Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά ο tehAllantin ειναι ποδηλάτης αν δε κάνω λάθος. Τα 100kg x 1 rep δεν ειναι πολλά για κάποιον 70kg που γυμναζε τα πόδια του χρόνια και εγώ στα 70 κιλα πριν μπω στρατό ειχα ρεκόρ 110 χ 6 και ηταν το 8ο set . Τα πόδια μου πριν ξεκινήσω να γυμνάζομαι δεν τα είχα γυμνάσει ποτέ αλλα κουβαλούσα αρκετό βάρος για  χρόνια.

το bb δεν ειναι powerlifting , πρώτα ρόλο παίζει η διατροφή κ μετά η προπόνηση. Το πόσα σηκώνεις απ την άλλη δεν ειναι μόνο θέμα μεγέθους του μυ αλλα και τενόντων.   Εχω δει ψηλότερους απο εμένα κ αδύνατους για το ύψος τους αλλα στα κιλά μου 1 χρόνο να παλευουν με περισοτερα κιλά πιέσεις στήθους τότε που ξεκινούσα που δε μπορούσα να βγάλω ενα ελευθερο πιέσεις στήθους στα 70(πάντα τα σετ μου ειναι απο 5 reps κ πάνω , δεν συνηθίζω μονές) και εγώ να φτάσω σετ στα 90 κ αυτοί να έχουν ξεμίνει στα 70 παρέα με την ίδια σωματική εμφάνιση.

Απλά όταν βλέπεις κάποιον να κάνει παραπάνω απότι θεωρείς λογικό συνήθως ειναι κ το όριο του, αν δεν αναπτηχθεί δεν πρόκειται να μπορέσει να πάει κ παραπάνω.

τι θέλω να πω , πως όταν τα κιλά δεν ακούγονται πραγματικά παίζουν τρεις περιπτώσεις

λάθος τεχνική ή δεν ειναι κιλά αλλα λίμπρες ή παίζει η περίπτωση που ειπα

όπως κ να χει θα περιμένω κ εγώ το βίντεο που υποσχέθηκε όχι γιατι δεν πιστευω για τα κιλά αλλα για να δω την τεχνική, αν φτάνει αρκετά κάτω κλπ.

Παιδιά ζώνη εφίδρωσης κάνει τπτ ξέρουμε ;

αν το σκέφτεσαι οτι θα κάψει λίπος μη πετάξεις τα λεφτά σου. Αν πάλι θες να ιδρώνεις για να ανοίγουν οι πόροι να βάζεις κάποιο baby oil ή κάτι τέλος πάντων για καθαρισμό κλπ μετά το ντουζ πάρτην, οτι θα ιδρώσεις θα ιδρώσεις :-D

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αλλαντίν, αν τα έχεις κανονικά τα βάρη να αρχίσεις το Powerlifting γιατί μπορεί το νευρικό σου να είναι τούμπανο και έχεις μέλλον. 

Αλλά επειδή μου έχουν τύχει και αλλεπάλληλα εγκεφαλικά με τις λίβρες αλλά και με τσίγκινες μπάρες ή σε smith, για διπλοτσέκαρε και βγάλε ένα βίντεο. 

Δημοσ.

το bb δεν ειναι powerlifting , πρώτα ρόλο παίζει η διατροφή κ μετά η προπόνηση. Το πόσα σηκώνεις απ την άλλη δεν ειναι μόνο θέμα μεγέθους του μυ αλλα και τενόντων.   Εχω δει ψηλότερους απο εμένα κ αδύνατους για το ύψος τους αλλα στα κιλά μου 1 χρόνο να παλευουν με περισοτερα κιλά πιέσεις στήθους τότε που ξεκινούσα που δε μπορούσα να βγάλω ενα ελευθερο πιέσεις στήθους στα 70(πάντα τα σετ μου ειναι απο 5 reps κ πάνω , δεν συνηθίζω μονές) και εγώ να φτάσω σετ στα 90 κ αυτοί να έχουν ξεμίνει στα 70 παρέα με την ίδια σωματική εμφάνιση.

Στα ίδια κιλά πάντα ο πιο κοντός έχει το πλεονέκτημα ότι άσκηση και να είναι. Εσυ ήσουν 70 κιλά στο 1.70 ο άλλος είναι 70 κιλά στο 1.83 (πετσί και κόκκαλο δηλαδή)

όπως κ να χει θα περιμένω κ εγώ το βίντεο που υποσχέθηκε όχι γιατι δεν πιστευω για τα κιλά αλλα για να δω την τεχνική, αν φτάνει αρκετά κάτω κλπ.

Έτσι ακριβώς, και εγώ πιστεύω ότι λέει την αλήθεια δεν το συζητάμε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν μιλας για λιμπρες οι υπολοιποι του θρεντ μπορουμε να σταματησουμε το ββ και να γινουμε κλασσικοι χοντροι ελληναρες

Και να πουλήσουμε τα kettlebelll, dumbbell, barbell και δίσκους.

Δημοσ.

Come to the dark side . We have free ice cream. 

Βάλε εκεί στη to do list , να σηκώσεις 250 κιλά deadlift και ούτε εσύ θα ξαναπεινάσεις ποτέ. :-D

Η do list  μου ειναι πολυ μεγαλη και πληρεις εχω σβησει αρκετα ,εχουν μεινει τοσα πολλα ακομα ομως ...

• Moderators
Δημοσ.

nicoc μπορει να εχεις δυνατα ποδια στο ποδηλατο δεν σημαινει οτι ειναι τουμπανα και στο power lifting! καλος η κακος το σωμα μαθαινει σε αυτο που κανεις! μακαρι να μεταφεροταν η δυναμη και η αντοχη απο το ενα αθλημα στο αλλο! (Οχι οτι δεν βοηθαει αλλα δεν ειναι το ιδιο). Και επισης αν επαιρνες ενα ποδηλατη που εκανε καθημερινη προπονηση συγκεκριμενη + διατροφη + ΥΠΝΟ κτλ τοτε θα μου φαινοταν πιο λογικο να τα εχει κανει. Και εγω κρίνω με βάση εμενα.Δεν λεω οτι ειμαι τουμπανο αλλα απο τον αλαντιν ειμαι σε καλυτερη κατασταση (μυικα, και δεν το λεω για να σε μειωσω) και βλεπω πως ζορίζομαι οταν παω να κάνω απο κάποια κιλά και πανω)

Τελος ακομη και να ειχε τουμπανα ποδια απο το ποδηλατο ΜΕΣΗ και ΧΕΡΙΑ δεν θα αντεχαν τοσο βαρος και θα ειχε μεινει στον τοπο!

Εγω ξανα λεω οτι μιλαει για λιβρες και δεν το ξερει! Μακαρι να ειμαι λαθος αλλα δεν νομιζω

Δημοσ.

Δεν το γλυτώνεις το βιντεο. Τα κιλά γενικά δεν είναι τίποτα απίστευτο για 1 ρεπ μαξ, αλλά είναι πάρα πολλά για έναν ποδηλάτη, χουλαχουπίστα 13 κιλά κάτω από ύψος που κωλοβαράει κάνοντας κύκλους 2 εβδομάδες βάρη - 6 μήνες off. 

θεος!

• Like 3
Δημοσ.

Στα ίδια κιλά πάντα ο πιο κοντός έχει το πλεονέκτημα ότι άσκηση και να είναι. Εσυ ήσουν 70 κιλά στο 1.70 ο άλλος είναι 70 κιλά στο 1.83 (πετσί και κόκκαλο δηλαδή)

Έτσι ακριβώς, και εγώ πιστεύω ότι λέει την αλήθεια δεν το συζητάμε αυτό. 

αυτό εννοείτε

εντομεταξύ το θέμα του ύψους μου πρέπει να το κοιτάξω γιατι ούτε 1,75 ειμαι ούτε 1,70 , πρέπει να ειμαι 1,73-4 πρέπει να ειμαι τελικά γιατι με μέτρησαν στο νοσοκομείο πριν το χειρουργίο (ιδέα δεν έχω γιατι μάζευαν τόσα πολλα stats).

για να δούμε , περιμένουμε το βίδεο με αγωνία :-D

=============

Χθες πήγα για check του λέω κλείνει καλά ? μου λέει ειναι τέλεια, ιδικά για τις μέρες που έχεις , έλα την άλλη παρασκευή (3 εβδομάδες +1 μέρα μετά την εγχείρηση) να σου αφαιρέσω τα ράμματα. Απότι βλέπω κανα δυο στον αφαλό έχω, τα άλλα ηταν απορροφήσιμα.

θα πάω κ μια τσάρκα αυριο σε ενα γνωστό γιατρό μας να ρίξει ενα look γιατι πάντα μου αρέσει η δευτερη γνώμη και να πάρω κ οδηγείες δερματολόγου για το τι θα βάλω για να αφήσει όσο δυνατών μικρότερο σημάδι. (το σημάδι δε με νοιάζει , οι επιπλοκές με νοιάζουν κ γιαυτό το ψάχνω να ειμαι καλυμμένος).

Απο φαί έχω περιορισμένους υδατάνθρακες κ αλάτι γιατι εκτός οτι δεν μου χρειάζονται τώρα που είμαι σπίτι 24/7 λειτουργούν αρνητικά στο θέμα υγρών (πολλοί δε το ξέρουν κ πρίζονται σα μπαλόνια , απ τη μία το οίδημα της εγχείρησης απ την άλλη τα φάρμακα).

πως κάνω υπομονή τώρα άλλες 12-13 μέρες για να αρχίσω προπονήσεις που βαρέθηκα?  :-D

Και τι δε θα έδεινα για ενα καμμένο mmo τώρα , να "ξυπνήσω" δυο εβδομάδες μετά κ να νομίζω οτι πέρασε μια μέρα χαχαχχααχ.

nicoc μπορει να εχεις δυνατα ποδια στο ποδηλατο δεν σημαινει οτι ειναι τουμπανα και στο power lifting!

Τελος ακομη και να ειχε τουμπανα ποδια απο το ποδηλατο ΜΕΣΗ και ΧΕΡΙΑ δεν θα αντεχαν τοσο βαρος και θα ειχε μεινει στον τοπο!

Εγω ξανα λεω οτι μιλαει για λιβρες και δεν το ξερει! Μακαρι να ειμαι λαθος αλλα δεν νομιζω

100 κιλά δεν ειναι κ τόσο μεγάλο βάρος για squat

Προσωπικά δε χρησιμοποιώ τα χέρια μου στο squat , το μόνο που κάνουν στη συγκεκριμένη άσκηση ειναι να βεβαιωθώ πως η μπάρα δε θα μου φύγει αριστερά/δεξιά σε περίπτωση που κάτι μου αποστάση την προσοχη.

μη ξεχνάμε οτι ειπε μια rep και υπάρχει περίπτωση να την έκανε και μισή αν δεν εκτελεί σωστά

• Like 2
Δημοσ.

παιδια μια γρηγορη συμβουλη να ριξω κανα κιλο για cutting.παω 4 φορες γυμ σπλιτ 2 ημερων με στηθος ωμους τρικεφαλα και ποδια πλατη τραπεζια δικεφαλα.

διαδρομο κανω 10λεπτα πριν τρεξιμο η ανηφορα και 20 λεπτα μετα ισως παραπανω,ισως καθολου αναλογα τα κεφια.

στις κενες μερες αν κατσει κανω ποδηλατο χαλαρα.

τι να αλλαξω σε ολα αυτα γιατι οτι πηραμε πηραμε,τωρα θελω να ξεθαμπωσω λιγο.

1,78 85κιλα.

βραδυνο υδατανθρακα μετα την προπονηση τον εχω κοψει.ισως λαθος μου,τρωω μονο πρωτεινικα οσο περναει η μερα.για πειτε ενα γενικο πλανο.

θενκς.

Δημοσ.

Το σημαντικότερο είναι η διατροφή σου...πόσταρε εδώ τι και πόσο τρως.

Δημοσ.

εννοεις το αεροβιο να ειναι μετα τα βαρη στην ιδια μερα,

αυτό εννοεί

• Like 1
Δημοσ.

Το σημαντικότερο είναι η διατροφή σου...πόσταρε εδώ τι και πόσο τρως.

εδω ειναι το μανικι αφου μπορει να τη βγαλω με 2 μπανανες κ ενα μεσημεριανο,η μπορει να φτασω στην αλλη ακρη.

κανονας απαραβατος ομως κομμενα τα τηγανητα εδω κ κανα χρονο.αποκλειστικα ψητα,βραστα,η στο φουρνο.

πρωινο φραπες με μισο κουταλακι φρουκτοζη/δεκατιανο μια φετα του τοστ κ μια τυρι 10%/η αυγο βραστο.

μεσημεριανο 2-3 φορες τη βδομαδα κοτοπουλο με ρυζι η μπιφτεκια κοτοπουλου σκετα με σαλατα,2 φορες οσπρια,1-2 φορες καμια χοιρινη στο φουρνο.

βραδυνο οτι κατσει συνηθως γιαουρτι 2% στραγγιστο με νερο μετα το γυμ/η τοστ με τυρι 10%/η κανα αυγο βραστο..σκετο το γιαουρτι ομως μου βαραει τρελες λιγουρες μετα κ μαλλον υπογλυκαιμιες.λογικο.κατι καλο να βαλω για βραδυνο κ ρικαβερυ?καμια μπανανα ξερω γω.

ΥΓ:στις μεριδες που γραφω πανω φανταστειτε την νορμαλ μεριδα ενος πιατου 20cm οχι βουνα με φαι κ υπερβολες,οχι ξαναγεμισματα.

πχ 2 μπιφτεκια κοτοπ,κ 100γρ ρυζι?γυρω στις 4-5 κουταλιες πανω κατω.ισως λιγοτερο.

αυτό εννοεί

βασικα ποδηλατο μετα τα βαρη δε παιζει με καμια δυναμη γιατι κανω περιπου 35χλμ κανονικο ποδηλατο οχι στατικο οποτε θα 8ελω βιντσι μετα..τρεξιμο εφαρμοζω τελευταια κ συνηθως πριν που εχω ενεργεια.χτες πχ εκανα 30 λεπτα τρεξιμο διαδρομο στην αρχη με 2-3 λεπτα περπατημα ενδιαμεσα. 

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι γραφεις. Αεροβικη (ποδηλατο ή τρεξιμο, το ιδιο πραγμα ειναι) κανεις τις μερες που εχεις βαρη; Αν ναι, θα κανεις ΜΕΤΑ τα βαρη, οχι πριν.

Αν κανεις τις μερες που δεν εχεις βαρη, κανε οποτε θες, δεν παιζει ρολο -αν και το να το κανεις πριν το πρωινο εχεις ενα +20% στην καυση λιπους.

Η διατροφη πρεπει να ειναι σταθερη, οχι τη μια 3000 θερμιδες και την αλλη 500.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...