Προς το περιεχόμενο

αγορα macpro

flyinmycoffee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ε όχι και καλά καλά δεν βγήκαν.. Η τελευταία ανανέωη ήταν πριν από ακριβώς 1 χρόνο... Τεράστια περίοδος..

Κάνε τα πάντα για να ακυρώσεις την παραγγελία. Μεθαύριο βγαίνει το καινούριο λογικά και θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από αυτό που παρείγγειλες.. Τσάμπα τα λεφτά που θα δώσεις τώρα δηλαδή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
ε όχι και καλά καλά δεν βγήκαν.. Η τελευταία ανανέωη ήταν πριν από ακριβώς 1 χρόνο... Τεράστια περίοδος..

Κάνε τα πάντα για να ακυρώσεις την παραγγελία. Μεθαύριο βγαίνει το καινούριο λογικά και θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από αυτό που παρείγγειλες.. Τσάμπα τα λεφτά που θα δώσεις τώρα δηλαδή...

Βρε σεις τον Οκτώβριο βγήκαν τα νέα pro και το macbook! Απλά δεν βγήκε νέο 17" με τα νέα specs!

B)

Aφού καλά καλά δεν βγήκαν.. θα τα αναβαθμίσουν..??

Μήπως υπήρχαν μικροπροβλήματα?

Mηπως μπερδευεις το Macbook Pro (φορητα) με το Mac Pro (desktop tower) ?

Λετε ρε παιδια? να ακυρωσω την παραγγελια? Με την προκαταβολη τι να κανω? θα μου την δωσουνε πισω? Για να μαι ειλικρινης δε με χαλαει το current configuration. μια χαρα κτηναρα ειναι. Αν παντως μπορει να παιξει, ακυρωνω την παραγγελια και το χτυπαω απο systemgraph ετσι κ αλλιως.

Λετε ρε παιδια? να ακυρωσω την παραγγελια? Με την προκαταβολη τι να κανω? θα μου την δωσουνε πισω? Για να μαι ειλικρινης δε με χαλαει το current configuration. μια χαρα κτηναρα ειναι. Αν παντως μπορει να παιξει, ακυρωνω την παραγγελια και το χτυπαω απο systemgraph ετσι κ αλλιως.

Σε ένα μήνα ( όταν έρθουν στην Ελλάδα δηλαδή ), θα πάρεις με τα ίδια λεφτά ένα μηχάνημα που είναι 1 χρόνο ( ΑΚΡΙΒΩΣ ) πιο καινούριο από αυτό που θα πάρεις τώρα ..

Ακύρωσε, ΑΚΥΡΩΣΕ, ΑΚΥΡΩΣΕΕΕ !

Κρίμα είναι ;)

Μου φαινεται αρκετα απιθανο αυριο να ανανεωθουν οι mac pro με intel nehalem. (υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα απλα να ανακοινωθουν, αλλα να μην ειναι αμεσα διαθεσιμοι.)

Δεν εχει βγαλει ακομα η intel την server εκδοση(ο mac pro ειχε παντα server cpu: xeon) της nehalem cpu.

Απο Φεβρουαριο/Μαρτιο κ μετα μπορουμε να περιμενουμε νεους mac pro.(αν κ καμμια φορα η apple παιρνει λιγο νωριτερα τις καινουριες cpu της intel.)

Εν παση περιπτωση, θεωρω πως ειναι κακη περιοδος για αγορα ενος τοσο ακριβου μηχανηματος που προκειται να κρατησει 3+ χρονια.

Σε 2-3 μηνες θα εχει ανανεωθει, θα εχει πολυ γρηγοροτερο επεξεργαστη,αισθητα καλυτερη καρτα γραφικων κ θα εναι πιο καινουρια πλατφορμα.

Αν αγορασεις τωρα, παιρνεις ενα μηχανημα που ειναι ηδη ενος ετους, αλλα δεν εχει ριξει η apple καθολου η τιμη του.

Θα αγορασεις δηλαδη φετος, ενα περσινο μηχανημα, με περσινη τιμη.

Κανε λιγο υπομονη.

Χμμμ... καμια ανακοινωση για τα νεα desktops. Ειναι οντως πολυ κακη περιοδος για την αγορα ενος τετοιου μηχανηματος αλλα δυστυχως εχω αναγκη το workstation για τη δουλεια μου. Θα προχωρησω στην αγορα του οσο κ αν ξενερωνω τη ζωη μου. :P (και αν πανε καλα οι δουλειες το αλλαζω βρε αδερφε...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...