώς.:-(

Δημοσ.
θα την πατήσει κάτω σε τι?

Σε πωλήσεις, με τέτοιον θόρυβο που έχει γίνει για τις 48xx, ένα ~5% παραπάνω σε απόδοση που έχει η 9800 GTX+ δεν αρκεί, ειδικά όταν λάβουμε υπ' όψιν ότι θα κάνει ~15 ευρώ παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...