Προς το περιεχόμενο

Φτιάξτο μόνος σου: οι ιδιοκατασκευές των υπολογιστών σας

coreygaylas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα νεο sub-topic που ο καθενας θα μπορει να ποσταρει τις home-made πατεντες στο pc του!

------------------------

το pc μου ανοιχτο κ αραδιασμενο στο πατωμα επειδη

1. το samurai z cpu cooler π εχω κανει τρομαχτικο θορυβο στυλ δονησεων καπως οταν ειναι ορθιο το case...

2. υψηλες θερμοκρασιες τ καλοκαιρι...no airflow...

συντομα θα προστεθει ενα μεγαλο ανεμιστιρι δωματιου για προστασια + cooling απαν' απ του pc (ωπος στο avatar μ, απλα θα χωθει σχεδον μεσα :P)

DSC01242.jpg

πηρα ενα 1χ2 4-pin molex Τ επειδη χρειαζομαι 5 4-pin και το psu μου εχει μονο 4...

υπαρχει κανα προβλημα σ αυτο? 300watt JNC...

εδω αχνοφαινεται ο σκληρος μου που τοποθετησα με σιλοτειπ ακριβως πανω απο το cd-rom mou...

το εβαλα εκει, επειδη στο "κλουβι" για τους HDD εχω ηδη εναν αλλον, και αν βαλω 2ο εμποδιζει τη τροφοδοσια της μιτρικης...χαζοκουτι :/

για αυτο το λογο αφαιρεσα και το floppy εντελως απ το συστημα :P

DSC01246.jpg

κ εδω φενεται ο σκληρος απ εξω :P

DSC01247.jpg

Το μονο προβλημα ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 50 βαθμους max...αλλα ειναι οκ... στους 40 συνηθως ειναι :-):-)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τόσο πολύ σελοτειπ ο δίσκος. Βάλε λίγο ίσα-ίσα για να στηρίζεται ή και καθόλου. Αν δεν μετακινείς το κουτί δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται τόσο πολύ σελοτειπ ο δίσκος. Βάλε λίγο ίσα-ίσα για να στηρίζεται ή και καθόλου. Αν δεν μετακινείς το κουτί δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ουτως η αλλως μενει εκει κατω...δεν κουνιετε ντιπ :-)

πολυ βλακεια ωμος αυτες οι μητρικες π εχουν το 20/24 pin εκει κατω απ τους σκληρους :-(

Δημοσ.

Ωραίο τόπικ.

Θέλω να βρω φωτογραφίες από custom made τρόπο ψύξης του οικτρού παλιού Pres-hot μου, με 8άρι ανεμιστηράκι και σακουλάκι τροφίμων, λολολολ.

Δημοσ.
Just κοκκινο λινκ υπογραφης μου...

το εχω δει και μπορω να πω πως αυτο μ εδωσε την ιδεα να ποσταρω το thread :)

Ωραίο τόπικ.

Θέλω να βρω φωτογραφίες από custom made τρόπο ψύξης του οικτρού παλιού Pres-hot μου, με 8άρι ανεμιστηράκι και σακουλάκι τροφίμων, λολολολ.

xaχαχαχαχα

καλη φαση ;)

ανυπομονω να το δω :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
και επιτελους το εργο ολοκληρωθηκε :)

απο 75 επεσε στους 55 ο prescott μου :-D

ti Zalman kai Scythe....KELVIN ELECTRIC :-)

DSC01317.jpg

Δέν είναι κάκο:lol: κάθολου κάκο! μας δίνεις ίδεες τώρα xD
Δημοσ.

μια μικρή πατέντα για το fan controller του zalman σε μια θέση 5.25" (μου έβγαλε λίγο την πιστη να ανοίξω την τρυπα στο διάτρητο 5.25" κάλυμμα αλλα τα κατάφερα!:P)

1-4bi8nff7f.jpeg

2-4bi8n8ytq.jpeg

δεν είναι καμια τρομερή πατέντα :P.αλλα είναι πιο βολικό από το να το έχεις μέσα στο κουτί και πιο ωραίο από το να κρέμεται απέξω :-D

btw ωραία πατέντα coreygaylas αν και θα είναι λίγο θορυβώδες :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...