john2gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Στα περισσότερα Reviews είχαν θέματα με τις επιδόσεις στο X360 και αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που πήρε μέτριες βαθμολογίες. Από όσο το έπαιξα είναι μια χαρά, όπως είπα δηλαδή κλασικό JRPG Σε 2048x1536 με όλα full και τέρμα τους sliders του LOD μου έτρεχε κομπλέ (70-100fps ενώ στις μάχες έπεφτε μέχρι τα 40 μερικές φορές) κι η EVGA θα βγάλει Enhancement Patch εντός των ημερών που θα το υποστηρίζει. Αν κάποιος είναι οπαδός των συγκεκριμένων RPGs δεν βλέπω τον λόγο να μην το δει τουλάχιστον PS: Και τα controls μια χαρά τα βρήκα. Χρειάστηκε να set-άρω τα πλήκτρα του πληκτρολογίου έτσι όπως ήθελα εγώ αλλά πέρα από αυτό δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικά θα το δώ σίγουρα. Εχω κάτι αιώνες να παίξω ένα ασιάτικο rpg δλδ από την εποχή που είχα καεί με το FF7...πάει πάνω από δεκαετία..
outlaw star Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικά θα το δώ σίγουρα. Εχω κάτι αιώνες να παίξω ένα ασιάτικο rpg δλδ από την εποχή που είχα καεί με το FF7...πάει πάνω από δεκαετία.. και εγώ κάπου εκεί είχα μείνει στο play1 μαζί με το legend of dragoon που βγήκε αργότερα(άλλη παιχνιδάρα)
ikaruga24 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Από τι είπαν από εδώ και πέρα η square θα βγάζει τα games και για pc. Πάντα είμουν οπαδός της square και έχω παίξε πολλά διαμάντια που δεν ήρθαν ποτέ στην ευρώπη. Εχουμε να δουμε final fantasy ομως απο την εποχη των παγων. Για να μην πουμε ολα τα αλλα RPG της. Παλι καλα που εχω ενα PS2 και εχω προσβαση στα παιχνιδια αυτα (και οχι μονο).
mits@kos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω είναι καθαρά θέμα προσωπικής αισθητικής το πώς θα δεί κανείς τα παιχνίδια της Square-Enix. Προσωπικά, δεν αντέχω τα JRPGs... Με ενοχλούν απίστευτα οι χαρακτήρες, που μοιάζουν όλοι σαν emo 15χρονα. Αδιάφορα για μένα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 .......nvm install the game and you'll see.
Sadman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξετρελάθηκα κιόλας.... Έχει βγάλει πολύ καλύτερα από αυτό. Βρε τι μου θυμίσατε,ff7...από αυτό μέχρι το 10-2 τα έχω όλα original+kh1,2+sc2,3 και ότι κάλο έχει βγάλει από rpgs(κατά την γνώμη μου πάντα)
chek2fire Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εκείνη την εποχή είχε βγάλει φοβερά game αν και τα περισσότερα τα έβρισκες σε αμερικάνικες εκδόσεις καθώς τότε δεν τα φέρνανε στην Ευρώπη. Εκτός από το ff7 είχα παίξει και το Xenogears και φυσικά το φοβερό Parasite Eve γενικά τα ασιάτικα rpg έχουν όλα φοβερά δομημένο κόσμο και τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στις ευρωπαικές εκδόσεις αλλα.. Ολα μα όλα έχουν πολύ grinding
Lothar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τα γραφικα ειναι λιγο αθλια παντως στο demo.
Sadman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εκείνη την εποχή είχε βγάλει φοβερά game αν και τα περισσότερα τα έβρισκες σε αμερικάνικες εκδόσεις καθώς τότε δεν τα φέρνανε στην Ευρώπη. Εκτός από το ff7 είχα παίξει και το Xenogears και φυσικά το φοβερό Parasite Eve γενικά τα ασιάτικα rpg έχουν όλα φοβερά δομημένο κόσμο και τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στις ευρωπαικές εκδόσεις αλλα.. Ολα μα όλα έχουν πολύ grinding Το grinding δεν είναι και τόσο απαραίτητο,τα boss και τα υποχρεωτικά battles συνήθως είναι αρκετά για να βγάλεις το game(όπως στο ff9,για να το τερματίσεις σε <12 ώρες για να πάρεις το Excalibur 2) ot off/
john2gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Όσοι έχετε SLI συστήματα, δημιουργήστε ένα νέο Profile στο Control Panel για το Demo (και για το Bench Tool) και επιλέξτε το AFR2 mode για να ενεργοποιηθεί το SLI Χωρίς το AFR2 (δεν γνώριζα πριν ότι δεν υποστηρίζει SLI) είχα σε 1920χ1440, 95.44fps. Τώρα σε 2048x1536 + 16xAF έχω 121.36fps.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Καλα πλακα μας κανουν?Εφτιαξαν οκτακοσια γιγα παιχνιδι και εβαλαν μονο στα cutscenes διαλογους??Τοση βαρεμαρα εχουν?Και ταχα μου θα ηταν το καλυτερο port που εχει βγει.Τα pop-up καλα κρατουν και εδω.Οποτε θα φαει το ιδιο θαψιμο και μεγαλυτερο απ'ο,τι στην κονσολα.
phovos666 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Βρηκα μια λυση για το frame-drop στις μαχες... Εκοψα απο τα settings τις σκιες των χαρακτηρων και εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα! Οποιον δεν το ενδιαφερουν οι "λεπτομεριες" ειναι μια καλη λυση.
gaspazet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Κατεβασα εχθες το The Last Remnant - RELOADED(torrent) ,εβαλα crack και οταν παω να το τρεξω βγαζει την εικονα την αρχικη και μενει εκει....δεν προχωραει ουτε βγαζει καποιο μνμ οση ορα και να το αφησω.Δοκιμασα system restore τπτ,δοκιμασα να το τρεξω σαν χp sp2 mode παλι τπτ.Μενει εκει βγαζει στο παραθυρακι κατω οταν το clickaro ενα not respond και απλα το κλεινω.Εχετε κατι παρομοιο?Να σημειωσω οτι σε foroum oπου και αλλοι το εχουν κατεβασει μονο 1 ενας ακομα εχει το ιδιο προβλημα. Φυσικα εχω κανει και reinstall. Ειμαι με vista x64 sp1 και με τους 9.12....το μονο που μου μενει να κανω ειναι να βαλω τους 9.13 και να "πειραξω" τα gpu settings. ΥΓ. PhysX drivers μηπως? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2009 από gaspazet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα