Προς το περιεχόμενο

Bοηθεια για καρτα γραφικων

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

θελω μια μικρη βπηθεια παρακαλω αν γινεται.

Λοιπον λεω να αλαξω την καρτα γραφικων του υπολογιστη μου και να βαλω μια καλυτερη. Εχω μια τελειως παλια καρτα την Νvidia geforce 5200 128mb.

Θελω να παιζω παιχνιδια οπως το pro evolution 2008

Τι μου προτεινετε??

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η κάρτα σου είναι agp οπότε δεν έχεις και τόσες πολλές επιλογές. Αυτό που δεν μας λες είναι πόσα χρήματα διαθέτεις και αν γίνεται πες μας και το υπόλοιπο σύστημα σου έτσι ώστε να σου προτείνουμε μια κάρτα που να "κολλάει" όσο το δυνατόν περισσότερο με το pc σου...

EDIT: Με πρόλαβε ο Thresh...

Δημοσ.

Σορυ για τα λεφτα μπορω να διαθεσω καμποσα αλλα οχι και καποιο ποσο υπερβολικο.

Μπορω π.χ. να διαθεσω 60 ευρω μπορει και παραπανω

Δημοσ.

Για 68 ευρώ παίρνεις μια αξιοπρεπέστατη 7600GS...

Α και κάνε μια χάρη στον ευατό σου και βάλε στο pc σου 1 gb μνήμη. Θα δεις αρκετά μεγάλη διαφορά.

Εκτός και αν σκοπεύεις σε λίγο καιρό να πάρεις καινούριο.

Δημοσ.
Σορυ για τα λεφτα μπορω να διαθεσω καμποσα αλλα οχι και καποιο ποσο υπερβολικο.

Μπορω π.χ. να διαθεσω 60 ευρω μπορει και παραπανω

2600 pro ή

2600 xt με κατι παραπανω

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι με 512mb δεν γίνεται δουλειά...

επίσης μπορείς να ψάξεις για μεταχειρισμένες agp κάρτες...

Δημοσ.
Τι λες για αυτη??

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=2A22E295B78BC64291BA284497FC6664&pa=5F5A2FB217BE9243B65CEFE35E71C5CE

Με ενδιαφερει να παιζω pro 2008 βασικα

Αυτή είναι ίδια με την κάρτα που ήδη έχεις :-(!

Επίσης βρήκα και αυτήν με 70 ευρώ στα Multirama.

Και βέβαια όπως λέει και ο Thresh μπορείς να ψάξεις και για μεταχειρισμένη όπου θα μπορέσεις να βρεις καλύτερη κάρτα σε πιο χαμηλή τιμή

Δημοσ.

Εκ των πραγμάτων, με το σύστημά σου, και τα λεφτά που διαθέτεις για νέα κάρτα, άνετα pro08 δεν θα παίξεις.

Βάλε ένα ακόμα dimm 512 όπως σου είπαν, και κοίτα για 1950pro μεταχειρισμένη μήπως βρεις κάτι κοντά στα λεφτά σου.

Με οτιδήποτε μικρότερο, θα κάνεις παραχωρήσεις, και πάλι σωστό frame rate πιθανόν να μην έχεις...

Δημοσ.

Μηπως τοτε ηρθε η ωρα να αναβαθμισω το συστημα μου ολο?? Να αρχισω απο τη μητρικη και να φτασω μεχρι την καρτα γραφικων?? Τι λετε??

Αξιζει να αγορασω καρτα γραφικων με πολλα χρηματα ή να αναβαθμισω το ολο υπαρχον συστημα μου

Δημοσ.
Μηπως τοτε ηρθε η ωρα να αναβαθμισω το συστημα μου ολο?? Να αρχισω απο τη μητρικη και να φτασω μεχρι την καρτα γραφικων?? Τι λετε??

Αξιζει να αγορασω καρτα γραφικων με πολλα χρηματα ή να αναβαθμισω το ολο υπαρχον συστημα μου

Σίγουρα πολύ περισσότερο αξίζει να πάρεις καινούριο παρά να αναβαθμίσεις το υπάρχον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...