yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ισως, εγω το αντιλαμβανομαι διαφορετικα. Οτι δηλαδη η αναπτυξη δεν ειναι γραμμικη, ητοι οσο πιο μεγαλη η περιφερεια του μπρατσου (τυχαιο παραδειγμα) τοσο καλυτερα, αλλα οτι εχει μορφη καμπανας που σημαινει οτι οσο αυξανεται τοσο καλυτερα μεχρι ενος σημειου. Η περαιτερω αυξηση λειτουργει αρνητικα. Η σκεψη οτι οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα οδηγει -καποιους; αρκετους; πολλους;- σε λαθη οπως χρηση αναβολικων, στεροειδων, κατι αλλων ουσιων που κανουν το μπρατσο να κρεμαει σαν μπαλονι, κτλ. Υ.Γ. Μολις προσφατα καποιος ποσταρε οτι εχει κολλησει στον παγκο και ρωτουσε τι ουσια να παρει για να ξεκολησει.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) απ τις ποιο idiot φωτο που εχω δει πραγματικα ! οτι να'ναι ! γιαννη καμμια σχεση δε παει σε σενα μη παρεξηγηθω - εσυ καλα εκανες και την ανεβασες να την δουμε .. γι αυτον που την εφτιαξε λεω .. κ για να εξηγησω τον λογο .. το μεγεθος των αλτηρων ειναι για ολους κατι σχετικο ! και για τους υπερ τουμπανους και για τους μπακαλιαρους ! αλλο αλτηρα θα παρεις για να κανεις πιεσεις στηθους και αλλο για να παιξεις αυτοσυγκεντωσης κτλ κτλ .. ναι εινα ηλιθιο να παιζεις ασκησεις τεχνικης με πολλα κιλα αλτηρα ! οπως ειναι το ιδιο ηλιθιο να παιζεις ασκησεις ενδυναμωσεις μεγαλων μυικων ομαδων με μικρους αλτηρες ομως.. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2014 από Mau-Maus 1
tehAllantin Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 απ τις ποιο idiot φωτο που εχω δει πραγματικα ! οτι να'ναι ! γιαννη καμμια σχεση δε παει σε σενα μη παρεξηγηθω - εσυ καλα εκανες και την ανεβασες να την δουμε .. γι αυτον που την εφτιαξε λεω .. κ για να εξηγησω τον λογο .. το μεγεθος των αλτηρων ειναι για ολους κατι σχετικο ! και για τους υπερ τουμπανους και για τους μπακαλιαρους ! αλλο αλτηρα θα παρεις για να κανεις πιεσεις στηθους και αλλο για να παιξεις αυτοσυγκεντωσης κτλ κτλ .. κλαίω! 2
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τσούκου τσούκου ball Bench Press 1+ Bench Press: 5x87,5, 3x97, 5, 4x107,5 Lat pulldowns: 3x10x73 Dips: 3x10 Bicep curls: 3x10x35 Hyperextensions 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τσούκου τσούκου ball Bench Press 1+ Bench Press: 5x87,5, 3x97, 5, 4x107,5 Lat pulldowns: 3x10x73 Dips: 3x10 Bicep curls: 3x10x35 Hyperextensions Με το τσουκου -τσουκου μεγαλουργησαμε,Για την παναθα λεω.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 nice επειδή δεν είχα δει στα πόσα kg είσαι squat αυτή τη στιγμή ? κ πόσο σωματικό βάρος/ύψος έχεις? Χτες εκανα 2*5*85 κιλα και ενα σετ που τολμησα να το κανω 1*5*87,5 Υψος 1,78περιπου κιλα 70/71 Σημερα απο το μεσιμερι οταν παω να κατσω οι τετρακεφαλοι παραπονιουνται.... 2
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ήρθε η ώρα Liverpool, του GOMAD. 10 κιλά οπωσδήποτε. Πάρτο μια απόφαση είναι για ένα μηνάκι.
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Χτες εκανα 2*5*85 κιλα και ενα σετ που τολμησα να το κανω 1*5*87,5 Υψος 1,78περιπου κιλα 70/71 Σημερα απο το μεσιμερι οταν παω να κατσω οι τετρακεφαλοι παραπονιουνται.... Αν πέφτεις έστω κάτω από παράλληλο μια χαρά πας, πολύ καλά. Ήρθε η ώρα Liverpool, του GOMAD. 10 κιλά οπωσδήποτε. Πάρτο μια απόφαση είναι για ένα μηνάκι. ρε συ μέθοδος σαν το GOMAD είναι για τελείως ελλιποβαρείς hardgainers που δεν βάζουν κιλό με τίποτα . Τι θα ωφελήσει να πάρει 10 κιλά (!!) σε ένα μήνα που τα 9 θα είναι λίπος? Ακόμα και τα lifts δεν θα πάνε πολύ πάνω Γιατί να μην πάρει τα 10 κιλά σε 6 μήνες και τα περισσότερα να είναι μυικά?
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατί κάνει 6 μήνες αυτό το πράγμα και έχει χάσει 3-4 κιλά. Και χειρωνακτική εργασία. Γενικότερα με αγχώνει το συνεχές αδυνάτισμα.
