Sadman Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ΚαλησπεραΚατεβασα εχθες το The Last Remnant - RELOADED(torrent) ,εβαλα crack και οταν παω να το τρεξω βγαζει την εικονα την αρχικη και μενει εκει....δεν προχωραει ουτε βγαζει καποιο μνμ οση ορα και να το αφησω.Δοκιμασα system restore τπτ,δοκιμασα να το τρεξω σαν χp sp2 mode παλι τπτ.Μενει εκει βγαζει στο παραθυρακι κατω οταν το clickaro ενα not respond και απλα το κλεινω.Εχετε κατι παρομοιο?Να σημειωσω οτι σε foroum oπου και αλλοι το εχουν κατεβασει μονο 1 ενας ακομα εχει το ιδιο προβλημα. Φυσικα εχω κανει και reinstall. Ειμαι με vista x64 sp1 και με τους 9.12....το μονο που μου μενει να κανω ειναι να βαλω τους 9.13 και να "πειραξω" τα gpu settings. ΥΓ. PhysX drivers μηπως? Αν δεν με απατά η μνήμη μου,το 12/13 συμβολίζει μήνα του driver...εγώ ξέρω ότι ο χρόνος έχει 12 μήνες και είμαστε ακόμα στον 9.3(3ος μήνας του 2009):p Anyway τέτοιες σσυζητήσεις απαγορεύονται,οπότε μην περιμένεις και πολύ βοήθεια.
fearwhatnow Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ΚαλησπεραΚατεβασα εχθες το The Last Remnant - RELOADED(torrent) ,εβαλα crack και οταν παω να το τρεξω βγαζει την εικονα την αρχικη και μενει εκει....δεν προχωραει ουτε βγαζει καποιο μνμ οση ορα και να το αφησω.Δοκιμασα system restore τπτ,δοκιμασα να το τρεξω σαν χp sp2 mode παλι τπτ.Μενει εκει βγαζει στο παραθυρακι κατω οταν το clickaro ενα not respond και απλα το κλεινω.Εχετε κατι παρομοιο?Να σημειωσω οτι σε foroum oπου και αλλοι το εχουν κατεβασει μονο 1 ενας ακομα εχει το ιδιο προβλημα. Φυσικα εχω κανει και reinstall. Ειμαι με vista x64 sp1 και με τους 9.12....το μονο που μου μενει να κανω ειναι να βαλω τους 9.13 και να "πειραξω" τα gpu settings. ΥΓ. PhysX drivers μηπως? Δοκιμασε στον προορισμο του αρχειου στην επιφανεια εργασιας να βαλεις το εξης: -novirtual
gaspazet Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καμια τυχη,εβαλα και τους 9.3 (ειχα 8.12:ρ) , δεν εχω short cut εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας το τρεχω μεσα απο τον φακελο.Λογικα κατι παιζει με τα vista και αυτο το παιχνιδι.Λιγα ατομα με Vista εχουν αυτο το προβλημα.
akisbeat77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδια εχει βγαλει κανεις ακρη με τον χειρισμο? Με ποια κουμπια κανεις τα combos?
gaspazet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδια εχει βγαλει κανεις ακρη με τον χειρισμο? Με ποια κουμπια κανεις τα combos? combos εννοείς όταν σου βγάζει να πατήσεις κάποια κουμπιά πάνω στις μάχες τα λεγόμενα triggers;Εαν εννοείς αυτά εγώ και τα αμυντικά και τα επίθετα triggers τα εχω βάλει στο auto...με βολεύουν πιο πολυ,αλλιως την ώρα που σου βγάζει τα βελάκια πρέπει γρήγορα να επιλέξεις κατευθύνσεις για να περάσεις χτυπηματα.Εαν εννοείς κατι άλλο, παρακαλώ εξήγησε.
john2gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 The Last Remnant Review Ας μην γελιόμαστε, τα JRPGs είναι ένα είδος που ευδοκιμεί στις κονσόλες και που δύσκολα συναντάμε στα PCs. Σε αυτό ευθύνεται αφενός η γενικότερη στάση των ιαπωνικών εταιρειών απέναντι στην PC πλατφόρμα, αφετέρου η αποτυχία των προσπαθειών που έγιναν από μερικές άλλες. Αποτυχία που ήταν αποτέλεσμα κυρίως της προχειρότητας με την οποία έγινε η μεταφορά των παιχνιδιών...
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το παράξενο είναι η ξαφνική στροφή τον κονσολάδικων game developer στα pc. Υπόπτο και μου φένετε κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει.
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το παράξενο είναι η ξαφνική στροφή τον κονσολάδικων game developer στα pc. Υπόπτο και μου φένετε κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει. Και τι έχει αρχίσει να αλλάζει???
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Τίποτα. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε.. Το παιχνίδι δείχνει υπέροχο.. Άντε να θυμηθούμε τα παλιά..
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 το παιχνίδι είναι καταπληκτικό για fans των jrpgs. Το παίζω ακόμα και σήμερα αφού έχει άπειρα sidequests, guild tasks, η version για pc έχει διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα της αντίστοιχης του Xbox και περιέχει όλα τα dlc.Επίσης έχει το αγαπημένο New Game+ οπου κάποιος έχει την δυνατότητα έχοντας ολοκληρώσει το παιχνίδι μια φορα να το ξαναρχίσει με τα αντικείμενα και τα gold απο το προηγούμενο save του. Είναι κατα την προσωπική μου άποψη ένα διαμαντάκι σε ένα είδος που δυστυχώς δεν βλέπουμε συχνά στα pc και είναι απο τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζει και το τελευταίο ευρώ να το πάρει καποιος αυθεντικό με την προυπόθεση οτι θα έχει όρεξη να ασχοληθεί ώρες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το Game μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Δεν μπορώ να κάνω Review, ούτε μπορώ να το βαθμολογήσω (τουλάχιστον όχι ακόμα). Μπορώ να πω όμως ότι θα το κάψω, ότι έχω ΠΟΛΛΟΥΣ τίτλους να ασχοληθώ αλλά θα προτιμήσω αυτόν, και ότι όποιος είναι fan του jRPG θα το γουστάρει και αυτός. Κανείς από εδώ δεν το λιώνει για να μου πει καμιά ιδέα (από προσωπικές εμπειρίες/φόλες) πάνω στα Unions ή γενικά σε preferable options πάνω στο "rpg" κομμάτι ε..? Υ.Γ: Τα γραφικά είναι υπέροχα. Graphic Whore's Approval. Υ.Γ2: Σε κάποιον δεν άρεσε ο "χειρισμός" είδα πιο πίσω. Για ποιον χειρισμό μιλούσε? Τα D-keys? >.> Υ.Γ3: Για το θεματάκι που "χάλασε" μερικούς με τις φωνές που έλειπαν.. έχω να πω πως το αγαπημένο μου Game (FF8) δεν είχε καν φωνή σε όλη την διάρκεια του (IG/Cut-scenes). Τώρα αν τα blames ήταν για το port καλώς, αλλά και πάλι τους FAN των FF που ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ το FF σε αυτόν τον τίτλο δεν παίζει να τους χαλάσει η έλλειψη φωνής IG. Και εγώ και αυτοί το προτιμούμε έτσι.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 είμαι 150 BR με όλα τα Remnant weapons kai σχεδόν όλα τα customized items οπότε μπορείς να πεις ότι το έχω "λιώσει" λίγο γενικά δεν υπάρχουν καλύτεροι χαρακτήρες ή καλύτερα formations. Ειδικά τα formations είναι μεγάλη ιστορία γιατί εκτός απο τα φανερά stats boosts που βλέπεις έχουν και hidden bonuses και hidden ranks που ξεκλειδώνονται όταν έχεις τους απιτούμενους χαρακτήρες στο union.Επίσης καλό θα είναι να τα αλλάζεις ανάλογα με τον τύπο damage του εκάστωτε boss. Από χαρακτήρες οι αρχικοί generals of Athlum θα σου χρησιμεύσουν για όλο το παιχνιδί. Φρόντισε να βάζεις leaders στα unions χαρακτήρες με κάποιο special ability όπως τον Rush ή τον Torgal. Προς το τέλος του παιχνιδιού θα ξεκλειδώσεις με κάποια sidequests πολύ δυνατους leaders που όμως θα θέλουν "leveling" (δεν λέω ονόματα spoilers). Αν έχεις υπομονή αξίζουν. Σημείωση για να μην μπερδευτείς. Μπορείς να έχεις όσους leaders θες στα Unions σου (στο Xbox υπήρχε περιορισμός 6) οπότε μην ασχοληθείς με recruit απλών soldiers εκτός αν θες κάποιον για εξειδικευμένη χρήση (υπάρχουν Guild Quests που ζητάνε να έχεις ένα member με ειδική class recruited πχ Warrior. Αν δεν έχεις, recruit ένα Warrior soldier και complete ) Τα class τώρα είναι πολυ πονεμένη ιστορία. Αντί να γράψω σεντόνι μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://lastremnant.wikia.com/wiki/Classes Γενίκα το wiki έχει τα πάντα για το παιχνίδι (έχω κάνει και εγώ μερικά edits ) και θα σε βοηθήσει πολυ. Αρκεί να κάνεις σωστη χρήση spoilers για να το ευχαριστηθείς Όποιος έχει καμμία ερώτηση εδώ είμαστε happy gaming
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο μωρή παιχτούρα.. Θέλει πολύ για BR ~150? Έχει ζωή το Game? (ΜΕ τα Qs εννοείται) Λοιπόν, έχω παίξει 2 μέρες (4 ώρες each). Και είμαι στο σημείο που διασχίζεις έναν κάμπο για να φτάσεις σε μια άλλη πόλη για το Story (σε εκείνο τον κάμπο έχει και εκείνο το weird Monitor που έψαχνες την γυναίκα ενός φλώρου). Νομίζω κατάλαβες.. Αυτό με το Leadership που παίζει ρόλο για να φανεί η επιλογή για Limit Break (Unique) το είχα σκεφτεί αφότου έκλεισα το Game τη 2η φορά! Σπανίζουν πολύ τα Limit Breaks από τη μάνα τους (λογικά θα θέλουν Max Morale κιόλας), είχα βγάλει και τον Rush από την θέση του Leader και ενώ έσπερνα στο Morale δεν έβλεπα Limit break.. Τα Formations κάθε άλλο μα άχρηστα τα έχω ψυχολογήσει.. we'll see. Δηλαδή προτείνεις Parties χωρίς soldiers? o.O Στην αρχή αρχή λογικά είναι αναγκαίοι 1-2.. αλλά όντως Mid-Late το πας ΜΟΝΟ με ήρωες? Weird. Μήπως κατάλαβα λάθος? Πάντως ΓΕΝΙΚΑ, το σημαντικότερο στο Game είναι να έχεις ΟΛΑ τα Unions εντελώς balance-αρισμένα μεταξύ τους. Αυτό είναι η ραχοκοκαλιά της επιτυχίας. Λεπτομέρειες σε PM Mister..
panther_512 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Να ξαναξυπνήσω το παρών τόπικ με τις δικές μου εντυπώσεις. Το παιχνίδι το πήρα σε προσφορά στο Steam και είπα να το δοκιμάσω λίγο. Είμαι 10 ώρες περίπου και το παιχνίδι είναι πάρα πάρα πολύ καλό. Τα reviews το αδικούν σε μεγάλο βαθμό. Το δίκοπο μαχαίρι είναι η πολυπλοκότητα που κρύβεται κάτω από το "απλοϊκό" του περίβλημα, και για την οποία πρέπει να ψαχτείς αρκετά εκτός παιχνιδιού για να βγάλεις άκρη. Επίσης ξεράθηκα στα γέλια με τους κακούς που έχουν ονομασία "Μαντρόσκυλο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα