Προς το περιεχόμενο

Λεφτέρης Παπαπέτρου

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Επι τη ευκαιρεία της επανάληψης της σειράς "εγκλήματα" στον ANT1 ήθελα να ρωτήσω το εξής.Συζητούσαμε με κάποιον γνωστο για το σεναριογράφο της σειράς Λεφτέρη Παπαπέτρου και μου είπε οτι πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια και που γενικά λίγοι ξέρουν ποιός είναι.Μου είπε μάλιστα ότι πρόκειται για ένα πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο που απλώς δίνει τα σενάρια "κρυφά".

Εσείς ξέρετε κάτι;Τον έχετε δει τον συγκεκριμένο ποτέ σε κάποια φωτογραφία σε κάποιο ρεπορτάζ,γιατί εγώ όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Όντως, πρόκειται για ένα "μυστήριο" καθώς δεν έχει δώσει ποτέ συνεντεύξεις και δεν έχει εμφανιστεί σε εκπομές και κανάλια, αν και με τις επιτυχίες που έχει κάνει θα μπορούσε άνετα να γίνει μαιντανός. Μόνο μια φορά θυμάμαι στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας, με αφορμή το είσαι το ταίρι μου, είχαν ρωτήσει εναν απο τους ηθοποιούς για το σενάριο και κατ' επέκτασην για τον Παπαπέτρου, πως ειναι και τέτοια. Αλλά στο πολύ απ' έξω.

Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση μυστικότητα.. ή ο τύπος είναι τελείως οφ και δε γουστάρει τα πολλά πολλά ή κάτι άλλο παίζει που δεν μπορώ να πιάσω.

Δημοσ.

Παντως μου αρεσει που δεν εμφανιζεται πουθενα... Για οποιο λογο και αν το κανει...

Αν καποια στιγμη εκδιδα ενα βιβλιο το σιγουρο ειναι οτι δεν θα υπηρχε ουτε το ονομα μου, ουτε η φωτογραφια μου...

Σκεφτειτε ποσο πιο απλα ειναι για αυτον τα πραγματα...Δεν τον πρηζει ο καθε δημοσιογραφος του STAR, δεν εχει να αντιμετωπισει ορδες συγγενων/φιλων, για ρολους/χαρες κτλ και ταυτοχρονα ακουει τις αυθεντικες κριτικες και σχολια απο τους ανθρωπους γυρω του...

Απλα μπραβο του που αντισταθηκε στον πειρασμο της δημοσιοτητας, αν ισχυουν οι παραπανω λογοι στην περιπτωση του.

Δημοσ.

παντως, τα Εγκληματα μαζι με τους Απαραδεκτους υπηρξαν οι πιο ευφυεις τηλεπτικες σειρες απο καταβολης τηλεορασης.

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε και το Ντολτσε Βίτα που έγραψε μαζί με τον Ρήγα, επίσης μια απο τις καλύτερες κωμωδίες της ελληνικης τιβι, από τις σειρές που γελάω μέχρι δακρύων κάθε φορά που την βλέπω.

Δεν ξέρω γιατί μπορεί να το κάνει, και δε με νοιάζει κιόλας. Ας γράφει τέτοιες σειρές κι ας είναι όπως θέλει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...