Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Γιαννη το ελεγα και αλλου πριν ! ξερεις γιατι γ@@νε τα κετλερ και το προγραμμα τους ? γιατι ειναι συνδιασμος δυναμης και αντοχης ! ειναι εξαντλητικο .. εγω παντα ημουν φαν αυτου του συνδιασμου της ασκησης (θυμασαι καποτε το ποδηλατο με αλτηρες που σου ειχα πει και που δε το κανει κανεις)

ειναι μεγαλη υποθεση να κανεις βαρη -κετλερ- και να γινεσαι μουσκεμα ...

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις λαθος, εχω βαλει αλτηρες στο ποδηλατο, διαβαζω αυτα που γραφεις (εσυ και 2-3 ακομα παλαιουρες που διδιασκετε εμας τους νεους ;))

• Like 1
Δημοσ.

Πετυχα σημερα τον Λιβε στο Κοσμος με το αμορε (εχει γουστο ο πιτσιρικας, παραδεχομαι ;)), το μανικι σηκωμενο να φαινεται οτι γυμναζομαστε.

Τσςςςς, τρελο αγορι :)

Ελα υπερβολες... Αλλα ευχαριστω...

Δεν εκανα κατι εσκεμενα... Και συ αλλαξες πολυ.. Το κορμι ισιο, χωρις κοιλιες...

Αυτα ειναι....

• Like 3
Δημοσ.

Ναι ρε σεις, τι εγινε με το κοπη τη πιτα; Δεν εγινε καθολου ή δεν ενημερώθηκα; Παντως ενα μιτινγκ απαιτειται.

Δημοσ.

Γιαννη το ελεγα και αλλου πριν ! ξερεις γιατι γ@@νε τα κετλερ και το προγραμμα τους ? γιατι ειναι συνδιασμος δυναμης και αντοχης ! ειναι εξαντλητικο .. εγω παντα ημουν φαν αυτου του συνδιασμου της ασκησης (θυμασαι καποτε το ποδηλατο με αλτηρες που σου ειχα πει και που δε το κανει κανεις)

ειναι μεγαλη υποθεση να κανεις βαρη -κετλερ- και να γινεσαι μουσκεμα ...

Το καλοκαιρι που ειχα παει Σιφνο και πηγαινα εκει σε ενα τοπικο gym 2 φορες ετσι για την συντηρηση :P ο τυπος που ηταν υπευθυνος εκει (παπας  φετες ,σοβαρα  )ελιωνε με τα κετλερ ,εγω δεν τα εχω δοκιμασει ακομα γιατι στο gym  που παω  δεν εχουν .Αλλα υπερεκτιμημενα τα κοβω  ειναι σαν να καταργουμε την εξελιξη με τους αλτηρες για μια σιδερενια μπαλα με χερουλια .

• Like 2
Δημοσ.

Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το προγραμμα που ανεβασε ο Μαους κανει την αεροβικη να μοιαζει ζωηρο περπατημα μπροστα του. Στην ουσια με τα kettle κανεις ενα πολυ δυνατο ΗΙΙΤ το οποιο δυναμωνει -λιγακι- τους μυς, περα απο το να γυμναζει την καρδια.

Δε νομιζω ομως να μπορουν να αντικαταστησουν τους αλτηρες και το τυπικο ΒΒ προγραμμα για οποιον θελει να αποκτησει σοβαρο ογκο.

Τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω. :)

Εφτιαξα και το εντελως DIY kettlebell, οποτε μπορεσω θα ανεβασω φωτο. Ενα ξεχασμενο χερουλι, χοντρο γαλβανιζε συρμα, 2 σφιγκτηρες και τα βαρη. 

• Like 1
Δημοσ.

φωτη αν μπορεσεις βρες τα καπου και πιασε τα  στα χερια σου ναδεις ποσο διαφορετικα ειναι ! σε καταλαβαινω 100% δεν γεμιζουν το ματι γιατι και γω πριν ασχοληθω ετσι ελεγα τι μαλακιες μπαλες ειναι αυτες ! κανουν παρα πολυ καλη δουλεια και σε καμμια περιπτωση δεν αντικαθιστουν τους αλτηρες ! αλλο το εννα αλλο το αλλο ! με κετλερ δε μπορεις να κανεις αυτα που κανεις με τουςαλτηρες και με τους αλτηρες δε μπορεις νακανεις αυτα που κανεις με τακετλερ ! γιαννη σωστος !

επειδη ξερω βαριεστε οπως και γω να δειτε ολοκληρα βιντεο δειτε αυτο απο το 9.30 μεχρι το 11 ! μονο 1.30 λεπτακι ..

παρτε ενα 20κιλο στο gym και δοκιμαστε το ! απλα δεν υπαρχει αυτο το 1.50 μονο λεπτακι ..

δυναμη και αντοχη μαζι !

Κλαίω με στάτους μάου..

:-)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει τα 100 γρ. κοτόπουλο ψητό στο φούρνο (στήθος) τι ποσότητες μακρο έχουνε;

Στο nutritiondata.com έχουμε για ωμή ποσότητα μόνο κρέας:

Θερμίδες: 110 cal

Πρωτ: 23 γρ

Υδατ:-

Λίπος: 1 γρ

http://nutritiondata.self.com/facts/poultry-products/701/2

Σε wikipedia κ αλλους θερμιδομετρητές:

Θερμίδες:219

Πρωτ:25

Υδατάνθρακες:0

Λίπος:13

http://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_%28food%29

Δηλαδή η πέτσα είναι που έχει το λίπος αν κατάλαβα καλά και όχι ο τρόπος ψησίματος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...