Προς το περιεχόμενο

Φορητος με 499

sinnaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=59208

Πως τον βλεπετε για χρηση με ιντερνετ-ταινιες?

Βασικά το ξέρω οτι θα τα τρέχει εύκολα αυτά... για την αντοχή - ποιότητα του θα ήθελα να πει κανένας φίλος αν τον έχει δει απο κοντά ή τον δουλεύει...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μια χαρά είναι αν θες μπορείς να δεις και μόνος σου ,πόσο καλός είναι αφού υπάρχει στο Κοτσόβολο ,πάντως σε αυτά τα λεφτά απλά δεν βρίσκεις καλύτερο φορητό...

Δημοσ.

Έχει και μια προσφορά το mediamarkt έναν FutjitsuSiemens στα 399,δεν ξέρω ακριβός τι παίζει μ'αυτον καλός μου φάνηκε πάντως...

Δημοσ.

Πολυ καλος για τα λεφτα του.

15,4' ,core 2 duo ,2 giga μνημη,250 σκληρο κ μετρια καρτα γραφικων κ ΟΜΩΣ ΟΧΙ οθονη των 9'-10' με επεξεργαστη στα 900-1,2 mhz με 1 γιγα μνημη .

Αντε γιατι πολυ κοροιδεια εχει πεσει απο τους δευτερους(τα δηθεν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μινι λαπτοπ) συμφωνα με τις τιμες που τα πουλανε .

Δημοσ.

Τα «δήθεν οικονομικά μίνι λάπτοπ» όπως τα ονομάζεις προφανώς δεν είναι για εσένα, το μέσο χρήστη δηλαδή, αλλά για αυτούς που θα εκτιμήσουν το μικρό μέγεθος και το ελάχιστο βάρος τους. Είναι για όσους θέλουν να δουλεύουν on the go και όχι για χρήστες με το γνωστό τρίπτυχο «για ίντερνετ το θέλω, office και καμιά ταινία». Οι πρώτοι λοιπόν παίρνουν ένα υπερφορητό με 400 ευρώ, οι υπόλοιποι θα βολευτούν μια χαρά με την πληθώρα φορητών στις 15 ίντσες που ξεκινούν από τα 400 ευρώ.

Δημοσ.

Αφού με 399 ευρω αγοράζεις πλήρως λειτουργικό φορητό τώρα με τις εκτπώσεις λέει πολλα. Οσο για τα μινι φορητά περιμένω ως το Σεπτέμβριο διότι με τιμές πάνω απο τα 400 ευρώ θυμίζει περισσότερο κοροιδία παρά ευκαιρία..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...