Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

tehAllantin πραγματικα βγαλε μια φωτογραφια ή ενα βιντεο την ωρα που σηκωνεις τα κιλα! θελω να δω τι στο πουτσο σηκωνεις !

και μονο η μεση σου απο τα κιλα που λες θα σπασει στα δυο! (απο φωτο που εχω δει)

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

θα τραβήξω βίντεο και θα κάνω κοντινή φωτό από τις πλάκες εκει που λέει 

20KG

:mad:  :devil: 

αν και με τραβάει λίγο η μέση, δεν μασάμε ρε! \m/

• Moderators
Δημοσ.

Στο ειπα και πριν μακαρι να τα βγαζεις, αλλα με βαση το πως εισαι,ωρες υπνου, δουλεια κτλ μου φαινεται απιθανο!

Δημοσ.

Κατάφερα και άνοιξα την νέα πρωτεΐνη (NLS)

1) δεν εχει την καλύτερη διαλυτοτητα (εξου και το μισό λίτρο νερό για τα δυο scoops)

2) πήρα γεύση βανίλια αλλα θα ορκιζομουνα οτι έπινα πτι-μπερ

Αγοράστε με δικιά σας ευθύνη.

Σε ποια χωρα φτιαχνεται;

Ειναι αυτη που εχουν τα xtreme με 44 ευρω;

Μιας και μου τελειωνει η gold standard τι θα διαλεγατε, gold standard με 58 ευρω η την whey της reflex με 50;

Με χαλανε τα 4 γραμμαρια λιγοτερο πρωτεινη που εχει η reflex στο scoup..

Δημοσ.

Σε ποια χωρα φτιαχνεται;

Μιας και μου τελειωνει η gold standard τι θα διαλεγατε, gold standard με 58 ευρω η την whey της reflex με 50;

uk

yes

null

null

θα τραβήξω βίντεο και θα κάνω κοντινή φωτό από τις πλάκες εκει που λέει 

20KG

:mad:  :devil: 

αν και με τραβάει λίγο η μέση, δεν μασάμε ρε! \m/

beast

Δημοσ.

Σε ποια χωρα φτιαχνεται;

Πάρε ότι αντέχει η τσέπη σου...

Link.png Site: Τσέκαρε κι αυτή . Πιό φθηνή decent πρωτεΐνη μόνο από Myprotein βρίσκεις...

Δημοσ.

Ξυπνησα πριν από 20 λεπτά. Σε μισή ώρα ξεκινάω για γυμναστήριο. Το πείσμα με κάνει ασταμάτητο, θα δοκιμάσω 120/130. Αν δεν απαντήσω απόψε σημαίνει ότι έμεινα στον τόπο :P

Μην σε κουβαλάνε τέσσερις μετά όμως. Ρε τα βάρη ρε δεν είναι παιδική χαρά, μια σταλιά άνθρωπος και θες να σηκώσεις τόσα

Δημοσ.

Για τα κιλα που ειναι αν μπορει και κανει τοσα σημαινει οτι το νευρικο του συστημα ειναι τουμπανο.Ενας που ειναι 100+ και κανει 120 squat λες κανει λιγα ενας στα 70 αν κανει πανω απο 100 χωρις πολυ γυμναστικη τον λες τερας.Ο καθενας στην κατηγορια του.

Δημοσ.

Στο ειπα και πριν μακαρι να τα βγαζεις, αλλα με βαση το πως εισαι,ωρες υπνου, δουλεια κτλ μου φαινεται απιθανο!

Αρκετες φορες το μικρο σωματικο βαρος και οι λιγες ωρες υπνου,αν παραλληλα τρωει το καταπετασμα ειναι ενδειξη ισχυρου νευρικου συστηματος.Τα ατομα αυτα μπορουν ποιο ευκολα να ενεργοποιουν τις καβατζες που κρατα το σωμα μας για περιπτωσεις ζωης και θανατου.

• Like 1
Δημοσ.

Aλαντιν το νου σου ρε, με προσοχη, προσεξε μην κανεις καμια ζημια.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαντιν, προσεχε μην σκίσεις κάνα καλσον ρε μλκ :P

αχαχα πλάκα κάνω ρε τρελέ!!!

Δημοσ.

σήμερα ειχε ζέσταμα 5 σετ  5 έλξεις,δέκα κάμψεις 15 σκουοτ και 800μ τρέξιμο.

μετα ειχε 7 σετ απο 7 δραμιες(32κιλα),7 άλματα στα εξήντα εκατοστά,7 αεροπορίες.

μετα 6 σετ απο 6 έλξεις,6*15" σανίδα μπροστά,3*15" πλαϊνή.

ξεκούραστα αλλα πολυ ζέστη γαμώ το διαολι μου...Πως θα τη παλέψω το καλοκαίρι;...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...