benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τα εχει πει εδώ και χρόνια μιας και όλοι ρωτάνε τι κανει για να γίνει ο wolverine. Κοιτα, ενας μετριος γυμνασμενος αντρας ειναι.Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο,σε διαβεβαιω πως σε ενα γυμναστηριο θα βρεις αρκετους καλυτερους του.Ουτε πολυ μυικοτητα εχει ,ουτε τρομερους κοιλιακους.Απλα ειναι σε καλη κατασταση και εχει αρμονικο,ομοιομορφο σωμα,αλλα τιποτε περα απο αυτο. Αν εχει γραψει αυτο που λες δεν το εχω υποψη μου,εγω παρεθεσα το βιντεο γιατι ειναι ενας γνωστος ανθρωπος,σε καλη φορμα,με την διαιτα-γυμναστικη που κανω.Υπαρχουν πολλοι αλλοι γνωστοι αθλητες που κανουν παρομοια αγωγη,τυχαια επελεξα τον ηθοποιο,απλα ειναι μικρο το βιντεο και λεει ακριβως τι κανει συνοπτικα. αναμενουμε με χαρα φωτο κυριε καθηγητα Ε τωρα στην ηλικια μου,ντρεπομαι να βαζω φωτογραφιες του σωματος μου.Εσεις που ειστε νεα παιδια,ενταξει ειναι κατανοητο.Ασε που ειναι καμμια 50αρια μαθητες/τριες μου μελη του ινσομνια και αν το κανω την επομενη ημερα θα γινω ρεζιλι στο φροντιστηριο και σε ολο το Ν.Ηρακλειο. Αλλα αν ερθεις στην επομενη συναντηση insomniacs θα βρεθουμε.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αλλα αν ερθεις στην επομενη συναντηση insomniacs θα βρεθουμε. καταρχας , σου ξεκαθαρισα οτι σε πιστευω , δε το συζηταμε αυτο ! εννοουσα να κοψεις προσωπο και να ποσταρεις σωμα αλλα αν βρισκονται ατομα εδω που σε ξερουν τοτε οκ καταλαβαινω ! δε παιζει ναερθω σε συναντιση σαν και αυτη που λες , εχω παψει να κανω παρεα με τα παιδια μου εμαι πολυ μεγαλος για τετοια φιλε ..
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 >ένας μέτριος άνθρωπος > αρμονικό σώμα Does not compute Επίσης, δεν βρίσκεις και πολλούς μεσήλικες σε τέτοια φυσική κατάσταση. On that note Μπορει να γυμνάζεται 3 ωρες αλλα ειναι σε όλη την διάρκεια της μέρας και οχι σε ενα κομμάτι της. *δεν λέει, ακριβώς, τι κανει
benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 >ένας μέτριος άνθρωπος > αρμονικό σώμα Does not compute Επίσης, δεν βρίσκεις και πολλούς μεσήλικες σε τέτοια φυσική κατάσταση. On that note Μπορει να γυμνάζεται 3 ωρες αλλα ειναι σε όλη την διάρκεια της μέρας και οχι σε ενα κομμάτι της. *δεν λέει, ακριβώς, τι κανει Ενας μετριος γυμνασμενος ανθρωπος εγραψα. Οτι δεν βρισκεις αρκετους γενικα, εχεις απολυτο δικιο.Οι περισσοτεροι σε αυτην την ηλικια ειναι σε σωματικη παρακμη. Εδω υπαρχουν 30αρηδες που ειναι παρακμιακοι με κοιλιτσες,πλαδαροι κ.τ.λ. Αλλα υπαρχει ενα ποσοστο,στα γυμναστηρια τους βρισκεις. Και μην ξεχνας,ο συγκεκριμενος ειναι επαγγελματιας ηθοποιος και σε αυτη την κατηγορια,υπαρχουν στο Hollywood πολλοι που ειναι σε πολυ καλη φυσικη κατασταση ,ειτε καθαρα με αυστηρη διατροφη/γυμναστικη,ειτε με βοηθεια αναβολικων η και με τους δυο τροπους. Οντως δεν λεει τι ακριβως κανει,κρινοντας απο την κατασταση του,θα ελεγα οτι κανει βαρη αλλα και αρκετη αεροβικη.Ισως 50-50 γιατι δεν εχει αρκετη μυικοτητα,δεν μου πολυαρεσει.Αλλα ενταξει,ειναι σε καλη φυσικη κατασταση αναμφισβητητα.
Plug Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τιποτε απο αυτα που αναφερεις δεν εχει πει στο video. Καθενας που ειναι καλυτερος μας πρεπει να παιρνει φαρμακο γιατι αλλιως εμεις γιατι ειμαστε μετριοτητες? Εγω δηλαδη που δεν παιρνω φαρμακο γιατι ειμαι ελαφρα καλυτερος του? Δεν εχει το σωματοτυπο αυτου που παιρνει φαρμακα,καλλιστα μπορει να ειναι ετσι μετα απο αρκετα χρονια γυμναστικης. Στο γυμναστηριο που παω,εχει πολυ καλυτερους του,περιπου στα ιδια η λιγο περισσοτερα κιλα και επειδη τους ξερω χρονια και τους βλεπω εκει,η διαδικασια εξελιξης τους ειναι απολυτα νορμαλ.Δεν εγιναν σε μηνες αλλα μετα απο 5 τουλαχιστον χρονια. Edit: Το ακουσα με προσοχη,στο 0.17-0.22 που αναφερεται στην δυσκολια της γυμναστικης/διατροφης που κανει λεει κατα λεξη : ''and then getting easier,let me tell you, than 13 years ago'' αρα το κανει αυτο για 13 χρονια.Αλλα σε καταλαβαινω που δεν το επιασες η Aussie accent ειναι δυσκολη. Και μόνο η φλέβα σωλήνα αποχέτευσης, αρκεί. Θα μπορούσα να γράφω κι άλλα αλλά βαριέμαι.
benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και μόνο η φλέβα σωλήνα αποχέτευσης, αρκεί. Θα μπορούσα να γράφω κι άλλα αλλά βαριέμαι. Λιγο υπερβαλεις. Εμενα αυτος μου αρεσει,δεν λεω οτι ειναι 100% natural αλλα πολυ καλο σωμα.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 αυτος οχι απλα δεν ειναι 100% natural αλλα ειναι 100% μεσα στο φαρμακο ! απιθανη τελεια εκτελεση του επικλινη για σεμιναριο ... 2
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Οχι και μετρια γυμνασμενος, μην τα ισοπεδωνουμε. Εγω το βρισκω εξαιρετικο, ειδικα για 36αρη. Απ' την αλλη, μπορει να ειναι ετσι γιατι ειναι ηθοποιος κι επιβαλλεται να ειναι σε peak φυσικη κατασταση, μπορει να φαρμακωνεται, μπορει μπορει... Παντως ειναι ωραιο σωμα, τουλαχιστον για τα δικα μου στανταρντ. 4
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 μια χαρα - εξαιρετικος ειναι δε το συζηταμε αυτο ! δεν ειναι ομως ισοπεδωση το να λες οτι δεν ειναι εξωπραγματικο αυτο το σωμα - οτι με καλη και δυνατη προπονηση - διατροφη και χωρις φαρμακα μπορεις να εχεις ενα παρομοιο σωμα και στα 36 σου και στα 46 σου !! ευκολα - δυσκολα τωρα εινα σχετικα αυτα ! θεωρω οτι ειμαι τουλαχιστον σε ιδια στο περιπου κατασταση .. πιο μεγαλος εγω σε ηλικια , χωρις να εχω ακουμπησει ποτε στην ζωη μου φαρμακο και χωρις να ειμαι σταρ του σινεμα φερνω σαν παραδειγμα εμενα ,, εννοειται οτι υπαρχουν πολλοι καλυτεροι απο μενα εντελως φυσικοι οπως και γω .. ασχετο .. διαβαστε ενα πολυ καλο αρθρο Πίνοντας νερό με άδειο στομάχι http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8403.html?spref=fb&m=1 5
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αντι να σχολιαζετε κανα γυναικειο σωμα, καλοκαιρι ερχεται, βλεπετε ποιος παιρνει τα πιο πολλα, ποιος εχει την πιο πεταχτη φλεβα. Και μεις ικετευουμε οτι ανδρογονο παραγουμε να παρει μπρος να αυξησει κανα μυ..
tehAllantin Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εμείς είμαστε υπεράνω αγάπη μου! Τι μας πέρασες χρυσό μου; Τιποτα καρακατίνες;; 5
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ήμουν τέζα από χτές και δε θα πήγαινε πολύ δυνατά η προπόνηση. Αλλά πήγα και έκανα ότι μπορούσα. Σε αντίστοιχη κατάσταση , την προπόνηση της Παρασκευής θα τη μεταθέτω για τη Δευτέρα της deload εβδομάδας. OHP 1+ OHP : 5x65, 3x72,5, 1x82,5 Dumbell Row: 3x10x32 Bench Press: 3x10x60 Triceps pushdowns: 3x12+x59 Hyperextensions 1
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Hugh-Jackman-Body.jpg Οχι και μετρια γυμνασμενος, μην τα ισοπεδωνουμε. Εγω το βρισκω εξαιρετικο, ειδικα για 36αρη. Απ' την αλλη, μπορει να ειναι ετσι γιατι ειναι ηθοποιος κι επιβαλλεται να ειναι σε peak φυσικη κατασταση, μπορει να φαρμακωνεται, μπορει μπορει... Παντως ειναι ωραιο σωμα, τουλαχιστον για τα δικα μου στανταρντ. 1968 wasn't 36 years ago.
linkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πραγματικα λολ ρε παιδια, τι μετρια γυμνασμενος? Δηλαδη αμα παμε σε μια ελληνικη παραλια το καλοκαιρι, οι 50 θα ειναι καλυτεροι του τυπου και οι 50 χειροτεροι? Και γι αυτο αυτος ειναι μετριος? Ο ανθρωπος εχει ανοιχτες πλατες, στηθος, ωμους και οπως φαινεται και στην φωτο παραπανω, αρκετα χαμηλα ποσοστα λιπους. Και μην ξεχναμε οτι ειναι και 45 χρονων, με τα οποια "προβληματα" υπαρχουν σε αυτη την ηλικια. Μην μπερδευεστε, δεν εχουν ολοι τους ιδιους στοχους στην προπονηση. Το οτι καποιος εχει στοχο να σηκωσει 200 κιλα squat, δεν σημαινει οτι ολοι ενδιαφερονται να κανουν το ιδιο. Das fitness thread λεγεται το τοπικ και οχι das lifting thread. 14
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πραγματικα λολ ρε παιδια, τι μετρια γυμνασμενος? Δηλαδη αμα παμε σε μια ελληνικη παραλια το καλοκαιρι, οι 50 θα ειναι καλυτεροι του τυπου και οι 50 χειροτεροι? Και γι αυτο αυτος ειναι μετριος? Ο ανθρωπος εχει ανοιχτες πλατες, στηθος, ωμους και οπως φαινεται και στην φωτο παραπανω, αρκετα χαμηλα ποσοστα λιπους. Και μην ξεχναμε οτι ειναι και 45 χρονων, με τα οποια "προβληματα" υπαρχουν σε αυτη την ηλικια. Μην μπερδευεστε, δεν εχουν ολοι τους ιδιους στοχους στην προπονηση. Το οτι καποιος εχει στοχο να σηκωσει 200 κιλα squat, δεν σημαινει οτι ολοι ενδιαφερονται να κανουν το ιδιο. Das fitness thread λεγεται το τοπικ και οχι das lifting thread. Πες τα Χρυσόστομε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις