S4Lv4Ti0N Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μα όπως είδατε δεν έκανα σύγκριση UK/Ελλάδα... http://www.systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=220&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27 Και απο applestore USA το ίδιο σύστημα.. Total $2,749.00 2 749 U.S. dollars = 1 736.24708 Euros Έχουμε μία μικρή διαφορά 800 ευρώ... αυτό φυσικά ισχύει άμα έχετε κάποιον να σας το φέρει απο Αμερική... (για να μη περάσει τελωνείο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μα όπως είδατε δεν έκανα σύγκριση UK/Ελλάδα... http://www.systemgraph.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=220&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27 Και απο applestore USA το ίδιο σύστημα.. Total $2,749.00 2 749 U.S. dollars = 1 736.24708 Euros Έχουμε μία μικρή διαφορά 800 ευρώ... αυτό φυσικά ισχύει άμα έχετε κάποιον να σας το φέρει απο Αμερική... (για να μη περάσει τελωνείο) Αν η τιμη του στην Αμερικη ειναι 1736 οπως λες, τοτε στην Ελλαδα ειναι 2150 ευρω... Και οι δυο τιμες ειναι χωρις τον εκαστοτε φορο(μην τον μπερδευεις με το τελωνειο) για να ειναι δικαιη η συγκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Kαι οι 2 τιμές είναι με το ανάλογο φόρο της χώρας. Χωρίς τελωνεία, όπως είπα η περίπτωση που περιγράφω είναι άμα έχεις κάποιον να στο φέρει ανοιγμένο (σε τσάντα) για να μη περάσει τελωνείο. edit: να με συγχωρείς... ανάλογα με την τοποθεσία το φ.π.α. στην αμερική είναι 100-200 δολλάρια... και πάλι η διαφορά είναι τεράστια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ανακαλυψα αυτο και ενθουσιαστηκα. http://www.appleseedgreece.com. Οι τιμες τους ειναι αρκετα πιο φτηνες απο οπουδηποτε κ αν εχω ψαξει και εκτος Ελλαδος (αλλα εντος ευρωπης) Εχει ακουσει κανεις τιποτα? ειμαι ενα βημα πριν κανω την αγορα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Aπό εκεί έχω πάρει εγώ το δικό μου. Είναι πιο φτηνό στην Ελλάδα γιατί τα κάνει εισαγωγή από Αγγλία. Το δικό μου iMac ήρθε σε μια βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα παρηγγειλα το mac pro απο multirama και μου παν 40 εργασιμες και φαγα το ξενερωμα του αιωνα. Αλλα δε θα ρθει? θα ρθει. Μηπως να τους ακυρωσω την παραγγελια να παω κατ ευθειαν rainbow? Ακου κει 40 εργασιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δε ρωτάς καλυτερα σε systemgraph.gr κ document.gr? Αποτελόυν πιο σοβαρές λύσεις απο multirama, plaisio klp. Έχουν κ δικό τους service! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε ξεχνα το μουλτιραμα! Ειναι δυνατον να παρεις μηχανημα των 2500 ευρω με ενα μονο χρονο εγγυηση? Παρτο απο καπου με μεγαλυτερη εγγυηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν πας να ρωτησεις στην systemgraph στην Μεσογειων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 too late. Η παραγγελια μου εφυγε απο rainbow για αμμερικη. ο Θεος βοηθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ανακαλυψα αυτο και ενθουσιαστηκα. http://www.appleseedgreece.com. Οι τιμες τους ειναι αρκετα πιο φτηνες απο οπουδηποτε κ αν εχω ψαξει και εκτος Ελλαδος (αλλα εντος ευρωπης) Εχει ακουσει κανεις τιποτα? ειμαι ενα βημα πριν κανω την αγορα!!! Εγω παλι γιατι το βλεπω απο το ιδιο οπως και οι αλλοι(multirama,Plaisio,systemgraph) ,μεχρι και ακριβοτερο ?? Αυτη τη στιγμη συμφερει να παραγγειλεις απο οnline καταστημα της Αγγλιας .. Γνωριζει κανεις καποιο αξιοπιστο που να στελνει Ελλαδα ??? -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 02 : 25 : 33----- too late. Η παραγγελια μου εφυγε απο rainbow για αμμερικη. ο Θεος βοηθος... Θελω να πιστευω οτι ειναι εις γνωσιν σου οτι σε 4 ημερες ανακοινωνεται η κυκλοφορια του νεου Μac Pro απο την Apple ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 too late. Η παραγγελια μου εφυγε απο rainbow για αμμερικη. ο Θεος βοηθος... Καλή τύχη εύχομαι... Τις μ@#@$%ιες της rainbow θα στις ανταποδώσει το ίδιο το μηχάνημα πάντως...και με το παραπάνω Υπομονή! Είναι γεγονός πως τη Τρίτη υπάρχει μια πιθανότητα να ανανεωθούν κ οι Mac Pro, αλλά μέχρι να έρθουν στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 πάντως τα μacpro τα περιμενει βαρβάτo upgrade καλυτερα περιμενε αν μπορεις =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costis321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Aφού καλά καλά δεν βγήκαν.. θα τα αναβαθμίσουν..?? Μήπως υπήρχαν μικροπροβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 φίλε αυτό που λες για multirama δεν ισχύει σε περίπτωση που κάνουν παραγγελία mac κατευθείαν στην apple έρχεται σε 20-25 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.