liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αν αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα εννοείς πως κρατάς σκληρούς (?) keyboard+mouse και monitor (?), ναι, αξίζει να αναβαθμίσεις ολόκληρο το σύστημα. Δεν αξίζει να επενδύεις τις πανάκριβες AGP πλέον σε ένα παλιό σύστημα...
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αυτο εννοω.Δηλαδη κραταω τα παντα και αλλαζω μητρικη, ραμ , καρτα γραφικων. Δεν ξερω αν χρειαζεται να αλαξω και επεξεργαστη. Πιστευω μια χαρα ειναι αυτος που εχω. Ποσο να μου κοστισει μια τετοια ριζικη αλλαγη περιπου??
gadg3takias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αν αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα εννοείς πως κρατάς σκληρούς (?) keyboard+mouse και monitor (?), ναι, αξίζει να αναβαθμίσεις ολόκληρο το σύστημα. Δεν αξίζει να επενδύεις τις πανάκριβες AGP πλέον σε ένα παλιό σύστημα... Ε κοίτα να δεις, θα έχει ξέρω γω Core 2 Duo και θα κρατήσει τον δίσκο τον IDE; Αμαρτία απ' το Θεό δηλαδή !!!
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ε κοίτα να δεις, θα έχει ξέρω γω Core 2 Duo και θα κρατήσει τον δίσκο τον IDE; Αμαρτία απ' το Θεό δηλαδή !!! Εντάξει δίσκο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, όποτε μαζέψει τα χρήματα και του χρειάζεται. Εξάλλου στα παιχνίδια δεν πρόκειται να δει καμια διαφορά (οκ ίσως το loading να παίρνει 1 sec παραπάνω). Επίσης δε μας είπε αν έχει PATA ή SATA Έχε υπόψη ότι ίσως να χρειαστείς και νέο τροφοδοτικό.
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ασε τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως θα αλλξω γιατι τελευται μου κανει πολλα παιχνιδια ο υπολογιστης. Π.χ κανει ρεσταρτ μονο του. Θα παρω σιγουρα τροφοδοτικο. Εαν αλλξω το συστημα μου οπως λεγαμε ποσα βατ τροφοδοτικο προτεινετε?? Και πειτε μια αναβαθμιση ποσο να μου κοστισει??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 δεν πάει έτσι...εσύ θα πεις πόσα μπορείς να δώσεις για να σου πούμε τι θα πάρεις
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Σε περίπτωση που σε πιάσει η καρδιά σου απ' το παρακάτω ποσό, πες μας μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις. Πάντως το παρακάτω σύστημα κάνει πολύ περισσότερα από το να παίζει PES2008 (παίζει τα πάντα άψογα).
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια με ολα που μου προτεινετε θα μου αδειασε η τσεπη. Τουλαχιστον μια πιο φθηνη μητρικη μπορω να παρω απο αυτη που προτεινεις ή οχι? Και τον επεξεργαστη μου δεν μπορω να τον κρατησω?? Καλος μου φενεται γιατι να τον δωσω?? Εγω εχω να πληρωσω και μεταφορικα δεν ξερω γιατι γραφεις ο ευρω τα μεταφορικα Κατι πιο φθηνο μηπως????
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια με ολα που μου προτεινετε θα μου αδειασε η τσεπη. Τουλαχιστον μια πιο φθηνη μητρικη μπορω να παρω απο αυτη που προτεινεις ή οχι? Και τον επεξεργαστη μου δεν μπορω να τον κρατησω?? Καλος μου φενεται γιατι να τον δωσω?? Εγω εχω να πληρωσω και μεταφορικα δεν ξερω γιατι γραφεις ο ευρω τα μεταφορικα Κατι πιο φθηνο μηπως???? Πού είδες πως έχεις να πληρώσεις μεταφορίκα; Πες μας πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ενταξει η ανανεωση θα γινει σταδιακα. Δε θα τα παρω ολα με μιας. Αλλα και παλι υπερΒολικο ποσο μου φαινεται. Με 350 ευρω κανω τιποτα ή οχι?? Παιδια προσοχη --> Θελω να παιζω Pro 2008
metmat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλύτερα είναι να αλλάξεις και τον επεξεργαστή που έχεις. Δεν θα σε χαλάσει να παίζεις και το pro 2009 όταν βγει. Άμα θες μπορείς να πάρεις έναν πιο φθηνό επεξεργαστή από αυτόν που σου προτείνει ο antonl π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558258 . Άντε με το ζόρι να βάλεις και 1 GB RAM αντί για 2 και να πάρεις άλλο 1 GB αργότερα. Βάλε και μια μητρική καμιά 20αριά ευρώ λιγότερα, αλλά ως εκεί.
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ετοιμος 300 ευρα..! Νταξ, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα το pro08 το παιζει σιγουρα. Εdit: Ακυρες οι μνημες, τωρα προσεξα πως ειναι 512. Υπολογισε 2x αυτες-->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1099647
metmat Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 liopyr φοβάμαι μην γονατίσει το pro με 512 ram. Ακόμα και για το 1 Gb που λέω κι εγώ δεν είμαι σίγουρος. Από την άλλη πλευρά όμως alexi μπορείς να βάζεις σιγά σιγά μνήμη μέχρι να δεις που καλύπτονται οι ανάγκες σου.
tansap Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ετοιμος 300 ευρα..! Νταξ, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα το pro08 το παιζει σιγουρα. +1.... επισης θα μπορουσε να δει ολοκληρο συστημα used σ'αθτα τα λεφτα...
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Παιδια ειναι πολλα τα λεφτα αλλα θα το σκεφτω και αυτο το ενδεχομενο. Στο ηδη υπαρχον συστημα τι μπορουμε να κανουμε για να παιζω προ 2008?? Μια καρτα γραφικων και αντε kai 2 giga ram φτανουν?? Πειτε μου για να το κλεινουμε το θεματακι γιτι πιστευω σας κουραζω. Σορυ κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.