Προς το περιεχόμενο

Nokia N82 ή iPhone 3G ?

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα σε κανα μήνα θα πάρω κινητό και θέλω λίγο να με βοήθησετε ποιο να διαλέξω Νokia N82 ή iPhone 3G?

Επίσης ακόμα αν έχετε και άλλες προτάσεις για άλλο κινητό.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ήταν καλό να μας πεις για τι χρήση θες το κινητό σου.

Από αυτά τα δύο που αναφέρεις,εγώ θα πήγαινα κατευθείαν στο N82.Εκτός του ότι είναι από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο,κινητό για φωτογραφίες,έχει και Symbian λειτουργικό με το οποίο έχεις πολλές δυνατότητες.

Τώρα αν πεις πόσα λεφτά βάζεις μπορώ να σου προτείνω και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Αν βάλεις άλλα 60 ευρώ (με 630 ευρώ) μπορείς να πάρεις από το Γερμανό (αν ψάξεις σε άλλα καταστήματα το βρίσκεις φθηνότερο) το N95 8GB που είναι η πιο ολοκληρομένη πρόταση της Nokia.

Επίσης,να θες πήγαινε στο N78 που είναι καινούργιο.Έχει την καινούργια έκδοση του Symbian,μεγάλη αυτονομία και πολύ γρήγορο.Από ότι διαβάζω,αφήνει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Σε σχέση με το N95 και το N82 υστερεί στην κάμερα γιατί είναι 3.2 megapixel.

Δημοσ.
Αν βάλεις άλλα 60 ευρώ (με 630 ευρώ) μπορείς να πάρεις από το Γερμανό (αν ψάξεις σε άλλα καταστήματα το βρίσκεις φθηνότερο) το N95 8GB που είναι η πιο ολοκληρομένη πρόταση της Nokia.

Επίσης,να θες πήγαινε στο N78 που είναι καινούργιο.Έχει την καινούργια έκδοση του Symbian,μεγάλη αυτονομία και πολύ γρήγορο.Από ότι διαβάζω,αφήνει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Σε σχέση με το N95 και το N82 υστερεί στην κάμερα γιατί είναι 3.2 megapixel.

Όχι προτιμώ να πάρω το Nokia N82 και να πάρω μετά extra κάρτα μνήμης 8 GB,που κανει 59 Ευρώ.

Δημοσ.

Πρόσεξε,το N95 8GB δεν είναι η ναυαρχίδα της Nokia μόνο και μόνο για την μνήμη.Παίζουν και άλλα ρόλο.Πχ το N95 8GB έχει 2.8" οθόνη ενώ το N82 και το N78 μόλις 2.4".Επίσης πρέπει να είναι καλύτερα από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά δεν τα θυμάμαι για να σου πω.Είναι και το διπλό slide που έχει.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, και να είναι κομψό το κινητό, +ακρετά features όπως wifi, a-gps πάρε n82 τρέχοντας. Το n95 έχει μεν μεγαλύτερη οθόνη, αλλά δεν είναι τόσο συμμαζεμένο όσο το n82. Ένα μικρό πλεονέκτημα του n82 είναι και το auto rotation. Αυτές νομίζω είναι οι διαφορές, και φυσικά και το φλας του n82 που είναι πολύ καλό πραγματικά.

Το iphone είναι πολύ δύσκολο να το συγκρίνει κανείς. Μέχρι πριν τρεις μέρες είχα viewty, και ο μπαμπάς μου n82 (ήταν να πάρω αυτό). Αλλά πήρα Iphone, και ειδικά την πρώτη μέρα, δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Μπορεί να μην είναι η πλέον επαγγελματική λύση smartphone, αλλά στο λειτουργικό οτυ, στο design, στο interface, και στην οθόνη του ειδικά, είναι πάρα πολύ μπροστά. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει στην νόκια για να την πιάσει σε έναν απο αυτούς τους τομείς, ούτε καν στο λειτουργικό που ανοίγεις τρεις εφαρμογές και έχει καθυστέρηση.

Μέχρι πριν λίγο έλεγα οτι είναι δύσκολο να γυρίσω σε κινητό με κουμπιά. Πλέον λέω οτι δεν μπορώ να πάω σε άλλο κινητό με αφή, έπιασα ξανα το viewty, και άστα να πάνε.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που υστερεί το iphone 3g σε σχέση με το n95 8gb, πλην της κάμερας, άντε και μεταφορά αρχείων με bluetooth. Τα πλεονεκτήματα είναι πολύ περισσότερα. Και έχει και πολύ καλό gps, απο ότι έχω ακούσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...