tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γενικά τα χέρια μου είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ αδύναμα... Δεν ξέρω γιατί.. δυσκολεύομαι να κρατήσω στο deadlift, δυσκολεύομαι να ακολουθήσουν τα χέρια σε ασκήσεις όπως lats/flyes/incline dumbell/bench press/overhead press/ γενικά σχεδόν σε όλες τις ασκήσεις που τα χέρια είναι δευτερεύουσα μυική ομάδα/μικρότερη κλπ. Ειδικά το αριστερό...
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Γενικά τα χέρια μου είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ αδύναμα... Δεν ξέρω γιατί.. δυσκολεύομαι να κρατήσω στο deadlift, δυσκολεύομαι να ακολουθήσουν τα χέρια σε ασκήσεις όπως lats/flyes/incline dumbell/bench press/overhead press/ γενικά σχεδόν σε όλες τις ασκήσεις που τα χέρια είναι δευτερεύουσα μυική ομάδα/μικρότερη κλπ. Ειδικά το αριστερό... δεν δυναμώνουν από τη μια μέρα στην άλλη, κάνε συστηματικές προπονήσεις και θα δεις να αλλάζουν. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μπορεί η τεχνική να ήταν λίγο "αντίο μέση" ποσο δικιο εχεις εγω δεν ηθελα να σχολιασω καν την τεχνικη το θεωρω unfair και μονο για τα κιλα που σηκωσε ο γιγαντας 4
alex_000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 edit: άμα είχα straps ή μαγνησία οπότε πολύ καλύτερο κράτημα, γιατί νιώθω πως θα είχα και πολύ καλύτερη στάση στην άσκηση;; Ασε τα στραπς και την μαγνησία και κοίτα την στάση που ξεκινάμε το deadlift και σύγκρινε την με την δική σου Γενικά τα χέρια μου είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ αδύναμα... Δεν ξέρω γιατί.. δυσκολεύομαι να κρατήσω στο deadlift, δυσκολεύομαι να ακολουθήσουν τα χέρια σε ασκήσεις όπως lats/flyes/incline dumbell/bench press/overhead press/ γενικά σχεδόν σε όλες τις ασκήσεις που τα χέρια είναι δευτερεύουσα μυική ομάδα/μικρότερη κλπ. Ειδικά το αριστερό... ρε τούμπανο 130 κιλά κρατούσες και είσαι μια οδοντογλυφίδα 70 κιλών. Μια χαρά είναι τα χέρια σου μη κωλώνεις απλά συνέχισε δυνατά, αλλά με σωστή τεχνική, ειδικά στο deadlift ο κίνδυνος είναι μεγάλος αν δεν δουλέψεις άριστη τεχνική. 4
silverado Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 το θέμα δεν είναι να βγάλεις ένα rep, αλλά να βγάλεις ένα άρτιο τεχνικά rep. Δημητρα στα πολλα κιλα και ειδικα στην μια επαναληψη το αρτιο τεχνικα rep δεν παιζει ακομα και σε πολλους απο τους ποιο γνωστους επαγγελματιες.Υπηρξαν κορυφαιοι αθλητες της σωματικης διαπλασης που κλεβαν απο την πρωτη επαναληψη στα περισσοτερα σετ αλλα ειχαν φοβερα αποτελεσματα στο σωμα τους. 1
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε όλα όσα λέτε έχετε δίκιο, ευχαριστώ για αυτό. ΠΑΝΤΑ ήμουν της λογικής λίγα κιλά και σωστή εκτέλεση/τεχνική παρά πολλά κιλά και ό,τι νά΄ναι. Γιαυτό απορώ με πολλά άτομα που βλέπω να βάζουν ΤΟΣΑ πολλά κιλά και να ταλαιπωρούν στην ουσία το σώμα τους παρά να το γυμνάζουν. Το καλό με το βίντεο είναι πως ΝΟΜΙΖΑ πως η μέση πριν σηκώσω τα κιλά ήταν "οκ". Ε, τώρα ξέρω και θα προσπαθήσω να το βελτιώσω. Για αυτό ζούμε άλλωστε, γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι, μαθαίνουμε από τα λάθη και άλλα μπανάλ κλισέ πράματα 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το ότι δεν μπορεί να τα σηκώσει με σωστή τεχνική για μένα δείχνει ότι δεν τα έχει. Μπορεί και γω να σηκώσω 150 τι νόημα έχει αν απο την αρχή μέχρι το τέλος είναι λάθος η τεχνική και κάνεις μόνο κακό στο σώμα σου; για μένα τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται επευφημίες αλλά αποθάρρυνση από το να το κάνει ξανά. Βάλε κάι ένα κάθισμα τώρα να δ δούμε και Εκεί τεχνική 2
silverado Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Και ρισκάρεις να χάσεις μέση έτσι silver? Καποιες φορες ρισκαρεις δεν το κανεις παντα αλλα τις φορες που θα το κανεις δινεις στο σωμα σου την αισθηση του βαρους που θα πρεπει στο μελλον με ευκολια να χειριζεται.
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Για μένα δεν έχει ουσία να σηκώσω Χ κιλά με μηδενική τεχνική. Όπως δεν έχει νόημα να πάω γυμναστήριο για να γυρίσω μετά και να σαβουριάσω.
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 συμφωνω και με δημητρα και με σπεκτ, απλά αν δεν βρεις το όριό σου, εκεί που θα αποτύχεις πως θα βελτιωθείς; "we must find our limits first to overcome them later"! εγώ, πριν 10 δευτερόλεπτα
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ανεβαίνεις σταδιακά ρε συ, δεν θέλω να φλερτάρω με τραυματισμούς. Δυναμώνω σιγά σιγά. Τουλ. για μένα αυτό ισχύει. Ελπίζω να βγεις αλώβητος! 2
Mau-Maus Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εγω δε ξερω γιατι αλλα το χαρηκα πολυ το βιντεακι ! ουτε σε τεχικες στεκομαι ουτε σε τιποτα !ενα ''φιλαρακι'' που γραφει τοσο καιρο εδω πηρε σαρκα κ οστα μας παρουσιαστηκε τον γνωρισαμε κτλ κτλδε ξερω αλλα μ αρεσε πολυ !δε θελω να ανοιξω περισσοτερο την συζητηση γιατι θα παρεξηγηθω και δε γουσταρω , θα πω μονο πως δε μπορω να καταλαβω αυτους που δε πατανε ενα τοσο απλο και γαμ@@νο like για να επιβραβευσουν απλα εναν που γραφει καθημερινα μαζι τους για τοσο πολυ καιρο .. δε μιλαω για το συγκεκριμενο - καμμια σχεση - γεικοτερα μιλαω !εχω δει ατομο να ανεβαζει φωτο .. και να βγαινει στα καπακια ο αλλος απο κατω και να λεει πχ''καλα μιλαμε εφαγα κατι ραπανακια σημερα σκετη τρελλα''κ ο τριτος να σχολιαζει και να παταει ΄΄like΄΄ στα ραπανακια κ οχι στην φωτο !τελος παντων το βλεπω στραβα σιγουρα , δε λεεω οτι εχω δικιο ο καθενας οτι του γουστταρει κανει κ το σταματαω εδω γιατι θα παρεξηγηθω σιγουρα απλα καποια πραγματα δε μπορω να τα καταλαβω !! μοιραστειτε αγαπη ειναι πολυ ομορφο ! αλαντιν γιγαντας ρε μπραβο !!! 7
tehAllantin Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 καλά είμαι, δεν ήταν τόσο τραγικό. Ίσως για του αρχάριους σαν κι εμένα το ενδεδειγμένο να είναι το τσούκου τσούκου κιλά με άρτια τεχνική. Από την άλλη, σαν άτομο πάντα ήθελα να βρίσκω τα όριά μου, εκεί που θα αποτύχω έτσι ώστε να κάνω μία εποικοδομητική ανάλυση και να γίνω καλύτερος.\ όλες οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες αρκεί να είναι καλοπροαίρετες. Σε γενικές γραμμές, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω που πάω και προσπαθώ πάντα να είμαι ταπεινός, καλοπροαίρετος και να μην κρίνω βιαστικά. Πράγμα που έκανα παλιότερα πχ. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι, πάω να κάνω ένα μπανάκι και να την πέσω γιατί το σώμα μου φωνάζει για ξεκούραση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις