Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μονο front squat κάνω αλλά έχω το αντίθετο θέμα με σένα. Με καρπούς δεν έχω πρόβλημα, σηκώνω ψηλά αγκώνες και στην ουσία δεν πέφτει καθόλου βάρος στους καρπούς, απλά στηρίζουν μην τσουλίσει μπροστά.

Το θέμα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ να κατέβω πολύ χαμηλά. Μέχρι και που άλλαξα την τεχνική μου και ανοίγω περισσότερο τα πόδια για να μπορώ να κάτσω "μέσα" , είδα βελτίωση αλλά και πάλι μέχρι ελάχιστα κάτω απο παράλληλο πάω. Μόλις πάω να κατέβω πιο κάτω, ο spotter μ λέει ότι σπάω την μέση μου, οπότε το ξεχνάω.

Δουλεύω πολύ διατάσεις τελευταία μήπως και βελτιωθεί.

(1,87 ύψος με μακριούς μηρούς)

Εισαι αρκετα ψηλος για αυτο σου ειναι πιο δυσκολο να κατεβεις πολυ χαμηλα.Εγω τους καρπους θα προσπαθησω να τους εχω πιο ισιους ωστε να μην λυγιζουν τοσο.Με τον καιρο θα βελτιωθει.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μπα, δεν ειναι το υψος. Εγω κατεβαινω πολυ χαμηλα, ass to grass, κι εχω το ιδιο υψος. Δυναμη στα ποδια δεν εχω αλλα δε γαμεις, υπαρχουν και χειροτερα :)

Εφτιαξα ενα προγραμματακι με τα kettle, φουλ σε σκουοτ και lunges, ελπίζω να δυναμώσουν σταδιακά. Σήμερα το δοκιμασα, αύριο δε θα μπορώ να σταθώ, να δω πώς θα βγω με τη μεσηνέζα να κόψω αγριόχορτα...

Αλεξ σωστος, η κουραση ερχεται σταδιακα. Αν φτασει καποιος να τα φτυσει σημαινει οτι δεν εδινε σημασια στα σημαδια που εστελνε το σωμα του οτι θελει ξεκουραση. Ολοι το εχουμε παθει παντως, οταν πορωνεσαι δεν αντιλαμβανεσαι ευκολα οτι το παρακανες. Και στην τελικη, αν δεν πορωθεις και δεν το παρακανεις καπου καπου δεν αξιζει κιολας  ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ο λόγος που έχω σκαλώσει στα 60 κιλά είναι αυτός, δεν μπορώ να κατέβω χαμηλά χωρίς να χαλάσω την τεχνική και δεν θέλω να ανεβάσω κιλά κάνωντας ημικαθίσματα και τέτοια. Οπότε το παλέβω μέχρι να τα καταφέρω. Ελπίζω να μου βγει στο τέλος.

Πάντως αισθάνομαι ότι έχω πολύ παραπάνω δύναμη στα πόδια απλά μέχρι να εφαρμοστεί η σωστή μηχανική κίνηση δεν μπορώ να παράξω το έργο που νοιώθω ότι μπορώ.

Δημοσ.

Γι αυτο φωναζει ο Ντακον για εβδομαδα deload και καλα κανει...εμενα με οφελεισε ...ανεβηκα στις κυριες ασκησεις...

Δεν σημαινει οτι επειδη αυτην την εβδομαδα πηγα καλα στις προπονησεις θα παω και την αλλη απλα δοκιμαζεις να δεις αν βγαινει...

Δημοσ.

Μπα, δεν ειναι το υψος. Εγω κατεβαινω πολυ χαμηλα, ass to grass, κι εχω το ιδιο υψος. Δυναμη στα ποδια δεν εχω αλλα δε γαμεις, υπαρχουν και χειροτερα :)

Εφτιαξα ενα προγραμματακι με τα kettle, φουλ σε σκουοτ και lunges, ελπίζω να δυναμώσουν σταδιακά. Σήμερα το δοκιμασα, αύριο δε θα μπορώ να σταθώ, να δω πώς θα βγω με τη μεσηνέζα να κόψω αγριόχορτα...

Αλεξ σωστος, η κουραση ερχεται σταδιακα. Αν φτασει καποιος να τα φτυσει σημαινει οτι δεν εδινε σημασια στα σημαδια που εστελνε το σωμα του οτι θελει ξεκουραση. Ολοι το εχουμε παθει παντως, οταν πορωνεσαι δεν αντιλαμβανεσαι ευκολα οτι το παρακανες. Και στην τελικη, αν δεν πορωθεις και δεν το παρακανεις καπου καπου δεν αξιζει κιολας ;)

Ποσα κιλα ειναι το kettlebell που εφτιαξες?Εμενα ερχετε αυριο να δω πως θα μου φανει μιας και δεν εχω ξαναπιασει kettlebell να δω πως ειναι σε σχεση με αλτηρα.

Ο λόγος που έχω σκαλώσει στα 60 κιλά είναι αυτός, δεν μπορώ να κατέβω χαμηλά χωρίς να χαλάσω την τεχνική και δεν θέλω να ανεβάσω κιλά κάνωντας ημικαθίσματα και τέτοια. Οπότε το παλέβω μέχρι να τα καταφέρω. Ελπίζω να μου βγει στο τέλος.

Πάντως αισθάνομαι ότι έχω πολύ παραπάνω δύναμη στα πόδια απλά μέχρι να εφαρμοστεί η σωστή μηχανική κίνηση δεν μπορώ να παράξω το έργο που νοιώθω ότι μπορώ.

Οι τελειες τεχνικες σε dl/squat στα πολλα κιλα για καποιον πανε περιπατο.Μεχρι εκει που μπορει ο καθενας σωστα τα παραπανω κιλα θα βγουν σωστα οταν δυναμωσει το κεντρικο συστημα.
Δημοσ.

πριν 23 μέρες η τελευταία προπόνηση χεριών κ γενικό off 18 μέρες, σχεδόν μου έφυγαν τα νερά αν και ειμαι θολωμένος. Κάποια φάρμακα σε γαμάνε κανονικά κ αν δεν προσέξεις το αλάτι την πάτησες γιατι μπορεί να πρηστούν τα πόδια μόνο με +5kg νερά κ σκεφτείτε να σπάσει εκεί το δέρμα , μαλακία χωρίς λόγο. Ευτυχώς το ήξερα κ πρόλαβα πριν την πάθω.

μια χεριώνε (οτι μπορώ να βγάλω δηλαδή με τη ζώνη κ τις γάζες λολ)
post-212651-0-42753500-1399613955_thumb.jpg

και μια απο τη ζώνη αχχαχα
θα την κρατήσω συνολικά ενα μήνα (άρα άλλες 12 μέρες) αλλα δεν με νοιάζει γιατι ειναι πολύ άνετη και ειναι λες και δεν την φοράς (σε αντίθεση με την πρώτη που μ έβαλαν που ηταν γάμησετα , ούτε ανάσα δεν έπαιρνες. Ηταν για καλό βέβαια οπότε cool

post-212651-0-82359100-1399614197_thumb.jpg

βαρεμάρα 100% γιατι δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε σου ανεβάζει την πίεση του αίματος(yeap ) για να μην έχεις αιμοραγία εσωτερικά κ χρειαστεί αφαίρεση με συριγγα αλλα κάνω υπομονή μια εβδομάδα ακόμα να μου κόψουν τα ράμματα κ την επόμενη πάλι προπονήσεις. Τοτε θα έχω το safe της +1 εβδομάδας για να ειμαι άνετος.

ευτυχώς δεν έχω τα παρατράγουδα που είχα διαβάσει οτι δεν τους πήγαιναν τα ρούχα τους κλπ. Εμένα εκτός απ το λογικό πρηξιματάκι στην κοιλιά που ειναι μικρό δεν έχω κάτι άλλο. Κ τα ρούχα μου πάνε κανονικά κ όλα.

μετράω τις μέρες όπως όταν ηταν να αποληθώ απο φαντάρος :-D

κ απο δω κ πέρα το πρόγραμμα έχει μεγάλες αλλαγές κ άλματα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω ειναι γενικές εξετάσεις για τα πάντα όλα (μου τις έγραψε χθες ο γιατρός κ θα πάω next days).

• Like 6
Δημοσ.

Δεν ειδες φωτο κινγκ; Το εφτιαξα με βαρη τα οποια μπορω να αυξομοειωσω, οποτε δεν εχω περιορισμο.

Ναι την φωτο την ειδα απλα νομιζα οτι το εκανες fix με στανταρ κιλα.Εφοσον μπορεις να αυξομειωνεις κιλα ειναι παρα πολυ βολικο.

Δημοσ.

Οι τελειες τεχνικες σε dl/squat στα πολλα κιλα για καποιον πανε περιπατο.Μεχρι εκει που μπορει ο καθενας σωστα τα παραπανω κιλα θα βγουν σωστα οταν δυναμωσει το κεντρικο συστημα.

Ισχύει και γι'αυτό κάνω υπομονή και το δουλεύω το θέμα δυναμώνοντας και τον κορμό παράλληλα.

Αλλά κακά τα ψέμματα δεν βοηθάει και το ύψος!

Δημοσ.

Γιαννη καθηγητης Αγγλικων ειμαι και εχω και πτυχιο Φιλοσοφιας απο το Open University. (Το δευτερο για το κεφι μου,απλα.)

Στο θεμα της διατροφης,αυτα τα δυο χρονια αισθανομαι περιφημα και εχω δει την καλυτερη προοδο σωματικα απο τα συνολικα 10 χρονια που γυμναζομαι.  :) Εξαλλου οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα.Αλλα μου αρεσει η ποιοτικη διατροφη.Μονο μια cheat day ανα εβδομαδα, σχεδον καθολου γλυκα, αντιθετα τρωω φρουτα,σαλατα διαφορων ειδων,καθαρο κρεας κυριως ψαρι/κοτοπουλο δυο φορες την εβδομαδα,αλλα συμπληρωνω τις αλλες μερες με την Complete Protein της ON.

Την διαιτα μου την κανουν πολλοι επαγγελματιες αθλητες και απο τοτε που την ξεκινησα ,δεν εχω βρει κατι καλυτερο.Ψαχνομαι γενικα και μου αρεσει να διαβαζω συχνα σχετικα με αυτα,γιατι μισω θανασιμα την συμβατικοτητα και την ρουτινα. Και αν καποια στιγμη η τωρινη μου διατροφη παψει να με βολευει,θα την αλλαξω σε κατι αλλο χωρις δισταγμο.Αλλα μεχρι στιγμης ειναι οτι καλυτερο εχω κανει.

Δες εδω και τον Hugh. B)

https://www.youtube.com/watch?v=yDwwuXBDMOA

ερωτηση: τον wolverine γιατι τον ποσταρες, οταν ο ιδιος λεει οτι κανει αυτο που κανει μονο για 6 μηνες και μετα παιρνει κιλα;

Επισης, σηκωνεται καθε βραδυ και τρωει αυγο...

Δημοσ.

ερωτηση: τον wolverine γιατι τον ποσταρες, οταν ο ιδιος λεει οτι κανει αυτο που κανει μονο για 6 μηνες και μετα παιρνει κιλα;

Επίσης είναι μες τ φάρμακο.
  • Like 1
Δημοσ.

Τιποτε απο αυτα που αναφερεις δεν εχει πει στο video. :shock:

Επίσης είναι μες τ φάρμακο.

Καθενας που ειναι καλυτερος μας πρεπει να παιρνει φαρμακο γιατι αλλιως εμεις γιατι ειμαστε μετριοτητες? :P

Εγω δηλαδη που δεν παιρνω φαρμακο γιατι ειμαι ελαφρα καλυτερος του? Δεν εχει το σωματοτυπο αυτου που παιρνει φαρμακα,καλλιστα μπορει να ειναι ετσι μετα απο αρκετα χρονια γυμναστικης.

Στο γυμναστηριο που παω,εχει πολυ καλυτερους του,περιπου στα ιδια η λιγο περισσοτερα κιλα και επειδη τους ξερω χρονια και τους βλεπω εκει,η διαδικασια εξελιξης τους ειναι απολυτα νορμαλ.Δεν εγιναν σε μηνες αλλα μετα απο 5 τουλαχιστον χρονια.

Edit: Το ακουσα με προσοχη,στο 0.17-0.22 που αναφερεται στην δυσκολια της γυμναστικης/διατροφης που κανει λεει κατα λεξη : ''and then getting easier,let me tell you, than 13 years ago'' αρα το κανει αυτο για 13 χρονια.Αλλα σε καταλαβαινω που δεν το επιασες η Aussie accent ειναι δυσκολη. :)

• Like 2
Δημοσ.

Τιποτε απο αυτα που αναφερεις δεν εχει πει στο video. :shock:

Τα εχει πει εδώ και χρόνια μιας και όλοι ρωτάνε τι κανει για να γίνει ο wolverine.

Δημοσ.

Εγω δηλαδη που δεν παιρνω φαρμακο γιατι ειμαι ελαφρα καλυτερος του?

αναμενουμε με χαρα  φωτο κυριε καθηγητα :-)

εννοειται πως σε πιστευω οτι εισαι καλυτερος , οντως δεν ειναι τιποτατο σπουδαιο ο συγκεκριμενος

απλα γυμνασμενος ειναι και μονο..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...