buyer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Για να μην ανοίγω νέο thread ήθελα να πω μια άποψη για τη λειτουργία των αγγελιών, τις οποίες διαβάζω τακτικά... Είναι ενοχλητικό να βλέπει κανείς ασαφείς περιγραφές (πχ πουλάω motherboard, που δεν θυμάμαι τι μάρκα και τι μοντέλο είναι) όπως και να μπορεί κανείς εντός 5" να διαπιστώσει ότι το μεταχειρισμένο είδος πωλείται καινούργιο ακόμη και φθηνότερα σε ορισμένα καταστήματα (skroutz). Κι αν το δεύτερο είναι δύσκολο να ελεγχθεί νομίζω ότι το πρώτο είναι πολύ απλό... Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να επιτρέπεται η δημοσίευση αγγελιών, που δεν αναφέρουν σαφώς το μοντέλο του υπό πώληση αντικειμένου (όπως αυτό υπάρχει πχ στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας) και κατά προτίμηση μαζί με κάποιο σχετικό link.
AGGANIS13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 .... όπως και να μπορεί κανείς εντός 5" να διαπιστώσει ότι το μεταχειρισμένο είδος πωλείται καινούργιο ακόμη και φθηνότερα σε ορισμένα καταστήματα (skroutz). Αυτο ιδιως γινεται παρα πολυ συχνα. Θα επρεπε τουλαχιστον να μπορουμε να απαντησουμε στην αγγελια. Μερικοι που δεν παρακολουθουν τις τιμες τις αγορας "τσιμπανε" και αγοραζουν προοιοντα μεταχειρησμενα σε ιδιες ή και μεγαλυτερες τιμες απο οτι εχουν καινουργια. Αν μπορουσαμε να απαντουσαμε στις αγγελιες αυτο δεν θα συνεβαινε. Θα υπηρχε καποια προφυλαξη. Ετσι γινεται και στο adslgr.com και δουλευει καλα. Στις απαντησεις βεβαια μπορει να ξεφυγει το θεμα , αλλα εκει πρεπει να ειναι καποιος και να βαζει τελος. Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει το δικαιωμα της απαντησης στις αγγελιες.
parisb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Αυτο ιδιως γινεται παρα πολυ συχνα.Θα επρεπε τουλαχιστον να μπορουμε να απαντησουμε στην αγγελια. Μερικοι που δεν παρακολουθουν τις τιμες τις αγορας "τσιμπανε" και αγοραζουν προοιοντα μεταχειρησμενα σε ιδιες ή και μεγαλυτερες τιμες απο οτι εχουν καινουργια. Αν μπορουσαμε να απαντουσαμε στις αγγελιες αυτο δεν θα συνεβαινε. Θα υπηρχε καποια προφυλαξη. Ετσι γινεται και στο adslgr.com και δουλευει καλα. Στις απαντησεις βεβαια μπορει να ξεφυγει το θεμα , αλλα εκει πρεπει να ειναι καποιος και να βαζει τελος. Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει το δικαιωμα της απαντησης στις αγγελιες. Συμφωνω απολυτα σε ολα.
buyer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Στο adslgr δεν μπορείς να σχολιάζεις αγγελίες... Αλλά ίσως θα έπρεπε...
Dark_son20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 άμα ανοίξουν τα comments στις αγγελίες υποσχόμαστε να μην κάνουμε πάνω από 5 flame τη μέρα στο υπόλοιπο forum (αχ οι παλιές καλές εποχές )
grigas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 άμα ανοίξουν τα comments στις αγγελίες υποσχόμαστε να μην κάνουμε πάνω από 5 flame τη μέρα στο υπόλοιπο forum (αχ οι παλιές καλές εποχές ) ωραία περνάγαμε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 πράγματι, ήταν η πραγματική διασκέδαση στο forum...
iced Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ΤhResh θα παθεις τενοντιτιδα φιλε αν ανοιξουν τα comments στις αγγελιες... :-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 καλά ναι ούτε λόγος, αλλά τουλάχιστον θα κράζουμε τις overpriced αγγελίες (βλέπε sata-ide adaptors όπως είχε πει και ο Vatos_Locos :p )
iced Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Να σου πω κατι? Δεν προκειται να μπουν comments σε αγγελιες γιατι ανετα θα μαζευτουν πολλοι με ροπες μπατσου και θα αρχισουν να μαμανε το φορουμ... Απο τους πρωτους που θα το ξεκινησουν αυτο εισαι εσυ και ειμαι σιγουρος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ασφαλώς και δεν θα μπουν comments, η τύχη σου δουλεύει, όπως και αυτών που έχουν καταντήσει μαγαζάκι το forum
iced Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Get a life ThResh και ασε τα keystrokes, το εχεις παρακανει πια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ναι sorry σου "χαλάω" τις αγγελίες...(σοβαρά περίμενες να αφήσω τις μπιχτές σου χωρίς απάντηση? )
madsc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εγώ περίμενα πάντος να μην υπάρχουν μπιχτές, πόσο μάλλον απαντήσεις επί αυτών. Να κρατήσουμε επίπεδο; /sc
bluesattack Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Εγω θα ρωτησω κατι που εχει ξαναειπωθει σε κουβεντα και πιθανοτατα οχι μονο μια φορα. Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε up σε μια αγγελια ? (..)Και για να αποφευχθουν τα συνεχη up απο καποιους (για να ειναι συνεχεια στη πρωτη σελιδα η αγγελια τους ) ας μπει ενας κανονισμος σχετικος.Πχ να γινεται up μονο οταν υπαρχει καποιο update σε τιμες , η οταν ο πωλητης θελει/πρεπει να δωσει περαιτερω εξηγησεις για το προιον (οσο αφορα την λειτουργια του , την κατασταση του , τη χρηση του κλπ ).Δηλαδη σε πειπτωσεις που να δικαιολογειται αυτο. Και τελος παντων αν για καποιο λογο δεν ειναι λειτουργικο να γινεται συνεχεια up ,θα μπορουσε να ισχυει για καποιο χρονικο διαστημα..πχ να μπορεις να το κανεις μετα απο 2,3 μερες . Τωρα βαζω εγω μια αγγελια, την βλεπουν ενα σωρο ανθρωποι και μετα ας πουμε απο λιγο καιρο πχ εγω μπορει να θελω να κανω μια γενναια μειωση στις τιμες .Τι να το κανεις τοτε που θα εχει φτασει δεν ξερω σε ποια σελιδα..ποιος θα κατσει να ξανασχοληθει.Κακα τα ψεμματα..δυσκολα θα φτασει καποιος στην 6,7 ,10 σελιδα των αγγελιων εκτος αν ψαχνει κατι πολυ συγκεκριμενο. Οσο για τα comments εμενα με βρισκει θετικο.Αλλα επειδη οι αγγελιες ειναι πολλες ,οι τιμες στα ειδη περι υπολογιστων πεφτουν μερα με τη μερα (και αντε να πεισεις τον αλλο οτι αυτο που πουλαει 100 ε ειναι ακριβο οταν το πηρε πχ 250 ε πριν κανα 4μηνο )δεν ξερω ποσο μπορων να αποφευχθουν τα flames.Δεβν ξερω πως λειτουργουσε παλια , αλλα υποθετω οτι με την βοηθεια/αυστηροτητα οπου χρειαζεται των διαχειριστων και με ενα αλφα επιπεδο μπορει να λειτουργησει σωστα. Υ.Γ Και ενα ασχετο .Δεν γινεται να φαινεται αν σε καποιο θεμα εχει υπαρξει ενα καινουργιο ποστ που δεν το εχω διαβασει ?Πχ με bold ? Εκτος αν γινεται και εγω δεν το εχω ενεργοποιησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.