coreygaylas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ενα νεο sub-topic που ο καθενας θα μπορει να ποσταρει τις home-made πατεντες στο pc του! ------------------------ το pc μου ανοιχτο κ αραδιασμενο στο πατωμα επειδη 1. το samurai z cpu cooler π εχω κανει τρομαχτικο θορυβο στυλ δονησεων καπως οταν ειναι ορθιο το case... 2. υψηλες θερμοκρασιες τ καλοκαιρι...no airflow... συντομα θα προστεθει ενα μεγαλο ανεμιστιρι δωματιου για προστασια + cooling απαν' απ του pc (ωπος στο avatar μ, απλα θα χωθει σχεδον μεσα ) πηρα ενα 1χ2 4-pin molex Τ επειδη χρειαζομαι 5 4-pin και το psu μου εχει μονο 4... υπαρχει κανα προβλημα σ αυτο? 300watt JNC... εδω αχνοφαινεται ο σκληρος μου που τοποθετησα με σιλοτειπ ακριβως πανω απο το cd-rom mou... το εβαλα εκει, επειδη στο "κλουβι" για τους HDD εχω ηδη εναν αλλον, και αν βαλω 2ο εμποδιζει τη τροφοδοσια της μιτρικης...χαζοκουτι :/ για αυτο το λογο αφαιρεσα και το floppy εντελως απ το συστημα κ εδω φενεται ο σκληρος απ εξω Το μονο προβλημα ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασιες μεχρι 50 βαθμους max...αλλα ειναι οκ... στους 40 συνηθως ειναι :-)
chrisimone Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 το θεμα ειναι για ποσο καιρο θα ειναι οκ ο δισκος...
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν χρειάζεται τόσο πολύ σελοτειπ ο δίσκος. Βάλε λίγο ίσα-ίσα για να στηρίζεται ή και καθόλου. Αν δεν μετακινείς το κουτί δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
coreygaylas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν χρειάζεται τόσο πολύ σελοτειπ ο δίσκος. Βάλε λίγο ίσα-ίσα για να στηρίζεται ή και καθόλου. Αν δεν μετακινείς το κουτί δεν θα υπάρξει πρόβλημα. ουτως η αλλως μενει εκει κατω...δεν κουνιετε ντιπ πολυ βλακεια ωμος αυτες οι μητρικες π εχουν το 20/24 pin εκει κατω απ τους σκληρους
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Just κοκκινο λινκ υπογραφης μου...
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ωραίο τόπικ. Θέλω να βρω φωτογραφίες από custom made τρόπο ψύξης του οικτρού παλιού Pres-hot μου, με 8άρι ανεμιστηράκι και σακουλάκι τροφίμων, λολολολ.
coreygaylas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Just κοκκινο λινκ υπογραφης μου... το εχω δει και μπορω να πω πως αυτο μ εδωσε την ιδεα να ποσταρω το thread Ωραίο τόπικ. Θέλω να βρω φωτογραφίες από custom made τρόπο ψύξης του οικτρού παλιού Pres-hot μου, με 8άρι ανεμιστηράκι και σακουλάκι τροφίμων, λολολολ. xaχαχαχαχα καλη φαση ανυπομονω να το δω
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ναι φίλε, θα ψάξω να βρω.Πλάκα πλάκα δούλεψε, 6-7C κάτω η θερμοκρασία!
coreygaylas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 και επιτελους το εργο ολοκληρωθηκε απο 75 επεσε στους 55 ο prescott μου ti Zalman kai Scythe....KELVIN ELECTRIC
overclockerd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 και επιτελους το εργο ολοκληρωθηκε απο 75 επεσε στους 55 ο prescott μου ti Zalman kai Scythe....KELVIN ELECTRIC Δέν είναι κάκο κάθολου κάκο! μας δίνεις ίδεες τώρα xD
xania4ever Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Καλό είναι αλλά δν κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας?
shadowmann Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 μια μικρή πατέντα για το fan controller του zalman σε μια θέση 5.25" (μου έβγαλε λίγο την πιστη να ανοίξω την τρυπα στο διάτρητο 5.25" κάλυμμα αλλα τα κατάφερα!) δεν είναι καμια τρομερή πατέντα .αλλα είναι πιο βολικό από το να το έχεις μέσα στο κουτί και πιο ωραίο από το να κρέμεται απέξω btw ωραία πατέντα coreygaylas αν και θα είναι λίγο θορυβώδες
coreygaylas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Yeah ειναι λιγο θορυβοδες δυστηχως :-( αλλα οχι και τοσο ειναι silent fan huhu :lol:
Technology fan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Παιδιά σόρρυ κιόλας αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να το είχατε ποστάρει στο segment του case modding?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.