Προς το περιεχόμενο

i-doser

ierax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφημιζεται σαν το νεο νόμιμο ναρκωτικό.

Ότι μπορει μονο με ήχους και συντονισμό των εγκεφαλικών κυμάτων να σου δημιουργήσει αποτελέσματα μέθης σε διάφορα επίπεδα (αλκοόλ, μαριχουάνα, κοκκαίνη κλπ)

Αυτη τη στιγμή καταβάζω όλο το ηχητικό υλικό (δόσεις) που είναι διαθέσιμο - και, εντυπώσεις για τις εμπειρίες, έπονται...

http://www.i-doser.com/

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το πρόγραμμα,δόσεις αλλά και πρόγραμμα μετατροπής σε mp3.Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως ούτε θα τα δοκιμάσω ρισκάροντας να μείνω φυτό ή κάτι παρόμοιο.Μερικοί βέβαια αν το δοκιμάσουν,ενδεχομένως να μας βοηθήσουν(κάνοντας πάντα κακό στον εαυτό τους).

Δημοσ.

i-μούφερ :-(

Βαρετοι ενοχλητικοι ηχοι που αλλαζουν pitch καθε 30-40sec.

Κανενα συμπτωμα εκτος απο βαρεμαρα :rolleyes:

Τωρα, αυτα που ειδα στην TV ή ψευτιες ειναι

ή οι ηχοι αυτοι προκαλουν κρισεις σε ηδη επιληπτικους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχω κι εγώ το πρόγραμμα,δόσεις αλλά και πρόγραμμα μετατροπής σε mp3.Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως ούτε θα τα δοκιμάσω ρισκάροντας να μείνω φυτό ή κάτι παρόμοιο.Μερικοί βέβαια αν το δοκιμάσουν,ενδεχομένως να μας βοηθήσουν(κάνοντας πάντα κακό στον εαυτό τους).

Μην ακούς ότι λένε στην TV όλοι οι άσχετοι! Τίποτα απούτως δεν είναι εκτός από ήχους σε διάφορες συχνότητες! Αν ήταν έτσι, στις πορείες δεν θα έριχναν δακρυγόνα αλλά ο κάθε αστυνομικός θα κρατούσε και ένα ...ηχείο! :lol:

Απλά ίσως ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων να αντιδρά διαφορετικά σε αυτούς τους ήχους! Αν θυμάσαι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τα pokemon (τα cartoon) που στην ιαπωνία ορισμένα παιδάκια πάθανε κρίσεις επιληψίας από τη γρήγορη εναλλαγή των χρωμάτων σε ορισμένες σκηνές!

B)

Δημοσ.
Αν ήταν έτσι, στις πορείες δεν θα έριχναν δακρυγόνα αλλά ο κάθε αστυνομικός θα κρατούσε και ένα ...ηχείο! :lol:

Αυτό,που λες,δεν είναι και τόσο τραβηγμένο. Γίνονται αρκετές μελέτες επί του θέματος.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_weaponry

http://dictionaryofwar.org/en-dict/node/418.

Όσον αφορά το εν λόγω προϊόν,υποθέτω πως στηρίζεται στην ίδια λογική με τις «θεραπευτικές» μουσικές (και τις φαρμακευτικές απάτες,ίσως :rolleyes:). Παίρνουμε π.χ ένα κομμάτι ambient και το πουλάμε σε συσκευασία θεραπευτικής εμπειρίας και πνευματικής αναζήτησης.

Η παρομοίωση της επίδρασης,με αυτή των αναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών,είναι ένα φτηνό διαφημιστικό τρικ που φαίνεται να λειτουργεί.

but iʼll stick to the ganja =P

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό,που λες,δεν είναι και τόσο τραβηγμένο. Γίνονται αρκετές μελέτες επί του θέματος.

Ναι αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία!

B)

Δημοσ.

το διάβασα και εγώ αυτό... τολμώ να πω πως δεν ατνιστάθηκα και τα κατέβασα αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία να το ακούσω γιατί αν και δεν το πιστεύω οτι μπορεί να ισχύει έχω τις ανησυχίες μου... Λίγο χλωμό δεν είναι να βγούν νόμιμα ναρκωτικά? Ποιός ο λόγος λοιπόν να υπάρχουν τα ζάκια..?

Δημοσ.

κακο δε νομιζω να σου κανει.

Παντως ειναι μουφα. Το μονο που αισθανθηκα ηταν βαρεμαρα και μετα απο ωρα μια πολυ μικρη ζαλαδα που φυσικο και επομενο ειναι να τη νιωσεις αφου ακους ενα σπαστικο βουητο για 25-30 λεπτα. Και οταν εχτιζαν κοντα στο σπιτι μου το ιδιο ενιωθα...

Δημοσ.

η εξόμοιωση με διάφορα fx drugs είναι από τις πιο γελοίες παπαριές που έχω ακούσει τελευταία..

Παρεπιμπτοντως, ψαχτε wiki για Binaural Beats Brainwave Generator , δουλεύει μόνο με ακουστικά και βασίζεται στην μικρή διαφορά συχνότητας του ενός αυτιού σε σχέση με το άλλο -

Δημοσ.

Κι εγω εκατσα μιση ώρα για το πεγιοτ και αλλη μιση για το LSD και το μονο που ενοιςσα ήταν βαριεστημαρα...

Απορω που τα αγοραζουν κι ολας!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Να με συγχωρέσετε για το ξέθαμα αλλα θα ήθελα να πω την γνώμη μου.

Είμαι αντίθετος στα ναρκωτικά στις περισσότερες περιπτώσεις αλλα αν είναι να πάρεις ναρκωτικά θα πάρεις, ούτε μουσική υποκατάστατο θα δοκιμάσεις ούτε τίποτα.

Αυτά. B)

Δημοσ.

Να με συγχωρέσετε για το ξέθαμα αλλα θα ήθελα να πω την γνώμη μου.

Είμαι αντίθετος στα ναρκωτικά στις περισσότερες περιπτώσεις αλλα αν είναι να πάρεις ναρκωτικά θα πάρεις, ούτε μουσική υποκατάστατο θα δοκιμάσεις ούτε τίποτα.

Αυτά. B)

Φουντα, κοκα, πρεζα, αλκοολ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...