Προς το περιεχόμενο

The Last Remnant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο δικό μου(αν και δεν το έχω στην sig τώρα),έβγαλε 36fps 1280x1024,και σε 1680χ1050 48fps(πως φαίνεται το bottlenect από τον p4 στην 4850 :P)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στο δικό μου(αν και δεν το έχω στην sig τώρα),έβγαλε 36fps 1280x1024,και σε 1680χ1050 48fps(πως φαίνεται το bottlenect από τον p4 στην 4850 :P)

τι επεξεργαστη εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AVG ~96 σε 1280x1024 με 4850 660/1060.

OROKUSAKI, επειδή 2 φορές που το διάβασα δεν το εμπέδωσα, πόσταρε άλλη μια φορά πόσα FPS έβγαλες στο bench...

Επεξ/σία από mits@kos
Δημοσ.
εσυ μητσακο τι επεξεργαστη? (ελπιζω μην μου απαντησεις 96 frames σε 1280x1024:p)

Ε8400 στα 4055MHz. Πάντως, το oc της CPU στο Warhead έδωσε ~3 frames παραπάνω μόλις. Θα τρέξω κάποια στιγμή με stock CPU και θα ξαναποστάρω.

Δημοσ.

The Last Remnant heads to Steam

Square Enix's new IP The Last Remnant is set to become the very first ever Japanese RPG to be sold on Steam, Valve's famed online distribution service.

The Last Remnant was released on Xbox 360 in the tail end of 2008 and is now heading to PC before finally getting a Playstation 3 release later this year.

Square Enix have chosen to partner with Valve and distribute The Last Remnant on Steam, meaning RPG fans will be able to buy the game and download it straight to their computer, cutting out that pesky middle-man of discs, boxes, manuals and serial-key DRM.

The appearance of The Last Remnant means more PC-based Square Enix titles could make their way to Steam including Final Fantasy XI.

The Last Remnant will be downloadable on Steam from April 9th, and a demo will be available this Friday coming Friday (February 27) for players to test the game out.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα το Demo του Last Remnant.

Ειναι στα Αγγλικα ή Ιαπωνικα και ειναι 1GB.

"Ανεβηκε" επισης το Αγγλικο site του παιχνιδιου.

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ.

Κλασικό JRPG. Για πρώτη φορά στα χρονικά τίτλος της Square Enix υποστηρίζει... ΠΟΝΤΙΚΙΙΙΙΙΙ :lol: (καλά εντάξει, ας εξαιρέσουμε το FF XI για λίγο :P). Τα μενού δεν έχουν το χάλι των παλιών παιχνιδιών κι η περιήγηση μπορεί να γίνει και με την ροδέλα του ποντικιού (δεν υπάρχει κέρσορας για free roaming στα menus :P). Καλούτσικη δουλειά έκανε η Square Enix τελικά :-)

Δημοσ.

Γιατι τοσος ντορος με αυτο το παιχνιδι παιδια?Βλεπω οτι στην κονσολα εχει πολυ μετρια reviews εκτος απο καποια sites που το εκθειαζουν.Καμια αντικειμενικη γνωμη απο καποιον που το επαιξε στην κονσολα?(OROKUSAKI stay away!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...