Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 16 είναι οί ωρες (κανονικά), ενώ εσύ που τρώς δύο ώρες πρίν κοιμηθείς αφήνεις 10 ώρες τον οργανισμό χωρίς θερμίδες, δεν είναι τόσο τρελλή διαφορά. Γιατί 6 ώρες? Το παρατραβάς πάντο 8-9 το fast 24 ειναι οι ωρες ! οι 8 του υπνου ειναι στις οφ που εχουμε ολοι ! αυτος προσθετει και τις αλλες 8 και γινονται 16 ! οι 10 ωρες ειναι ηδη πολλες ααν πας στις 16 ειναι υπερβολη κατ -εμε ! καθηγητα το ξερω για την διαιτα που λες , γι αυτο και σου ειπα οτι πολλοι θεωρουν σωστο αυτο που κανεις ! υπαρχουν απειρες αποψεις γενικοτερα .. απο την στιγμη που τρως ποιοτηκα κ σωστα θα εειχες το ιδιο καλα (και καλυτερα ) αποτελεσματα αν ετρωγες κ περισσοτερα γευματα ..
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 24 ειναι οι ωρες ! οι 8 του υπνου ειναι στις οφ που εχουμε ολοι ! αυτος προσθετει και τις αλλες 8 και γινονται 16 ! οι 10 ωρες ειναι ηδη πολλες ααν πας στις 16 ειναι υπερβολη κατ -εμε ! καθηγητα το ξερω για την διαιτα που λες , γι αυτο και σου ειπα οτι πολλοι θεωρουν σωστο αυτο που κανεις ! υπαρχουν απειρες αποψεις γενικοτερα .. απο την στιγμη που τρως ποιοτηκα κ σωστα θα εειχες το ιδιο καλα (και καλυτερα ) αποτελεσματα αν ετρωγες κ περισσοτερα γευματα .. Σε παρακαλω μην με λες ''καθηγητα' μου φαινεται αστειο. Παναγιωτη λεγε με. Εχω δοκιμασει την διαιτα με 6 γευματα την μερα,τα πρωτα χρονια ηταν αποτελεσματικη απο καθε αποψη,αλλα πριν 2 χρονια τερμα η προοδος για αυτο δοκιμασα αυτο που κανω τωρα.Επισης δεν σου κρυβω οτι επαγγελματικα και προσωπικα ειναι δυσκολο να τρωω καθε 3 ωρες και δεν μου αρεσει κιολας. Μικρα γευματα,που δεν τα απολαμβανεις και σε αβολες συχνα ωρες. Δεν ειναι για μενα. Ασε που ειχα συχνα υπνηλια ενω τωρα εχω μια ευχαριστη νευρικοτητα και αισθανομαι περισσοτερη ενεργεια και πνευματικη διαυγεια. Αλλα εφοσον καποιον τον βολευει και τον ωφελει,λογικο ειναι να την ακολουθησει,εξαλλου ολοι ειμαστε διαφορετικοι και καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα και σε τροπους διατροφης και εκγυμνασης. (Πρεπει να φυγω τωρα για 4 ωρες περιπατο,εχω ραντεβου σε 10 λεπτα.Χαρηκα πολυ για την ανταλλαγη αποψεων και να ξερετε οτι διαβαζω καθε μερα το νημα και χαιρομαι με τις προοδους σας.Να ειστε καλα ολοι παιδια. ) Τι ώρα πας γυμναστήριο? Αλεξ γυμνασηριο παω 8.30 με 11.00 το πρωι. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ρε Φώτη έχω κόψει τα πολλά . Προσέχω λίγο παραπάνω το βράδυ. Μπορεί να κάνει λάθος και η ζυγαριά τι να πω. 2
alex_000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αλεξ γυμνασηριο παω 8.30 με 11.00 το πρωι. Γιαυτό τρώς 12-6 πολύ κρίμα, για IF είναι η χειρότερη ώρα που μπορείς να πας γυμναστήριο, για τους λόγους που προανέφερα. Το leanness που κερδίζεις από το if θα το παίρνεις και έτσι σίγουρα, για χτίσιμο νέου μυικού ιστού δεν ξέρω. Εχω δοκιμασει την διαιτα με 6 γευματα την μερα,τα πρωτα χρονια ηταν αποτελεσματικη απο καθε αποψη,αλλα πριν 2 χρονια τερμα η προοδος για αυτο δοκιμασα αυτο που κανω τωρα.Επισης δεν σου κρυβω οτι επαγγελματικα και προσωπικα ειναι δυσκολο να τρωω καθε 3 ωρες και δεν μου αρεσει κιολας. Μικρα γευματα,που δεν τα απολαμβανεις και σε αβολες συχνα ωρες. Δεν ειναι για μενα. ούτε για μένα ----------------------------- (για να το παίξω λίγο ξερόλας και να πετάξω την μαλακία μου το if και τα 6 γεύματα δεν είναι διαιτες είναι διατροφικά πρωτόκολλα. Ο αριθμός των θερμίδων και οι τροφές που τρώμε και στις δύο περιπτώσεις (η δίαιτά μας δηλαδή) είναι οι ίδιες 3x170 (fuck yeah) 2
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Κατάφερα και άνοιξα την νέα πρωτεΐνη (NLS) 1) δεν εχει την καλύτερη διαλυτοτητα (εξου και το μισό λίτρο νερό για τα δυο scoops) 2) πήρα γεύση βανίλια αλλα θα ορκιζομουνα οτι έπινα πτι-μπερ Αγοράστε με δικιά σας ευθύνη. Τώρα το παρατήρησα. το scoop της ειναι σαν σκάφη (τεράστιο)
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 -εγω ποτε θα αποκτησω καυτο σωμα? -στην αποτεφρωση Αντε να περασει η ωρα να κανω ΗΙΙΤ να μου περασει κ ο πονοκεφαλος. 3
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παίδες, από 3-4 φορές τη βδομάδα έχω καταλήξει εδώ και πάνω από ένα χρόνο να πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο (και Σάββατο). Διάφοροι random τύποι (όχι όμως ο γυμναστής μου), μου λένε ότι καλύτερα 3 φορές τη βδομάδα για να ξεκουράζομαι ανάμεσα. Το θέμα είναι ότι έχω εθιστεί κατά κάποιον τρόπο. Έχω 3 φορές ενδυνάμωση (βάρη, όργανα κτλ) και 3 φορές ΗΙΙΤ και TRX-cardio. Γενικά ο στόχος ήταν και είναι φυσική κατάσταση και stamina. Μήπως πράγματι θα ήταν καλύτερα να αραιώσω; Μήπως μου κάνω κακό και μια μέρα θα τα φτύσω;
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 οχι καλα κανεις μη το φοβασαι ! κανε και περισσοτερο αν μπορεις καλο θα σου κανει ! αν θυμαμαι καλα -αν οχι σορρυ - εσυ εισαι αυτος που ελεγε φαρμακωμενη τη κοπελα και οτι γυμναζεσαι πολλα χρονια κ ξερεις απο αυτα .. τελος παντων ολα οκ .. δωστου στην προπονηση μη το φοβασαι ..
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παίδες, από 3-4 φορές τη βδομάδα έχω καταλήξει εδώ και πάνω από ένα χρόνο να πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο (και Σάββατο). Διάφοροι random τύποι (όχι όμως ο γυμναστής μου), μου λένε ότι καλύτερα 3 φορές τη βδομάδα για να ξεκουράζομαι ανάμεσα. Το θέμα είναι ότι έχω εθιστεί κατά κάποιον τρόπο. Έχω 3 φορές ενδυνάμωση (βάρη, όργανα κτλ) και 3 φορές ΗΙΙΤ και TRX-cardio. Γενικά ο στόχος ήταν και είναι φυσική κατάσταση και stamina. Μήπως πράγματι θα ήταν καλύτερα να αραιώσω; Μήπως μου κάνω κακό και μια μέρα θα τα φτύσω; Απο την στιγμη που δεν κανεις 6 μερες βαρη και δεν εχεις στοχο την αυξηση μυικης μαζας δεν εχεις προβλημα.Ελπιζω να τρεφεσαι σωστα που ειναι βασικο .