Liverpool89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τι ειναι το gomad;;; 10 κιλα σε ενα μηνα;;; λιγο με φοβιζει το νουμερο και η χρονικη διαρκεια Αν πέφτεις έστω κάτω από παράλληλο μια χαρά πας, πολύ καλά. ? Πεφτω... Ισιο κορμι μπροστα στηθος, τουρλομενο τον κωλο(ακουγεται καπως αλλα ετσι το κανω) και λιγο ανοιχτα ποδια
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατί κάνει 6 μήνες αυτό το πράγμα και έχει χάσει 3-4 κιλά. Και χειρωνακτική εργασία. Γενικότερα με αγχώνει το συνεχές αδυνάτισμα. Ε ηθελε να χασει κιλα να κανει στενη μεση σαφως ειναι ωρα για ογκο no argument αλλα gomad? Live gomad = galon of milk per day ---- Ηρθε το κλαρκ στο gym , αντε να δουμε, ενα μηνα χαλαρα να επανελθει λεει και μετα βλεπουμε
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Να λιπωσει ο ανθρωπος στις παρυφες καλοκαιριου; Εισαι ακαρδος Ντακον.
derridada Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Αναζητώ συμβουλές για ζητήματα αρχάριων που βλέπω δεν απασχολούν συχνά αυτό το thread και θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Είμαι 25 χρονών, 110 κιλά και με ύψος 1,83. Από τις 3 Φεβρουαρίου έχω ξεκινήσει συντονισμένη διατροφή με διατροφολόγο που επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα. Χωρίς καμία σωματική άσκηση και χωρίς ιδιαίτερη καθημερινή δραστηριότητα χάνω κατά μέσο όρο 1,6 κιλά την εβδομάδα (ξεκίνησα από τα 132). Ακολουθώ πιστά τη διατροφή που είναι ολοκληρωμένη και δε νιώθω ότι πεινάω. Είμαι ευχαριστημένος από το ρυθμό που χάνω κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε τι ασκήσεις θα μπορούσα να ακολουθήσω στο σπίτι, (γυμναστήριο δυστυχώς δε μπορώ να πάω) έτσι ώστε να μη χαλαρώσει - κρεμάσει το δέρμα. Για στήθος και κοιλιά, ώστε να μην υπάρξει το κλασικό πρόβλημα που όταν φτάσω στα κανονικά κιλά δε διορθώνεται με γυμναστική. Θέλω ασκήσεις ώστε να μειωθεί ο όγκος. Δε με ενδιαφέρει να αυξήσω τα κιλά που χάνω, όταν αρχίσω γυμναστική θα προσαρμόσω και τη δίαιτα ανάλογα. Διαθέτω και μονόζυγο πόρτας. Συγχωρέστε μου την άγνοια σε ζητήματα fitness. Τι είδους ασκήσεις θα μπορούσα να κάνω; Πόσο συχνά; Push-ups και κοιλιακούς μόνο;
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Να λιπωσει ο ανθρωπος στις παρυφες καλοκαιριου; Εισαι ακαρδος Ντακον. Ο dakon δεν ξερει πως ειναι να πεινας ,για αυτον ειναι η ζωη ... 1
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Αναζητώ συμβουλές για ζητήματα αρχάριων που βλέπω δεν απασχολούν συχνά αυτό το thread και θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Είμαι 25 χρονών, 110 κιλά και με ύψος 1,83. Από τις 3 Φεβρουαρίου έχω ξεκινήσει συντονισμένη διατροφή με διατροφολόγο που επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα. Χωρίς καμία σωματική άσκηση και χωρίς ιδιαίτερη καθημερινή δραστηριότητα χάνω κατά μέσο όρο 1,6 κιλά την εβδομάδα (ξεκίνησα από τα 132). Ακολουθώ πιστά τη διατροφή που είναι ολοκληρωμένη και δε νιώθω ότι πεινάω. Είμαι ευχαριστημένος από το ρυθμό που χάνω κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε τι ασκήσεις θα μπορούσα να ακολουθήσω στο σπίτι, (γυμναστήριο δυστυχώς δε μπορώ να πάω) έτσι ώστε να μη χαλαρώσει - κρεμάσει το δέρμα. Για στήθος και κοιλιά, ώστε να μην υπάρξει το κλασικό πρόβλημα που όταν φτάσω στα κανονικά κιλά δε διορθώνεται με γυμναστική. Θέλω ασκήσεις ώστε να μειωθεί ο όγκος. Δε με ενδιαφέρει να αυξήσω τα κιλά που χάνω, όταν αρχίσω γυμναστική θα προσαρμόσω και τη δίαιτα ανάλογα. Διαθέτω και μονόζυγο πόρτας. Συγχωρέστε μου την άγνοια σε ζητήματα fitness. Τι είδους ασκήσεις θα μπορούσα να κάνω; Πόσο συχνά; Push-ups και κοιλιακούς μόνο; Κάνε push-ups, κοιλιακούς και chin-up στο μονόζυγο. Επίσης και τα planks είναι καλή άσκηση. Γκούγκλαρε τα ονόματα των ασκήσεων για να δεις πως γίνονται. Επειδή θα είναι δύσκολο στην αρχή να κάνεις chin-ups, δοκίμασε να τα κάνεις με μια καρέκλα κάτω απο το μονόζυγο. Στο ανέβασμα ανέβαινε με τη καρέκλα και στο κατέβασμα μόνος σου όσο πιο αργά μπορείς. Κάνε απο 3 σετ των 5-6 επαναλήψεων για αρχή, μέρα παρα μέρα, μέχρι να μπορείς να κάνεις κανονικά 3-4 επαναλήψιες χωρίς βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις