Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 την κανω ναι και με ελαχιστα κιλα νιωθω τους γλουτιαίους να με ενοχλουν στο περπατημα .. 1
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 την κανω ναι και με ελαχιστα κιλα νιωθω τους γλουτιαίους να με ενοχλουν στο περπατημα .. πολύ καλή εναλλακτική στο hip thrust τότε, που όντως θέλει να φορτώσεις τον κώλο σου για να κάνεις δουλεία. Ωραίος. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να την κάνει στην ζωή μου, νομίζω θα έπρεπε να είναι πιο γνωστή η άσκηση. 1
CtrlFreak Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Γιαννη εσυ ?? επισης λαστιχο αντιστασης ! πριν απο ολα αυτα γραψε αν θελεις υψος - κιλα - ηλικια .. Στην αρχή μέχρι και γω μπερδευόμουν. Το άλλαξα επιτέλους, ελπίζω να μην έχει άλλος το ίδιο με μένα. Είμαι 1.77, 80 κιλά(κάπου εκεί) και 24 ετών. φιλε,τα δράμια,ειναι εκπληκτικά. για'μενα τα καλύτερα όργανα γυμναστικής,μακράν! παρε ενα ζευγαρι ομως. Αν μπορεις βαλε και ποδήλατο,να κανεις εναλλάξ τρέξιμο/ποδήλατο Σκέφτομαι να πάρω ένα 12άρι για αρχή και βλέπουμε. Μήπως είναι λίγο? Δώστε κάνα πρόγραμμα, καμιά άσκηση.
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι να πάρω ένα 12άρι για αρχή και βλέπουμε. Μήπως είναι λίγο? Φίλε αν είναι η πρώτη σου φορά μην το παραγγείλεις από Internet. Βλέπεις στο νετ κάνα 2 ασκήσεις που θα κάνεις πας στο κατάστημα και δοκιμάζεις. Πάντως να ξες ότι δεν είναι one size fits all για άλλες ασκήσεις θα θες Χ κιλά για άλλες Χ/2 οπότε πάνε δοκίμασε δες. 2
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πετυχα σημερα τον Λιβε στο Κοσμος με το αμορε (εχει γουστο ο πιτσιρικας, παραδεχομαι ), το μανικι σηκωμενο να φαινεται οτι γυμναζομαστε. Τσςςςς, τρελο αγορι 6
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αν εχεις περασει τραυματισμο στα γονατα κ τωρα δε σε ενοχλει εισαι γιγαντας ! εγω παντως καιγια την προσωπικη μου εμπειρια μιλαω μετα απο τοση καταπονηση στα γονατα ξερω πολυ καλα την διαφορα απο τις 90 μοιρες και πανω πια ειναι ειδικα σε οτι αφορα τα γονατα .. το παρε -δωσε που σου ειπα δε καταλαβες πως το εννοουσα μαλλον ! αν υποθεσουμε οτι περνουμε μεχρι το 10 απο την ασκηση ,τοτε μεχρι το 8 το παιρνουμε μεχρι τις 90 μοιρες κατι τετοιο εννοουσα στο περιπου ! οσο αναφορα για αυτο που λες οι γλουτοι θα ειναι πισω δες μια ασκηση που στους κανει τουμπανο χωρια να ζοριζεις καθολου το γονατο ! http://youtu.be/cDsKn4cGm2w επισης ουτε θεμα ευλυγισιας παιζει μιας και κανω σπαγκατο με ευκολια πχ και οι καλες μου σχεσεις μου με τις διατασεις δεν εχουν διακοπει καθολου εδω και αμετρητα χρονια .. ειναι καθαρα θεμα συνδεσμων και αρθρωσεων κτλ κτλ .. ναι δημητρα , ασκησεις πλατης ειναι που εμπλεκονται δικεφαλοι τρικεφαλοι κτλ πως λεγεται αυτη η ασκηση το ειδα το βιντεο αλλα δεν νομιζω πως το κανω καλα, μηπως εχει καποιο πιο αναλυτικο και σε πιο αργο; || || ------------------------------------------------------------------ ==== η μπαρα ειναι το μεσαιο και τα ποδια τα βαζεις ετσι ;
Plug Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Στην αρχή μέχρι και γω μπερδευόμουν. Το άλλαξα επιτέλους, ελπίζω να μην έχει άλλος το ίδιο με μένα. Είμαι 1.77, 80 κιλά(κάπου εκεί) και 24 ετών. Σκέφτομαι να πάρω ένα 12άρι για αρχή και βλέπουμε. Μήπως είναι λίγο? Δώστε κάνα πρόγραμμα, καμιά άσκηση. για αρχη καλα είναι(βεβαια δε ξερω και το επίπεδο σου,εγω χρησιμοποιώ 24αρια και 32αρια). εμπα breaking muscle.θα βρεις οτι χρειάζεσαι κι ακομα περισσότερα.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 32 αρια ? 2 κι ολας ?? πρεπει να εισαι πολυ δυνατος μπραβο ! εγω που παιζω 120κ στο παγκο πχ και με τα 24ρια ξεκ@@νομαι ! φιλε τα 12ρια παρε για αρχη θα εισαι οκ και θα σε δυσκολευουν πολυ ! στην πορεια πας στα 16 κτλ ..
rupak Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 στις καθιστές πιέσεις ώμων με αλτήρες τα χέρια κατεβαίνουν μέχρι ο αγκώνας να είναι παράλληλα ή πιο κάτω (μέχρι να βρεθεί ο αλτήρας στο ύψος του ώμου)? Υποθέτω πιο safe είναι μέχρι παράλληλα; Αλλά με αυτό το rom έχω αποτέλεσμα; Δλδ έτσι;
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εφτιαξα ενα DIY kettlebell με σχοινί και βάρη για να δω τι διαφορά, και την είδα. Η αστάθεια του βάρους κάνει την άσκηση πολύ διαφορετική σε σχέση με αλτήρα. Θα βρω τροπο να το κανω πιο σταθερο, δε θελω να το κανω με τσιμεντο αλλα ουτε και να δωσω 30-40 ευρω και σε ενα μηνα να θελω αλλα τοσα γιατι δυναμωσα και δε μου κανει.
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Κοίτα για να κάνεις το κλασικό swing γίνεται λογικά με την κατασκευή που έκανες (at your own risk). Για τις άλλες ασκήσεις των kettlebel οι πιο πολλές γίνονται και με αλτήρες. να ξέρετε υπάρχουν και adjustable kettlebels που πληρώνεις one off.
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Βρήκα τρόπο να το φτιάξω πιο σταθερό (μου ρχονται ιδεες οταν κανω μπανιο) αλλά και adjustable. Μόλις το κάνω θα ανεβάσω φώτο. Πάντως αυτό το workout που ανεβασε ο Μαους ειναι πολυ δυνατο, ποταμι ο ιδρωτας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις