Προς το περιεχόμενο

αγορα macpro

flyinmycoffee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, ψαχνω για αγορα mac pro. Εχει κανεις να προτεινει κατι? Ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος τροπος για αγορα ενος τετοιου μηχανηματος?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικα αγορα απο το εξωτερικο, οχι μονο λογω λιγο καλυτερης τιμς , αλλα λογω δυνατοτητα αγορας επεκτασης εγγυησης, γιατι ειναι κριμα να δωσεις τοσα χρηματα και να εχεις μονο 1 χρονο εγγυηση.

Αυτο για να αποφυγεις τετοιες καταστασεις:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262527

Πχ δες αγορα απο εδω:

http://www.notebook.de/mac-pro-von-apple-g-787/

Δημοσ.
ποπο ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές!!

Ένα pc είναι με osx πάνω :P λολ

Για στησε ενα Pc με παρομοια εξαρτηματα να δουμε που φθανει η τιμη του ..

Δημοσ.
Για στησε ενα Pc με παρομοια εξαρτηματα να δουμε που φθανει η τιμη του ..

Η αληθεια ειναι οτι λογω xeon κυριως και λιγοτερο λογω μνημων ειναι ακριβος..Ειναι βεβαια λιγο παραπανω ακριβος απο οτι θα επρεπε...

Aν βαλεις κανονικο quad και μνημες, μπορεις να φτιαξεις pc με παρομοιες επιδοσεις στα μισα χρηματα.

Με xeon κλπ(κανα 500αρι ο ενας επεξεργαστης,κανα 300-400αρι η mobo,κανα 100αρι οι μνημες,κανα 350αρι τροφοδοτικο-κουτι-ψυξη, κανα 350αρι τα υπολοιπα) θα σου βγαινει κανα 500αρι+ φθηνοτερα φανταζομαι..

Πχ ο macpro με εναν τετραπυρηνο στα 2.8(κοστος αγορας γυρω στα 500-600 ευρω) κοστιζει γυρω στα 2200 ευρω.

Με 2 τετραπυρηνους στα 3.0GHz(κοστος αγορας γυρω στα 1700-1800 ευρω συνολο) γυρω στα 3400 ευρω .

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι λογω xeon και μνημων ειναι ακριβο..Ειναι βεβαια λιγο παραπανω ακριβο απο οτι θα επρεπε...

Aν βαλεις κανονικο quad και μνημες, μπορεις να φταιξεις ενα μηχανημα με παρομοιες επιδοσεις στα μισα χρηματα.

Ναι αλλα δεν ειναι ο απλος quad ...δηλαδη θα πρεπει να συγκρινουμε ομοια πραγματα για να βγαζουμε συμπερασματα ...

Κατα τα αλλα , ισως ειναι λιγο ακριβως τωρα , απλα γιατι δεν υπαρχει αυτη στην μειωση της τιμης ,οσο περναει ο καιρος οπως συμβαινει στο υπολοιπο hardware...

Αυτο ειναι κατι που πρεπει να το προσεξει η Apple ,ειδικα τωρα που εχει περασει στην intel ...

Επισης το μεγαλυτερο ποσοστο οφειλεται και στο οτι ΔΕΝ τηρειται ΚΑΘΟΛΟΥ η ισοτιμια δολλαριου/ευρω ...και σε αυτο h apple φταιει ...

Παντως στην Αμερικη καθε τετραμηνο ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο για την Αpple και αναμενεται να σπασει το φραγμα του 10% στο μεριδιο της αγορας στο επομενο ..

Δημοσ.
Ναι αλλα δεν ειναι ο απλος quad ...δηλαδη θα πρεπει να συγκρινουμε ομοια πραγματα για να βγαζουμε συμπερασματα ...

Συμφωνω.. Για αυτο εκανα και μια παραπανω αναλυση με κοστος xeon.

Δημοσ.

Τουλάχιστον πάρε τον απο έξω και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με applecare (απο έξω) γιατί δεν θέλεις να μάθεις πόσο κάνει η μητρική του pro σε περίπτωση στραβής!!!

Δημοσ.

Πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί λένε όλοι "πάρε το Apple σου απο έξω, και μην κάνεις το λάθος και το πάρεις απο Ελλάδα, κτλ κτλ" απο την στιγμή που οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες... Και εγώ απο έξω το πήρα αλλά μόνο επειδή είχα μεγάλη έκπτωση απο το πανεπιστήμιο μου..

Δημοσ.
http://www.apple.com/store, και αποστολή απο κάποιον απο Αμερική... μη το σκεφτείς καν ελλάδα αν έχεις λιγότερα απο 3000 ευρώ.

Οχι απο Αμερική σε καμμιά περίπτωση. Θα περάσει τελωνείο και θα σου βγεί στα ίδια χρήματα σαν να το έπαιρνες απο εδώ.

Δημοσ.

Σχεδόν ίδιες τιμές;;

Παραθέτω παράδειγμα...

το Macbook Pro 2.6ghz 2gb ram που θέλω εδώ κάνει ~3000 ευρώ και έξω 1700... κάτι μου λέει πως είναι λίγο εως πολύ μεγάλη η διαφορά...

συν τις αλλης δε μπορείς να έχεις AppleCare Protection Plan σε IMC Country.

Δημοσ.
Σχεδόν ίδιες τιμές;;

Παραθέτω παράδειγμα...

το Macbook Pro 2.6ghz 2gb ram που θέλω εδώ κάνει ~3000 ευρώ και έξω 1700... κάτι μου λέει πως είναι λίγο εως πολύ μεγάλη η διαφορά...

Καποιο λαθος εχεις κανει..

Η τιμη του 15.4" με τον 2.6GHz(τσαμπα lεφτα ειναι ο 2.6, μια χαρα ειναι ο 2.5, ακομα και ο 2.4GHz) στην Αμερικη χωρις φορο ειναι περιπου 1750 ευρω οπως λες και στην Ελλαδα ειναι 2150 ευρω χωρις φορο..

Δημοσ.
Σχεδόν ίδιες τιμές;;

Παραθέτω παράδειγμα...

Εγώ πάλι βλέπω πως οι τιμές UK/Greece είναι ίδιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...