Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H nVIDIA ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες πτώσεις τιμών στις νέες κάρτες γραφικών της, προφανώς σαν αντίποινα για τον πόλεμο τιμών που ξεκίνησε η AMD με τα δικά της προϊόντα.

Αυτά τα λόγια μάλιστα επιβεβαιώθηκαν από τους ανθρώπους του Bit-tech, που όπως λένε μίλησαν με κάποιον από την nVIDIA, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι αυτές οι τιμές που ακούστηκαν όντως θα ισχύσουν.

Τα νέα λοιπόν είναι πολύ καλά για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάρτα αυτές τις ημέρες, όχι όμως και για αυτούς που ήδη αγόρασαν τις δικές τους, σε σχεδόν διπλάσιες τιμές.

Ναι, καλά ακούσατε. Οι τιμές που αναμένονται είναι:

* GeForce GTX 280 στα $449 ή 359 ?

* GeForce GTX 260 στα $299 ή 239 ?

* GeForce 9800 GTX+ στα $199 ή 169 ?

Έτσι πλέον, η GeForce GTX 260 θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Radeon HD 4870, ενώ η GeForce 9800 GTX+ θα ανταγωνιστεί τη Radeon HD 4850. Η Radeon HD 4870 X2 φυσικά, θα δει μπροστά της την GeForce GTX 280.

Προς το παρόν βέβαια, κάποιοι κατασκευαστές δε σκοπεύουν να αλλάξουν τις τιμές τους τόσο γρήγορα. Οι φήμες λένε πως είναι οι μικρότεροι κατασκευαστές, οι οποίοι περιμένουν πρώτα κάποια συννενόηση με την nVIDIA για τα χρήματα που θα χάσουν, με αυτές τις γενναίες πτώσεις τιμών.

Οι μεγάλοι κατασκευαστές από την άλλη, φαίνεται πως θα αλλάξουν άμεσα τις τιμολογήσεις τους.

Source.png Πηγή: hwbox.gr

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wow. Δηλαδή η GTX280 έπεσε σχεδόν στα μισά λεφτά σε περίπου ένα μήνα. Δε θα θελα να μαι στη θέση κάποιου βιαστικού αγοραστή (όχι δεν το λέω από ζήλια :P)...

• Super Moderators
Δημοσ.

GeForce 9800 GTX+ στα $199 ή 169 ?

sorry αλλά αυτό το βρίσκω περίεργο...

αν συγκρίνουμε με την 4850 που έχει επίσημη τιμή τα 199$(145 euro και κάτω), σε euro έπρεπε να ήταν χαμηλότερα η 9800GTX+ από ότι λέει το αρθρο...

να δω πόσο θα πάνε οι 9800GTX, 8800GTS, 9600GT, 8800GT...

Δημοσ.

Αν με αυτές τις τιμές η εταιρία εξακολουθήσει να είναι κερδοφόρα φανταστείτε τι υπερκέρδη έκτιζε τόσο καιρό στις πλάτες των καταναλωτών.... Μακάρι να την πατήσει στο λαιμό η ΑΤΙ να βάλουν μυαλό τα καθίκια της Nvidia. Και προφανώς δεν είμαι Fanboy της ATI, χρόνια τώρα nvidia κάρτες και μόνο, μέχρι και το stacker μου nvidia edition είναι αλλά μέχρι εδώ :). Δεν θα ήθελα με την καμία να είμαι στην θέση όσων πήραν την gtx280 στις αρχικές τιμές....

Δημοσ.
GTX280>4870>GTX260>9800GTX+>=4850>9800GTX>8800GTS>8800GT>9600GT>=3870>3850

Thanks man, έχω την 8800GT από τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι ότι είμαι υπερευχαριστημένος καθώς παίζει τα πάντα σε full detail και δεν έχω ασχοληθεί με κάρτες γραφικών από τότε γιαυτό ήθελα να δω που βρισκόμαστε. :-)

Δημοσ.
GeForce 9800 GTX+ στα $199 ή 169 ?

sorry αλλά αυτό το βρίσκω περίεργο...

αν συγκρίνουμε με την 4850 που έχει επίσημη τιμή τα 199$(145 euro και κάτω), σε euro έπρεπε να ήταν χαμηλότερα η 9800GTX+ από ότι λέει το αρθρο...

να δω πόσο θα πάνε οι 9800GTX, 8800GTS, 9600GT, 8800GT...

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι η 4850 θα την πατήσει κάτω την 9800 GTX+.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι η 4850 θα την πατήσει κάτω την 9800 GTX+.

θα την πατήσει κάτω σε τι?

Δημοσ.

γι αυτο χρειαζεται να υπάρχει ανταγωνισμός..

και οσοι δεν σας αρεσει να υπάρχει η ΑΤΙ νομιζω κανετε λαθος.

Πρεπει να την υποστηρίζουμε οχι μονο στα φορουμ αλλα και με την τσεπη μας καμια φορα, για να μην μας παει μονοπώλειο η nvidia

Δημοσ.

σημερα με πηρε φιλοs που εχει μαγαζι με pc και ψωνιζω χρονια απο κει.

Μου δινει την 8800 ultra 170 ευρω,τι λετε να την βαλω;

εχω την 8600 gt και σκεφτομουν ηδη για κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Eπειδή έχω πάψει καιρό να ασχολούμαι με τιμές gfx card, ας με διαφωτίσει κάποιος σας παρακαλώ.

Η GTX 280 έκανε 700 ευρώ πριν δλδ? :/

• Super Moderators
Δημοσ.

xolloth δεν αξίζει...να φανταστείς ότι το Πλαίσιο ξεstockαρε την 8800GTX στα 90 euro και πως την πουλάνε αρκετοί σε τέτοια τιμή μεταχειρισμένη...

Cue όχι άρχισε από 520 (η φτηνότερη εννοείται) στην Ελλάδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...