Προς το περιεχόμενο

Bοηθεια για καρτα γραφικων

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια ειναι πολλα τα λεφτα αλλα θα το σκεφτω και αυτο το ενδεχομενο.

Στο ηδη υπαρχον συστημα τι μπορουμε να κανουμε για να παιζω προ 2008??

Μια καρτα γραφικων και αντε kai 2 giga ram φτανουν??

Πειτε μου για να το κλεινουμε το θεματακι γιτι πιστευω σας κουραζω. Σορυ κιολας

Ξαναπαλι...

Εσυ δεν ειπες παραπανω αν κανεις κατι με 350ε ?

Σου βγαλαμε συστημα με λιγοτερα, και τωρα ζητας ξανα αναβαθμιση? :rolleyes:

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι. Απλα ειδα τις προτασεις σας και τις δυο αλλα θελω να εχω μια γενικη αποψη και για τα δυο. Δηλαδη για αλλαγη μονο καρτα γραφικων και ραμ τι πρεπει να κανω για να παιζω προ?? Και για να αναβαθμισω ολο το συστημα ειδα τις προτασεις σας (Δεν ξερω αν εχετε να μου προτεινετε κι αλλα) και θελω να δω τι με συμφερει περισσοτερο. Καταλαβατε??

Απλα θελω να ξερω τι παιζει και για τα δυο δηλ και για αναβαθμιση ολοκληρου του pc ή απλα μονο μιας καρτας και ραμ για να διαλεξω ποιο με συμφερει αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Απλώς για να παίζεις PES2008 θες μια 7600GS/GT ~65/85? και 512MB RAM ~10?. Πιθανόν να χρειαστείς και τροφοδοτικό.

Φαντάζομαι εννοείς να παίζεις σε καλή ποιότητα/ανάλυση γιατί εγώ μέχρι πρότινως έπαιζα σε AMD 64 3000+, 512MB RAM και Ati 9200 σε low και ήταν απόλυτα playable.

Δημοσ.

Tι με συμφερει να κανω?? Θα εχω καλη αποδοση μονο με ραμ και καρτα γραφικων??

Και στη συνεχεια αλλαζω και τα υπολοιπα.

Τι λετε??

Δημοσ.

Όταν αλλάξεις τα υπόλοιπα θα πρέπει να πετάξεις/πουλήσεις την κάρτα γραφικών, μιας και είναι AGP, και τις μνήμες εάν η τωρινή σου είναι DDR κι όχι DDR2. Αν πάρεις ένα σχετικά μικρό/φθηνό τροφοδοτικό πιθανόν να πρέπει να το αλλάξεις κι αυτό αργότερα.

Επίσης δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν μπορείς να παίξεις με την 7600GT σε max ποιότητα με λογικά fps. Σίγουρα θα μπορείς σε medium. Ούτε μπορούμε να μαντέψουμε αν και πώς θα παίζει το PES2009 -αν σ' ενδιαφέρει-.

Όπως είπε ο gadg3takias και ο liopyr (μάλλον δεν το πρόσεξες) δε συμφέρει να αναβαθμίσεις. Εκτός κι αν σκοπεύεις να το κρατήσεις τουλάχιστον για κανα χρόνο ακόμα.

Δημοσ.

alexis333 γιατί δεν αγοράζεις μια κονσόλα, όπως το xbox360?..και το 2012 pro θα παίζεις..δεν θα δώσεις πολλά χρήματα..με υπολογιστή των 350 ευρώ μπορείς να γράφεις κείμενα στο word..με κονσόλα των 269 ευρώ δεν χρειάζεται να αναβαθμίσεις ποτέ, και με το budget που διαθέτεις θα παίζεις πολύ καιρό τα πάντα...

Υπολόγισε και το pro08 30 ευρώ...

Αν έχεις και μια φυσιολογική τηλεόραση, νομίζω είναι η καλύτερη λύση..

Δημοσ.

στο carfour παντως στις εκπτωσεις χθες ειχε ξεπουλημα υπολογιστων απο 800 ευρω σε 90 ευρω οσο κανει μια καρτα επαιρνες πυργο με δισκο και ολα μεσα χωρις οθονη

Δημοσ.
alexis333 γιατί δεν αγοράζεις μια κονσόλα, όπως το xbox360?..και το 2012 pro θα παίζεις..δεν θα δώσεις πολλά χρήματα..με υπολογιστή των 350 ευρώ μπορείς να γράφεις κείμενα στο word..

Με υπολογιστή 350ε πλέον, μπορείς να σηκώσεις πολύ καλύτερα γραφικά από οποιαδήποτε "high end" κονσόλα.

Α, ναι, και μπορείς να γράφεις και κείμενα στο word, αν έχεις έμπνευση...

Δημοσ.
alexis333 γιατί δεν αγοράζεις μια κονσόλα, όπως το xbox360?..και το 2012 pro θα παίζεις..

Εχω κονσολα αλλλα θελω να παιζω pro online. Με πιασες???"

Δημοσ.
Όταν αλλάξεις τα υπόλοιπα θα πρέπει να πετάξεις/πουλήσεις την κάρτα γραφικών, μιας και είναι AGP, και τις μνήμες εάν η τωρινή σου είναι DDR κι όχι DDR2. Αν πάρεις ένα σχετικά μικρό/φθηνό τροφοδοτικό πιθανόν να πρέπει να το αλλάξεις κι αυτό αργότερα.

Λοιπον θα ξεκινησω μολις σημερα παιρνωντας μια ραμ. Αυτη:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553811

Με αυτη δε θα εχω προβλημα ετσι?? Την κραταω για παντα. Ειναι και DDR2 και 800 MHh.

Να ρωτησω κατι αλλο. Στον υπολογιστη μου θα παει μαζι με την 512 που εχω αυτη τη στιγμη ή πρεπει να τη βγαλω την 512??

Επομενο στη σειρα ειναι το τροφοδοτικο. (Αυτες τις μερες θα παρω και ενα τροφοδοτικο γιατι το χρειαζομουν οπως ειπα και πριν). Τι προτεινετε?? Οχι μονο για το τωρινο συστημα αλλα και για επερχομενη σιγα σιγα αλλαγη μητρικης και αλλων πολλων ακομα.

Δημοσ.
η μητρική σου δεν παίρνει DDR2 μνήμες, μόνο DDR1...

Τωρα με τρελανες φιλε. Ελεος. Τι στο διαολο μηχανημα εχω?? Παω αμεσως να το πεταξω απο το μπαλκονι.

Να σου πω τωρα σοβαρα οι ddr2 με τις ddr1 εχουν μεγαλη διαφορα??

Και αν παρω τωρα ddr1 Θα κανουν μετα σε αλλη μητρικη καινουρια που θα παρω αργοτερα??

Μου φαινεται ομως οτι πρεπει να παρω πρωτα μητρικη ε??

Δημοσ.
Εχω κονσολα αλλλα θελω να παιζω pro online. Με πιασες???"

Eχεις ακούσει καθόλου πως παίζει το pro08 online? :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι οι ddr1 που θες να πάρεις τώρα δεν πρόκειται να κάνουν σε μελλοντικό μηχάνημα...

Δημοσ.
Eχεις ακούσει καθόλου πως παίζει το pro08 online? :-(

Ναι νομιζω ενας φιλος μου παιζει ΟΝLΙΝΕ. Tι δεν παιζει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...