11demian111 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 και επιτελους το εργο ολοκληρωθηκε απο 75 επεσε στους 55 ο prescott μου ti Zalman kai Scythe....KELVIN ELECTRIC ρε φιλε πολυ μεγαλο κουτι εχεις...
Evgenios1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 και επιτελους το εργο ολοκληρωθηκε απο 75 επεσε στους 55 ο prescott μου ti Zalman kai Scythe....KELVIN ELECTRIC Κατσε ρε φιλε!! Σε αυτη τη δουλαπα δε χοραει ο σκλιρος????
GPOWERR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 καλα αυτο το κουτι φτανει ως το υψος του κρεβατιου!!!!μαλλον θα ειναι king-kong:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 fugly είναι
Technology fan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 καλα αυτο το κουτι φτανει ως το υψος του κρεβατιου!!!!μαλλον θα ειναι king-kong:lol: ή θα είναι κοντό το κρεβάτι ...
Technology fan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 μια μικρή πατέντα για το fan controller του zalman σε μια θέση 5.25" (μου έβγαλε λίγο την πιστη να ανοίξω την τρυπα στο διάτρητο 5.25" κάλυμμα αλλα τα κατάφερα!) δεν είναι καμια τρομερή πατέντα .αλλα είναι πιο βολικό από το να το έχεις μέσα στο κουτί και πιο ωραίο από το να κρέμεται απέξω btw ωραία πατέντα coreygaylas αν και θα είναι λίγο θορυβώδες Το κουτί ειναι το coolermaster cosmos s έτσι????
Evgenios1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον εχω αυτο: Ναι ειναι στη σοφιτα, και μπενω μονο μεσου remote με το laptop
bugsface Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Για τρωκτικά και λοιπά ζωήφια δεν φοβάσαι;
shadowmann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το κουτί ειναι το coolermaster cosmos s έτσι???? ναι το cosmos S είναι
angmar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν πάρτε και τη δική μου μόντα για πρόσβαση στο ασύρματο μητροπολιτικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης (TWMN). Το σίδερο που στερεώνει το feeder στην κεραία ήταν μούφα και μέχρι να πάει Βέροια και να έρθει το καινούριο έπρεπε να συνδεθώ κάπως! Παρόλαυτα δουλεύει παραπάνω από ικανοποιητικά (για ξύλο). :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.