Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα LG Vu και το χαίρομαι αρκετά μέχρι στιγμής. το μονο πρόβλημα είναι όταν μπαίνω σε κάποιο site δε μπορώ να δω τα videos. δηλαδή λείπει ένα plug in. δοκίμασα να κατεβάσω μερικά αλλα δε δουλεύουν. ξέρει κανεις τι να κατεβάσω για να έχω media player στο κινητό? χρησιμοποιώ opera mini thanks
Αδμιν Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Αν κατάλαβα καλά θες να δεις video με τον opera mini (ή απλά θέλεις να κάνεις download??). Ο Opera Mini σε αντίθεση με τον Opera Mobile και τον Opera Desktop δεν δέχεται plugins.
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 θέλω απλά να δω (και να κατεβάσω, γιατί όχι..) δηλαδή να μπαίνω youtube κτλ. τι πρέπει να κάνω τώρα? μπορώ να κατεβάσω άλλο browser στο κινητό και να τα παίζει?
rallis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Με ποιά εταιρεία τηλεφωνίας συνδέεσαι και ποιό τρόπο?Μέσω wap ή με adsm?
Hellaslover Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Με AT&T είμαι. Η σύνδεση νομίζω είναι wap γιατί στο site λέει supports full html and wap.. sorry είμαι λίγο άσχετος. επίσης είναι 3G αν αυτό βοηθάει καθόλου
mikaha Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Το κινητό πρέπει να υποστηρίζει Flash Lite 3 για να βλέπεις videos από το youtube.com Μπορείς να δεις μόνο από το http://m.youtube.com/
rallis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Για την AT&T δεν ξέρω νόμιζα οτι μίλαγες για Ελλάδα.Πάντως μέσω wap το βλέπω λίγο δύσκολο να βλέπεις βίντεο στο ιντερνετ (τουλάχιστον με τ αελληνικά δεδομένα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.