borror Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλημέρα παιδιά!!! Μετα από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε κάτι πολύ φαινομενικά απλό. Η ερώτηση μου είναι οτι θέλω να μπορώ από το router να κάνω forward κάποια πόρτα όχι σε συγκεκριμένη ip αλλά σε όλο το δίκτυο (δηλ. χχχ.χχχ.χχχ.255). Όμως κανένα router δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό (τουλάχιστον απο αυτά που είναι προσβάσιμα (λόγω τιμής) στο ευρύ κοινό)! Όλα λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τέτοιο forward. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο router που να μπορεί να το κάνει αυτό??? (ξέρω ότι μπορεί να γίνει αν στήσω ένα μηχάνηματάκι linux router αλλά θέλω να το αποφύγω)
100 010 00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αυτη ειναι και η σημασια του NAT και ο λογος ειναι για προστασια.
borror Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν διαφωνώ! Για να δουλέψω όμως το wake on lan απο Η/Υ εκτός δικτύου τότε πρέπει να κάνω forward την UDP 9 port αναγκαστικά στο χχχ.χχχ.χχχ.255. Για αυτο αναρωτιέμαι υπάρχει router που να το κάνει αυτό!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 εσυ θες ρουτερ πουθ να υποστηριζει wake on wan και οχι ον lan σωστα?β.οπως το ειπες στην αρχη νομιζα οτι 8ες να κανεις πχ port forward την 3389 px σε ολο το δικτυο πραγμα που δεν γινετε αφου δεν θα ηξερε ο ρουτερ που να το στειλει.καπου ειχαν ανοιξει ενα τοπικ εδωμεσα σχετικα με αυτο που θες και ειχαν εξηγησει πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.