Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 tehAllantin πραγματικα βγαλε μια φωτογραφια ή ενα βιντεο την ωρα που σηκωνεις τα κιλα! θελω να δω τι στο πουτσο σηκωνεις ! και μονο η μεση σου απο τα κιλα που λες θα σπασει στα δυο! (απο φωτο που εχω δει) 1
tehAllantin Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 θα τραβήξω βίντεο και θα κάνω κοντινή φωτό από τις πλάκες εκει που λέει 20KG αν και με τραβάει λίγο η μέση, δεν μασάμε ρε! \m/
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Στο ειπα και πριν μακαρι να τα βγαζεις, αλλα με βαση το πως εισαι,ωρες υπνου, δουλεια κτλ μου φαινεται απιθανο!
Psipsinakis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κατάφερα και άνοιξα την νέα πρωτεΐνη (NLS) 1) δεν εχει την καλύτερη διαλυτοτητα (εξου και το μισό λίτρο νερό για τα δυο scoops) 2) πήρα γεύση βανίλια αλλα θα ορκιζομουνα οτι έπινα πτι-μπερ Αγοράστε με δικιά σας ευθύνη. Σε ποια χωρα φτιαχνεται; Ειναι αυτη που εχουν τα xtreme με 44 ευρω; Μιας και μου τελειωνει η gold standard τι θα διαλεγατε, gold standard με 58 ευρω η την whey της reflex με 50; Με χαλανε τα 4 γραμμαρια λιγοτερο πρωτεινη που εχει η reflex στο scoup..
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σε ποια χωρα φτιαχνεται; Ειναι αυτη που εχουν τα xtreme με 44 ευρω; Μιας και μου τελειωνει η gold standard τι θα διαλεγατε, gold standard με 58 ευρω η την whey της reflex με 50; Με χαλανε τα 4 γραμμαρια λιγοτερο πρωτεινη που εχει η reflex στο scoup.. uk yes null null θα τραβήξω βίντεο και θα κάνω κοντινή φωτό από τις πλάκες εκει που λέει 20KG αν και με τραβάει λίγο η μέση, δεν μασάμε ρε! \m/ beast
bosei Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σε ποια χωρα φτιαχνεται; Ειναι αυτη που εχουν τα xtreme με 44 ευρω; Μιας και μου τελειωνει η gold standard τι θα διαλεγατε, gold standard με 58 ευρω η την whey της reflex με 50; Με χαλανε τα 4 γραμμαρια λιγοτερο πρωτεινη που εχει η reflex στο scoup.. Πάρε ότι αντέχει η τσέπη σου... Site: Τσέκαρε κι αυτή . Πιό φθηνή decent πρωτεΐνη μόνο από Myprotein βρίσκεις...
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ξυπνησα πριν από 20 λεπτά. Σε μισή ώρα ξεκινάω για γυμναστήριο. Το πείσμα με κάνει ασταμάτητο, θα δοκιμάσω 120/130. Αν δεν απαντήσω απόψε σημαίνει ότι έμεινα στον τόπο Μην σε κουβαλάνε τέσσερις μετά όμως. Ρε τα βάρη ρε δεν είναι παιδική χαρά, μια σταλιά άνθρωπος και θες να σηκώσεις τόσα
king2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Για τα κιλα που ειναι αν μπορει και κανει τοσα σημαινει οτι το νευρικο του συστημα ειναι τουμπανο.Ενας που ειναι 100+ και κανει 120 squat λες κανει λιγα ενας στα 70 αν κανει πανω απο 100 χωρις πολυ γυμναστικη τον λες τερας.Ο καθενας στην κατηγορια του.
silverado Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Στο ειπα και πριν μακαρι να τα βγαζεις, αλλα με βαση το πως εισαι,ωρες υπνου, δουλεια κτλ μου φαινεται απιθανο! Αρκετες φορες το μικρο σωματικο βαρος και οι λιγες ωρες υπνου,αν παραλληλα τρωει το καταπετασμα ειναι ενδειξη ισχυρου νευρικου συστηματος.Τα ατομα αυτα μπορουν ποιο ευκολα να ενεργοποιουν τις καβατζες που κρατα το σωμα μας για περιπτωσεις ζωης και θανατου. 1
linkin Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Aλαντιν το νου σου ρε, με προσοχη, προσεξε μην κανεις καμια ζημια. 1
Antwni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αλλαντιν, προσεχε μην σκίσεις κάνα καλσον ρε μλκ αχαχα πλάκα κάνω ρε τρελέ!!!
silverado Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επειδη ανεφερε οτι τον τραβα λιγο η μεση καλα θα ηταν να το αναβαλει 4
Antwni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μπα το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσει σήμερα παιδιά. 1
Plug Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 σήμερα ειχε ζέσταμα 5 σετ 5 έλξεις,δέκα κάμψεις 15 σκουοτ και 800μ τρέξιμο. μετα ειχε 7 σετ απο 7 δραμιες(32κιλα),7 άλματα στα εξήντα εκατοστά,7 αεροπορίες. μετα 6 σετ απο 6 έλξεις,6*15" σανίδα μπροστά,3*15" πλαϊνή. ξεκούραστα αλλα πολυ ζέστη γαμώ το διαολι μου...Πως θα τη παλέψω το καλοκαίρι;...
Προτεινόμενες αναρτήσεις