dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν βγηκα ποτε φετος.Λες να φταιει αυτο? Βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Έχει καταρρεύσει το ΚΝΣ σου. Η υπερπροπόνηση σου χτύπησε την πόρτα. Καιρός για ξεκούραση, γέμισε τις αποθήκες με γλυκογόνο. Είναι εξίσου σημαντική η διακόπη, μην την παραμελείς ... 1
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ενταξει παιδια,θα σας ακουσω και ευχαριστω για το ενδιαφερον. 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 6 ασπράδια +1 χρόνο (χωρίς κρόκο γιατι έπινα αντιβίωση μέχρι σήμερα)1κγλ μπεκιν1 πορτοκάλι γύρω στα 300-350γρ ολόκληρο (κόβουμε τις άκρες)100γρ βρώμηάυτά^ στο multiμετά στρώσιμο το μισό μείγμα σε φόρμααπο πάνω στρώνουμε πάστα κακάο (50μλ γάλα 1,5 + 20γρ κακάο σκέτο + γλυκαντική καλό χτύπημα στο σεικερ)κ απο πάνω 5-6 φράουλες ολόκληρες ή σε φέτεςαπο πάνω στρώνουμε το υπόλιπο μείγμα του multi και το βάζουμε για ψήσιμο στους 250that shit is amazing , ειναι μια παραλαγή απο αυτό που τρώω εδώ κ μήνες κ δε μπορώ να το αλλάξω με τίποτα. Δε μπορώ να μη φάω για πρωινό κεικ κακάο/φρούτων με τον καφέ μου αχχααχαχέχω ξαναβάλει απο παρόμιο αλλα βάζω κ αυτό επειδή βγαίνει πολύ καλύτερο και θυμήζει πραγματικά κεικ και γλυκό. Οι φράουλες μέσα γίνονται σαν μαρμελάδα και η πάστα κακάο δεν ξερένεται (παρα μόνο όση φτάσει την επιφάνεια που κ πάλι ωραία ειναι.μμμ......... κοντά στα 700γρ απόλαυσης 4
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πριν απο ολα - γενικες αιματος κυριε καθηγητα .... προσεχουμε για να εχουμε νικολα για στειλε με τα κτελ κανα ταπερακι
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Έχασα 2 κιλά. Deadlift 1+ Deadlift: 5x135, 3x152,5, 3x170 (fuck yeah) Squat: 3x3x110 (ήμανε σούπερ σφιχτός τώρα και δεν είχε καμία σχέση, όσο ζω μαθαίνω) Trap Bar Deadlift: 3x5x100 Leg Curls: 3x15+x59 Preacher Crunches 5
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) τερματισμος υπερ-κολλητου στον ημιμαραθωνιο της αθηνας 1.17 - 12ος απροπονητος και τραυματιας ! Γεια σου ρε Κωστα γιγαντα !!! http://youtu.be/BPwF5Cm6Q24 edit με το που δειχνει το κολλητο να τερματιζει αρχιζει και λεει αυτη που το μεταδισει ''δρομεις 80 χρονων τρεχουν στο μαραθωνιο'' και διαφορα τετοια ! τι χαβαλε του κανω δε περιγραφεται, του λεω μλκ καραφλιασες και σε περασε 80 χρονων , γαι σενα το λεει Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από Mau-Maus 4
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πριν απο ολα - γενικες αιματος κυριε καθηγητα .... προσεχουμε για να εχουμε Κανω μια η δυο φορες τον χρονο,τελευταια φορα ηταν 24 Δεκεμβριου. (Επιτηδες γιατι ειχε λιγοτερο κοσμο στην Βιοιατρικη. ) Ολες οι τιμες εξαιρετικες. 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Υπερπροπονηση με 3 φορες τη βδομαδα; Πρεπει να το λιωνες...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 τωρα που ειμαι ο νικος τη συνταγη θυμηθηκα οτι χτες εκανα παστελι 300γρ μελι 300γρ σουσαμι (μπορειτε να βαλετε και οτι αλλο ξηρο καρπο,σταφιδες,κτλ θελετε) ξυσμα λεμονιου(προαιρετικο) βαζεις το μελι σε ενα κατσαρολακι μεχρι να βράσει αφαιρειτα τον αφρο που θα δημιουργηθει (προαιρετικο) αν θελετε μπορειτε να καβουρδισετε τους ξηρους καρπους σε ενα τηγανι (χωρις λαδι) οταν ειναι ετοιμο το μελι το βγαζετε απο τη φωτια ριχνετε μεσα το μιγμα τον ξηρων καρπων και τα ανακατέβετε μεχρι να αποροφηθει οσο πιο πολυ μελι γινετε σε μια λαδοκολο απλωνετε το μιγμα ωστε να εχει παντου παχος 1εκ. (με βρεγμενα χερια για να μην κολαει) με ενα βρεγμενο μαχαιρι το χαραζετε οπως θελετε (τετραγωνακια,λωριδες κτλ) το αφηνετε να κρυώσει (εγω το εβαλα στο ψυγειο) και ειναι ετοιμο το βάζετε σε αεροστεγος κλεισμενο βαζω και το εχετε για οποτε θελετε! 1
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Υπερπροπονηση με 3 φορες τη βδομαδα; Πρεπει να το λιωνες... Οχι ιδιαιτερα,το προγραμμα μου ,δωσμενο απο εναν γιανκη ιντερνετ φιλο bodybuilder ειναι βασικα το εξης,στα βαρη. Τεσσερα σετ προθερμανσης και μετα κατευθειαν στο πιο βαρυ που μπορω να σηκωσω αλλα κατα 80%, οxι τερμα και οι επαναληψεις να γινονται αριστα,χωρις κλεψιματα. Εξι τετοια σετ και μετα στην δευτερη μυικη ομαδα της ημερας. (Δευτερα-πλατη δικεφαλοι,Τεταρτη-στηθος τρικεφαλοι,Παρασκευη ποδια,ωμοι,κοιλιακοι.) Και τις τρεις μερες μιση ωρα διαδρομο. Αλλα τις μερες που δεν παω στο γυμναστηριο,οπως εχω ηδη αναφερει παλια σε αυτο το νημα,κανω περπατημα 3-5 ωρες αναλογως,πηγαινοντας με τα ποδια σε διαφορα μερη της Αθηνας,μονος μου η με μαθητες,συγγενεις,φιλους. Edit: Να προσθεσω ομως οτι τρωω μονο απο 12 το μεσημερι μεχρι τις 6 το απογευμα τις θερμιδες μου,τις υπολοιπες ωρες της ημερας μονο νερο και τσαι η καφε η οτιδηποτε χωρις θερμιδες. Αυτο επειδη εφαρμοζω το intermittent fasting εδω και 2 περιπου χρονια και μπορω να πω οτι και γραμμωση εχω αποκτησει και αισθανομαι πολυ δυνατος.
yannis27gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ισως να μην τρεφεσαι σωστα, με βαση τις αναγκες σου. Αισθημα κοπωσης προκαλει η ελλειψη σιδηρου, προσεξε το. Τι διδασκεις συναδελφε; Σπεκτ, εχω κανει παστελι ετσι, ειναι λιγο δυσκολο. Σταματησα γιατι τα παστελια του Λιντλ ειναι μονο με σουσαμι και μελι, οποτε εχω απο κει καβαντζα
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 κυριε καθηγητα καταρχας πρεπει να ειστε ωραιος τυπος ! μου χει κανει εντυπωση εισαι ο μοναδικος που εχω δει σε ολο το φορουμ να μιλαει στον συνομιλητη του στον πληθυντικο , ευγε ! στο θεμα μας τωρα .. η προπονηση που κανεις δεν ειναι και οτι καλυτερο .. και το να αφηνεις 18 ωρες απο της 24 τον οργανισμο σου χωρις θερμιδες ειναι εγκληματικο ! αποψη μου βεβαια .. μη νομιζεις οτι δε ξερω οτι αυτο πιυ κανεις το θεωρουν σωστο ενα σωρο αλλοι... αποψεις ειναι αυτες ... 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Έχασα 2 κιλά. Deadlift 1+ Deadlift: 5x135, 3x152,5, 3x170 (fuck yeah) Squat: 3x3x110 (ήμανε σούπερ σφιχτός τώρα και δεν είχε καμία σχέση, όσο ζω μαθαίνω) Trap Bar Deadlift: 3x5x100 Leg Curls: 3x15+x59 Preacher Crunches Τι εχασες ρε Dakon μας δουλευεις ?Ειπα να αντεξω τον ψυχολογικο πολεμο που τρως το καταπετασμα αλλα να χανεις και κιλα απο πανω παει πολυ .Που μενεις αυτο πες μου μονο
alex_000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 και το να αφηνεις 18 ωρες απο της 24 τον οργανισμο σου χωρις θερμιδες ειναι εγκληματικο ! αποψη μου βεβαια .. μη νομιζεις οτι δε ξερω οτι αυτο πιυ κανεις το θεωρουν σωστο ενα σωρο αλλοι... αποψεις ειναι αυτες ... 16 είναι οί ωρες (κανονικά), ενώ εσύ που τρώς δύο ώρες πρίν κοιμηθείς αφήνεις 10 ώρες τον οργανισμό χωρίς θερμίδες, δεν είναι τόσο τρελλή διαφορα. Έχεις δίκιο πολλές ώρες τραβάει το fast. Να προσθεσω ομως οτι τρωω μονο απο 12 το μεσημερι μεχρι τις 6 το απογευμα τις θερμιδες μου,τις υπολοιπες ωρες της ημερας μονο νερο και τσαι η καφε η οτιδηποτε χωρις θερμιδες. Αυτο επειδη εφαρμοζω το intermittent fasting εδω και 2 περιπου χρονια και μπορω να πω οτι και γραμμωση εχω αποκτησει και αισθανομαι πολυ δυνατος. Γιατί 6 ώρες? Το παρατραβάς πάντο 8-9 το fast. Επίσης το εγγληματικό που κάνεις είναι οι ώρες που τρώς. Όταν πας για ύπνο το στομάχι σου είναι άδειο και στην ώρα του ύπνου χτίζουμε κυρίως μυική μάζα και επαναπλάθονται τα κύταρα μας. Αλλάξε τις ώρες που τρώς σε 15:00-23:00 να κάνεις το IF σωστα. Τι ώρα πας γυμναστήριο?
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ισως να μην τρεφεσαι σωστα, με βαση τις αναγκες σου. Αισθημα κοπωσης προκαλει η ελλειψη σιδηρου, προσεξε το. Τι διδασκεις συναδελφε; Γιαννη καθηγητης Αγγλικων ειμαι και εχω και πτυχιο Φιλοσοφιας απο το Open University. (Το δευτερο για το κεφι μου,απλα.) Στο θεμα της διατροφης,αυτα τα δυο χρονια αισθανομαι περιφημα και εχω δει την καλυτερη προοδο σωματικα απο τα συνολικα 10 χρονια που γυμναζομαι. Εξαλλου οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα.Αλλα μου αρεσει η ποιοτικη διατροφη.Μονο μια cheat day ανα εβδομαδα, σχεδον καθολου γλυκα, αντιθετα τρωω φρουτα,σαλατα διαφορων ειδων,καθαρο κρεας κυριως ψαρι/κοτοπουλο δυο φορες την εβδομαδα,αλλα συμπληρωνω τις αλλες μερες με την Complete Protein της ON. Την διαιτα μου την κανουν πολλοι επαγγελματιες αθλητες και απο τοτε που την ξεκινησα ,δεν εχω βρει κατι καλυτερο.Ψαχνομαι γενικα και μου αρεσει να διαβαζω συχνα σχετικα με αυτα,γιατι μισω θανασιμα την συμβατικοτητα και την ρουτινα. Και αν καποια στιγμη η τωρινη μου διατροφη παψει να με βολευει,θα την αλλαξω σε κατι αλλο χωρις δισταγμο.Αλλα μεχρι στιγμης ειναι οτι καλυτερο εχω κανει. Δες εδω και τον Hugh. https://www.youtube.com/watch?v=yDwwuXBDMOA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις