godslayerxp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Εγω θα ρωτησω κατι που εχει ξαναειπωθει σε κουβεντα και πιθανοτατα οχι μονο μια φορα. Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε up σε μια αγγελια ? (..)Και για να αποφευχθουν τα συνεχη up απο καποιους (για να ειναι συνεχεια στη πρωτη σελιδα η αγγελια τους ) ας μπει ενας κανονισμος σχετικος.Πχ να γινεται up μονο οταν υπαρχει καποιο update σε τιμες , η οταν ο πωλητης θελει/πρεπει να δωσει περαιτερω εξηγησεις για το προιον (οσο αφορα την λειτουργια του , την κατασταση του , τη χρηση του κλπ ).Δηλαδη σε πειπτωσεις που να δικαιολογειται αυτο. Και τελος παντων αν για καποιο λογο δεν ειναι λειτουργικο να γινεται συνεχεια up ,θα μπορουσε να ισχυει για καποιο χρονικο διαστημα..πχ να μπορεις να το κανεις μετα απο 2,3 μερες . Τωρα βαζω εγω μια αγγελια, την βλεπουν ενα σωρο ανθρωποι και μετα ας πουμε απο λιγο καιρο πχ εγω μπορει να θελω να κανω μια γενναια μειωση στις τιμες .Τι να το κανεις τοτε που θα εχει φτασει δεν ξερω σε ποια σελιδα..ποιος θα κατσει να ξανασχοληθει.Κακα τα ψεμματα..δυσκολα θα φτασει καποιος στην 6,7 ,10 σελιδα των αγγελιων εκτος αν ψαχνει κατι πολυ συγκεκριμενο. Οσο για τα comments εμενα με βρισκει θετικο.Αλλα επειδη οι αγγελιες ειναι πολλες ,οι τιμες στα ειδη περι υπολογιστων πεφτουν μερα με τη μερα (και αντε να πεισεις τον αλλο οτι αυτο που πουλαει 100 ε ειναι ακριβο οταν το πηρε πχ 250 ε πριν κανα 4μηνο )δεν ξερω ποσο μπορων να αποφευχθουν τα flames.Δεβν ξερω πως λειτουργουσε παλια , αλλα υποθετω οτι με την βοηθεια/αυστηροτητα οπου χρειαζεται των διαχειριστων και με ενα αλφα επιπεδο μπορει να λειτουργησει σωστα. Υ.Γ Και ενα ασχετο .Δεν γινεται να φαινεται αν σε καποιο θεμα εχει υπαρξει ενα καινουργιο ποστ που δεν το εχω διαβασει ?Πχ με bold ? Εκτος αν γινεται και εγω δεν το εχω ενεργοποιησει. +1 Συμφωνώ απόλυτα κυρίως στο θέμα των αγγελιών
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μια που το νήμα είναι για αγγελίες να μην ανοίχω καινούριο χωρίς λόγο... Επειδή είναι η πρώτη φορά που δημοσίευσα μια αγγελία παρατήρησα ότι όταν την τροποποίησα ώς προς την τιμή (έγινε "διαπραγματευσιμη") δεν ήλθε πρώτη (δηλαδή είναι στην 4 σελίδα) Δεν ξέρω αν αυτό είναι το επιθυμητό οπότε θα εκτιμούσα μια διευκρίνηση. Υπάρχει τρόπος να έλθει πρώτη για να την δούν τυχόν ενδιαφερόμενοι; Έτσι συμβαίνει με όλες τις αγγελίες που αλλάζουν; Η αγγελία είναι αυτή... Ευχαριστω προκαταβολικά... Ωχ τώρα μόλις είδα το αμέσως προηγούμενο post... Sorry...
antonl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μια που το νήμα είναι για αγγελίες να μην ανοίχω καινούριο χωρίς λόγο... Επειδή είναι η πρώτη φορά που δημοσίευσα μια αγγελία παρατήρησα ότι όταν την τροποποίησα ώς προς την τιμή (έγινε "διαπραγματευσιμη") δεν ήλθε πρώτη (δηλαδή είναι στην 4 σελίδα) Δεν ξέρω αν αυτό είναι το επιθυμητό οπότε θα εκτιμούσα μια διευκρίνηση. Υπάρχει τρόπος να έλθει πρώτη για να την δούν τυχόν ενδιαφερόμενοι; Έτσι συμβαίνει με όλες τις αγγελίες που αλλάζουν; Η αγγελία είναι αυτή... Ευχαριστω προκαταβολικά... Νομίζω πως μπορείς να κάνεις reply στην αγγελία σου γι αυτόν τον λόγο πχ "Αλλαγή τιμής"...
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μπα μόνο το κουμπάκι "επεξεργασία" δουλεύει και δεν την κάνει UP την αγγελία. Το άλλο κουμπάκι "παράθεση" τζίζ... Εγώ πάντως συμφωνώ με τον bluesattack... Βλέπω ότι άλλοι βάζουν μια καινούρια αγγελία με λίνκς στις παλιές τους. Έτσι όμως έχουμε πολλές αγγελίες χωρίς νόημα....
friqules Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Το ποιο σωστο ειναι οταν υπαρχει αλλαγη τιμης το θεμα να περναει στιν 1η σελίδα. Αν παραμενει στην υπαρχων σελιδα ειναι λιγο δυσκολο να διαβαστη.
HighT3ch Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εμένα πάντως κάποτε μου έστειλε ένας ΠΜ να μου πει πως είμαι μαλάκας γιατί πουλούσα ακριβώς ένα ίδιο προϊόν με το δικό του και χαλάστηκε που του έκλεψα την πελατεία. Από κει και πέρα καταλαβαίνετε το επίπεδο κάποιον μελών του forum και την δυσκολία που έχουν οι admins/mods να αφήσουν ελεύθερο το forum και δη τις αγγελίες.
dali13gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Οι αγγελίες μια χαρά είναι όπως είναι με την μόνη αλλαγή που ίσως χρειάζεται να είναι της προώθησης στην πρώτη σελίδα σε περίπτωση αλλαγής της. Τώρα μόλις μια αγγελία πάει στην δεύτερη σελίδα, αμέσως ο πωλητής φτιάχνει νέα αγγελία για να την ξαναφέρει στην πρώτη σελίδα. Βέβαια, αν γίνει αυτή η αλλαγή θα πηγαίνουν όλοι και θα αλλάζουν ένα γράμμα στην αγγελία τους για να ανέβει πρώτη πάλι... Φαύλος κύκλος λοιπόν...
capthookb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Έτσι! Δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι στην πρώτη σελίδα. Φανταστείτε στο ebay να πουλούσαν μόνο όσοι εμφανίζονταν στην πρώτη σελίδα μιας κατηγορίας. Προσωπικά πάντα κάνω αναζήτηση όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι. Αν κάποιος δεν ψάχνει και κοιτάει την πρώτη σελίδα κακό του κεφαλιού του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.