Προς το περιεχόμενο

Bοηθεια για καρτα γραφικων

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα εννοείς πως κρατάς σκληρούς (?) keyboard+mouse και monitor (?), ναι, αξίζει να αναβαθμίσεις ολόκληρο το σύστημα.

Δεν αξίζει να επενδύεις τις πανάκριβες AGP πλέον σε ένα παλιό σύστημα...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο εννοω.Δηλαδη κραταω τα παντα και αλλαζω μητρικη, ραμ , καρτα γραφικων. Δεν ξερω αν χρειαζεται να αλαξω και επεξεργαστη. Πιστευω μια χαρα ειναι αυτος που εχω.

Ποσο να μου κοστισει μια τετοια ριζικη αλλαγη περιπου??

Δημοσ.
Αν αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα εννοείς πως κρατάς σκληρούς (?) keyboard+mouse και monitor (?), ναι, αξίζει να αναβαθμίσεις ολόκληρο το σύστημα.

Δεν αξίζει να επενδύεις τις πανάκριβες AGP πλέον σε ένα παλιό σύστημα...

Ε κοίτα να δεις, θα έχει ξέρω γω Core 2 Duo και θα κρατήσει τον δίσκο τον IDE; Αμαρτία απ' το Θεό δηλαδή :lol:!!!

Δημοσ.
Ε κοίτα να δεις, θα έχει ξέρω γω Core 2 Duo και θα κρατήσει τον δίσκο τον IDE; Αμαρτία απ' το Θεό δηλαδή :lol:!!!

Εντάξει δίσκο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, όποτε μαζέψει τα χρήματα και του χρειάζεται. Εξάλλου στα παιχνίδια δεν πρόκειται να δει καμια διαφορά (οκ ίσως το loading να παίρνει 1 sec παραπάνω). Επίσης δε μας είπε αν έχει PATA ή SATA :)

Έχε υπόψη ότι ίσως να χρειαστείς και νέο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ασε τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως θα αλλξω γιατι τελευται μου κανει πολλα παιχνιδια ο υπολογιστης. Π.χ κανει ρεσταρτ μονο του. Θα παρω σιγουρα τροφοδοτικο. Εαν αλλξω το συστημα μου οπως λεγαμε ποσα βατ τροφοδοτικο προτεινετε??

Και πειτε μια αναβαθμιση ποσο να μου κοστισει??

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πάει έτσι...εσύ θα πεις πόσα μπορείς να δώσεις για να σου πούμε τι θα πάρεις :P

Δημοσ.

Σε περίπτωση που σε πιάσει η καρδιά σου απ' το παρακάτω ποσό, πες μας μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις. Πάντως το παρακάτω σύστημα κάνει πολύ περισσότερα από το να παίζει PES2008 (παίζει τα πάντα άψογα).

post-16437-129062971257_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδια με ολα που μου προτεινετε θα μου αδειασε η τσεπη.

Τουλαχιστον μια πιο φθηνη μητρικη μπορω να παρω απο αυτη που προτεινεις ή οχι?

Και τον επεξεργαστη μου δεν μπορω να τον κρατησω?? Καλος μου φενεται γιατι να τον δωσω??

Εγω εχω να πληρωσω και μεταφορικα δεν ξερω γιατι γραφεις ο ευρω τα μεταφορικα

Κατι πιο φθηνο μηπως????

Δημοσ.
Ρε παιδια με ολα που μου προτεινετε θα μου αδειασε η τσεπη.

Τουλαχιστον μια πιο φθηνη μητρικη μπορω να παρω απο αυτη που προτεινεις ή οχι?

Και τον επεξεργαστη μου δεν μπορω να τον κρατησω?? Καλος μου φενεται γιατι να τον δωσω??

Εγω εχω να πληρωσω και μεταφορικα δεν ξερω γιατι γραφεις ο ευρω τα μεταφορικα

Κατι πιο φθηνο μηπως????

Πού είδες πως έχεις να πληρώσεις μεταφορίκα;

Πες μας πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.

Δημοσ.

Ενταξει η ανανεωση θα γινει σταδιακα. Δε θα τα παρω ολα με μιας. Αλλα και παλι υπερΒολικο ποσο μου φαινεται.

Με 350 ευρω κανω τιποτα ή οχι??

Παιδια προσοχη --> Θελω να παιζω Pro 2008

Δημοσ.

Καλύτερα είναι να αλλάξεις και τον επεξεργαστή που έχεις. Δεν θα σε χαλάσει να παίζεις και το pro 2009 όταν βγει. Άμα θες μπορείς να πάρεις έναν πιο φθηνό επεξεργαστή από αυτόν που σου προτείνει ο antonl π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558258 .

Άντε με το ζόρι να βάλεις και 1 GB RAM αντί για 2 και να πάρεις άλλο 1 GB αργότερα.

Βάλε και μια μητρική καμιά 20αριά ευρώ λιγότερα, αλλά ως εκεί.

Δημοσ.

liopyr φοβάμαι μην γονατίσει το pro με 512 ram. Ακόμα και για το 1 Gb που λέω κι εγώ δεν είμαι σίγουρος.

Από την άλλη πλευρά όμως alexi μπορείς να βάζεις σιγά σιγά μνήμη μέχρι να δεις που καλύπτονται οι ανάγκες σου.

Δημοσ.
95h1rksf7u1x82v33hxk.jpg

Ετοιμος 300 ευρα..!

Νταξ, δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα το pro08 το παιζει σιγουρα. ;)

+1....

επισης θα μπορουσε να δει ολοκληρο συστημα used σ'αθτα τα λεφτα...

Δημοσ.

Παιδια ειναι πολλα τα λεφτα αλλα θα το σκεφτω και αυτο το ενδεχομενο.

Στο ηδη υπαρχον συστημα τι μπορουμε να κανουμε για να παιζω προ 2008??

Μια καρτα γραφικων και αντε kai 2 giga ram φτανουν??

Πειτε μου για να το κλεινουμε το θεματακι γιτι πιστευω σας κουραζω. Σορυ κιολας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...