Προς το περιεχόμενο

καλημερα παιδια...προβλημα με ενα πληκτρολογιο...

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ενα λαπτοπ.... acer aspire 5672 και επειδη ειμαι δεινός χρηστης του msn δεν θελω να βγάλω τα ματια του πληκτρολογιου του λαπτοπ

και πηρα ενα παλιο πληκτρολογιο που ειχα....

το θέμα ειναι οτι δεν το αναγνωρίζει τι μπορώ να κάνω????

:whistle::whistle::whistle::whistle:

Δημοσ.

Θα φταίει το avatar που έχεις.:-):-)

Πάρε ένα usb πληκτρολόγιο βγάλε αυτόν τον διάολο για avatar που έχεις να μην κοιτάει τον φορητό σου και αποκλείεται να μην παίξει

Τώρα το μετάνιωσα που σου απάντησα.Άμα μου χαλάσει το πληκτρολόγιό μου θα σου ζητήσω αποζημίωση :-)

Δημοσ.

Πάρε ένα usb πληκτρολόγιο βγάλε αυτόν τον διάολο για avatar που έχεις να μην κοιτάει τον φορητό σου και αποκλείεται να μην παίξει

Τώρα το μετάνιωσα που σου απάντησα.Άμα μου χαλάσει το πληκτρολόγιό μου θα σου ζητήσω αποζημίωση :-)

Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο που πήρες είναι usb?αν ναι και δεν το αναγνωρίζει δες στον πίνακα ελένχου ή στα drivers του φορητού για το πληκτρολόγιο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι είναι το avatar...

Ξέρεις έχω ένα flexible keyboard (αναδιπλώμενο) αλλά δεν το χρησιμοποίησα καθόλου..

Δημοσ.

Εγώ βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείς ότι θα καταστρέψεις το πληκτρολόγιο του λαπτοπ. Τι βιαιότητες έχεις στο μυαλλό σου ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...