Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα προπονηση στηθος.. Πολυ γαματη και γεματη προπονηση..

Πετυχα τον στοχο μου.. +2,5 κιλα στις πιεσεις στηθου και στα 3*5...

Ανεβηκα και στην κωπηλατικη με αλτηρες +2,5 κιλα...

Στις αλλες εμεινα στα προηγουμενα που χα ανεβει...

Ντακον να πινω 4 λιτρα γαλα την ημερα δεν νομιζω... 2 με το ζορι... Και αυτο αν θυμαμαι ...

Γιατι να παρω τοσο γρηγορα τοσα κιλα...

Προτειμω να τρωω καθε βραδυ πεννες ολικης

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ο brother πριν καμμια  10ρια χρονια

ο brother σημερα !

εγω μολις τωρα  χτυπησα τα ασπραδια μου - και αυτος μολις χτυπησε την καρμποναρα απο το Ciao !!

• Like 7
Δημοσ.

ο brother πριν καμμια  10ρια χρονια

ο brother σημερα !

εγω μολις τωρα  χτυπησα τα ασπραδια μου - και αυτος μολις χτυπησε την καρμποναρα απο το Ciao !!

Σωστος ο brother!!  :P

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν, καλά είπε ο Silver, είμαι απογοητευμένος αν και λογικό.

Από το warm up είδα ότι δεν είχα ούτε την μισή ενέργεια σε σχέση με εχθες αλλά επειδή είμαι πεισματάρης προσπάθησα.

Facts: Χτες έκανα 1rep max σε squat/deadlift/benchpress/shoulder press. Μετά έκανα κανονικά το πρόγραμμα στήθος/τρικέφαλοι. Γύρισα σπίτι στις 22:00, δεν με έπαιρνε  ο ύπνος, πρέπει να κοιμηθηκα μετά τις 2. Ξύπνησα 5μιση, δούλεψα ως τις 14:00, κοιμηθηκα από τις 16:30-19:00. 

Έκανα το warm up, και πήγα αμέσως για deadlift. Έκανα ζέσταμα με 40 κιλά 10 επαναλήψεις και 60 κιλά 6 επαναλήψεις. Έπιασα 130 κιλά (γιατί ειμαι και μαλάκας!). Τα έβγαλα (video incoming), AΛΛΑ, δεν είχα καλή στάση και σε μία φάση ένιωσα πως θα χάσω το grip γιαυτό και η χαρακτηριστική κίνηση.

edit: άμα είχα straps ή μαγνησία οπότε πολύ καλύτερο κράτημα, γιατί νιώθω πως θα είχα και πολύ καλύτερη στάση στην άσκηση;;

Warm up για το squat. NOT good. Έκανα 20χ barbell και 6x60. Είδα ότι ΔΕΝ το έχω αλλά είπα να προσπαθησω (120, ειμαι και μαλάκας!) Τα έριξα μπροστά. Είπα να χαμηλώσω, αντι για 100 έβαλα 110, στο κρίσιμο σημείο τα έριξα :'(  Αν ήμουν λίγο πιο ξεκούραστος/ειχα λιγη περισσότερη ενέργεια τα είχα πιστεύω. Θα ξεκουρασώ, θα πνίξω τον πόνο μου στο Diablo και την Παρασκευή θα το προσπαθήσω ξανά. 100 ομως πρώτη προσπάθεια :P

Δεν μπορούσα να σταθώ για να πλύνω τηνκατσαρόλα που έβρασα τις πέννες (και ειναι CHILLI ΓΑΜΏ! Όχι πάπρικα γλυκιά που νόμιζα...). Ζω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Φωτό από τα βάρη.

2014-05-07-2106_zps6f4acf60.png

https://www.youtube.com/watch?v=PBL_-ZwM1ps

το 11, δεν έπρεπε να λυγίσει η μέση -_-

στο 12-13 η κίνηση για να κρατήσω τη μπάρα γιατί παραλίγο να μου φύγει οΟ

• Like 10
Δημοσ.

Καλο ειναι να μαστε λιγο προσγειωμενοι... Ξεκινα με τα 80*4 90*3 αν βγαινουν καλα αυξησε αλλιως αστα...

Θα κλαταρεις..

Ξες γιατι δεν μπορουσες να κοιμηθεις.. Γιατι μαμησες το νευρικο σου συστημα στην κυριολεξια... Σημερα πηγες να κανεις το ιδιο.. Ε λογικο ηταν...

Πηγες και στο αλλο ακρο 5/3/1... Πανε στο 5*5 δειλα δειλα... Να δεις που βρισκεσαι πρωτα... Οχι κατευθειαν στα βαρια

• Like 2
Δημοσ.

Για μενα, μλκια εκανες που προσπαθησες να βγαλεις τοσο κιλα μετα απο δουλεια και οντας αυπνος. Καλη η γυμναστικη αλλα μην πεθανουμε κιολας!

ps: κανε το vid δημοσιο να χαρω εγω κορμοστασια!

Τεσπα, kudos μονο και μονο που τα σηκωσες απο το εδαφος. Παω να πνιξω την πικρα μου στο ενταμ.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σου Αλαντιν γιγαντα !!!!! εισσσσωραιος !!!!!!!

χωρις ιχνος ειρωνιας !

ακουμε τωρα .. για τις αρσεις το περιμενα  θα ανεβασεις για τα σκουωτ ημουν σιγουρος πως οχι !

και περα απο την πλακα αν εχεις την παραμικρη ενοχληση στην μεση μη το επιχηρησης ξανα  δεν ειναι αστειο! παιχταρα δε παιζουμε με αυτα !

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξεκίνησα 5/3/1. Απλά "έπρεπε" να βρω το 1 rep max  για να καθορίσω τα κιλά. Οποτε 1 rep max deadlift 100-110, γιατί αυτό ήταν κάκιστη στάση σώματος, και 90-100 squat.

Δημοσ.

Καλά ξηγιέσαι, σήμερα δεν ξαναλέω για hula hoop από αύριο. Κοίτα να πάρεις τα βάρη σοβαρά τουλάχιστον. Τα 130 τα είχες πολύ άνετα btw...

Υ.Γ Καλύτερα να μην ξανακάνεις αυτό που έκανες σήμερα back to back προπονήσεις, ever. 

Δημοσ.

Γεια σου Αλαντιν γιγαντα !!!!! εισσσσωραιος !!!!!!!

χωρις ιχνος ειρωνιας !

ακουμε τωρα .. για τις αρσεις το περιμενα  θα ανεβασεις για τα σκουωτ ημουν σιγουρος πως οχι !

και περα απο την πλακα αν εχεις την παραμικρη ενοχληση στην μεση μη το επιχηρησης ξανα  δεν ειναι αστειο! παιχταρα δε παιζουμε με αυτα !

σοβαρά, περισσότερο με ζόρισε το ότι δεν είχα τη δυναμη στα χέρια/πήχη να κρατήσω καλά παρά στο σήκωμα..

το θέμα δεν είναι να βγάλεις ένα rep, αλλά να βγάλεις ένα άρτιο τεχνικά rep. 

ισχύει, δεν είχα την ενέργεια να κάνω άλλη προσπάθεια, θα δοκιμάσω την Παρασκευή με λιγότερα κιλά, και ίσως με straps μιας και το grip ήταν τραγικό...

Δημοσ.

Δεν ξεκίνησα 5/3/1. Απλά "έπρεπε" να βρω το 1 rep max  για να καθορίσω τα κιλά. Οποτε 1 rep max deadlift 100-110, γιατί αυτό ήταν κάκιστη στάση σώματος, και 90-100 squat.

Μπορεί η τεχνική να ήταν λίγο "αντίο μέση", αλλά το lift ήταν full έγκυρο οπότε 130 είναι το 1 rep max σου. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...