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γιαννη καθηγητης Αγγλικων ειμαι και εχω και πτυχιο Φιλοσοφιας απο το Open University. (Το δευτερο για το κεφι μου,απλα.) Ελα ρε συνάδελφε, κι εγώ καθηγητής Αγγλικών με πτυχίο Ψυχολογίας (από τη σχολή Φιλοσοφίας, κοντά είμαστε ) Δε με λες, το περπάτημα το κανεις με ζωηρο βηματισμο ή με χαλαρό; Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, αεροβική θεωρείτε η 1η περίπτωση, η 2η ειναι απλα βόλτα.
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 [off topic] Καθηγητές αγγλικών βλέπω Πόσα θέλετε για περίληψη 20 σελίδων(αγγλικό κείμενο) σε ~4 στα ελληνικά? [off topic]
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παίδες, από 3-4 φορές τη βδομάδα έχω καταλήξει εδώ και πάνω από ένα χρόνο να πηγαίνω κάθε μέρα γυμναστήριο (και Σάββατο). Διάφοροι random τύποι (όχι όμως ο γυμναστής μου), μου λένε ότι καλύτερα 3 φορές τη βδομάδα για να ξεκουράζομαι ανάμεσα. Το θέμα είναι ότι έχω εθιστεί κατά κάποιον τρόπο. Έχω 3 φορές ενδυνάμωση (βάρη, όργανα κτλ) και 3 φορές ΗΙΙΤ και TRX-cardio. Γενικά ο στόχος ήταν και είναι φυσική κατάσταση και stamina. Μήπως πράγματι θα ήταν καλύτερα να αραιώσω; Μήπως μου κάνω κακό και μια μέρα θα τα φτύσω; Μια φορά τα έφτυσα και αυτο ήταν οταν έκανα 15 προπονήσεις την εβδομαδα για μερικούς μήνες (χωρις πρωτεΐνη). You will be fine, Αν τρεφεσε σωστα για το lifestyle σου. Αυτα 1
king2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μπραβο αλαντιν πολυ καλα κιλα στο deadlift για τα κιλα που εισαι ασχετα το πως τα εβγαλες. Σημερα για πρωτη φορα δοκιμασα να κανω front squat.Ξεκινησα απο τα 40 και επιασα ταβανι στα 55κιλα με 5 επαναληψεις.Κατεβαινα αρκετα κατω απο τις 90 μοιρες περιπου 5-7 εκατοστα απο το πατωμα ημουν μονος και δεν μπορω να υπολογιζω στα σιγουρα.Με πονεσαν οι καρποι που κρατουσα τη μπαρα οταν την ειχα στο στηθος και λυγιζαν.Περα απο αυτο ολα κομπλε η μεση δεν καταλαβε τιποτα και ειχα οσο καλυτερη σταση μπορουσα.Θα ανεβασω και βιντεο να μου πειτε αν την κανω σωστα.
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχω παρατηρήσει και εγώ κάτι τέτοια, πολύ consistently να ξυπνάω πιο δύσκολα και πιο κουρασμένος με 8:30 ώρες ύπνο ενώ με 7 ώρες ύπνο να είμαι turbo.. και εμένα μου φαινόταν πολύ περίεργο. Καμιά πηγή υπάρχει? το παιδί είναι 13 κιλά κάτω από το ύψος με περίπου 13-14% bodyfat και deadlift ζήτημα να έχει κάνει 10 φορές στην ζωή του. Τα 130 κιλά είναι πολύ πολύ ακραία. Eιναι αποδεδειγμενο και το επιβεβαιωνει και η γυναικα που κανει διδακτορικο πανω σε sleep research. O καθε κυκλος διαρκει απο 1 εως 2 ωρες και ποικιλει ανα ατομο. Το εχω παρατηρησει και σε μενα. Με 7,5 ωρες υπνο ειμαι και γαμω, αμα κοιμηθω λιγο ακομα, μετα πρεπει να παω στις 9 ωρες για να ξυπνησω και να μην ειμαι σαν ζομπι. ps: τενοντιτιδα τελος, ισχυαλγια back. To κερατο μου.... 3
thomasG4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τι πρέπει να τρώς πιο συχνά και τι να αποφεύγεις, για μια πιο υγιεινη διατροφή σύμφωνα με το Harvard. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις