Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
καλώς η κακώς John οι μυς θέλουν squat η ανάλογες ασκήσεις ποδιών οπότε φυσικά είναι δύσκολο. Πάντως μετα λύπης μου διάβασα αυτό που έγραψες από πάνω ότι χαλάστηκες και δεν ήθελες να κάνεις γυμναστική κτλ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χτίσεις μυς με αντίσταση. Το ίδιο μυς θα χτίσεις είτε κάνεις 5x60 squat που έκανες είτε κάνεις 12x35. Αν σε χαλούσε το πολύ (αναλογικά) βάρος μια χαρά θα το πας και με χαμηλότερο βάρος και high reps. Με σκέτο bodyweight τα πράματα θα πάνε πολυυυυ αργά.

Επειδή η γνωμη σου μετραει για μενα, να σου πω πώς το σκεφτομαι.

Αυτη τη στιγμη, το bodyweight αρκει ως αντισταση. Δεν μπορω να κανω πανω απο 15-16 σκουοτ, 20 καμψεις, 4 chin-ups, 2 pull-ups. Οταν θα φτασω να κανω 25 σκουοτ ανετα, 50 καμψεις, 20 chin-ups και 15 pull-ups τότε θα θεωρήσω ότι το bodyweight εχει τερματισει και χρειαζομαι επιπλεον αντισταση, οποτε θα βαλω ξανα τα βαρη στο προγραμμα.

Ενας αλλος, αλλα πολυ βασικος, λογος που εμμενω σε bodyweight ειναι η ευκολια. Δεν εχω την κουραση του βαλε-βγαλε βαρη σε αλτηρες/μπαρα.

Τελος, η γυμναστικη με bodyweight με διασκεδαζει. Δεν το λεω με την κακη εννοια, οτι δηλαδη κανω χαβαλε. Αλλα περναω καλα, κατι που δεν ενιωθα με τα βαρη, κι αυτος ειναι ο λογος που γυμναζομαι καθε μερα οπου κανω εναλλαξ τη μερα Α push ups-pull ups και τη μέρα Β πόδια. Αυτά γύρω στις 10-11. Εχει προηγηθει αεροβικη+καμψεις με το πρωινο ξυπνημα, μπας και φυγει το φουντουκι στην κοιλια.

Ελπιζω τελος καλοκαιριου να εχω φτασει στους στοχους μου σε squat, push ups, pull ups για να επιστρεψω με άλλα δεδομένα στα βαρη. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πλακα πλακα...Εκανα σημερα καμψεις... Παλια οι 20 βγαινανε με πολυ πρηξιμο...σημερα εδινα τρελο πονο και ενταση...

Οι 30 ηταν βουτηρο στο ψωμι αν τις εκανα μεμονωμενες....Παλια ουτε καν....

Δημοσ.

Ποσο σας μισω απαισια ινσομνιακια. Λοιμωξη αναπνευστικου. Χρειαζομαι εφεδρικο πνευμονα για να αθληθω. Ειμαι μια βδομαδα ετσι, υπομονη. Μετραω αντιστροφα...

• Like 5
Δημοσ.

πως στο διάολο το κατάφερες αυτό;;

5'  muscle bar

5' swing(24kg)

5' καθίσματα

4'

4'

4'

3'

3'

3'

2'

2'

2'

σύνολο κοντά στις 800 επαναλήψεις.

Δημοσ.

Ποσο σας μισω απαισια ινσομνιακια. Λοιμωξη αναπνευστικου. Χρειαζομαι εφεδρικο πνευμονα για να αθληθω. Ειμαι μια βδομαδα ετσι, υπομονη. Μετραω αντιστροφα...

ασε πέρασα τη προηγούμενη βδομαδα με 40....

Δημοσ.

Φόρμα για πιο σκοπό? Εγώ έχω βολευτεί απίστευτα στο γυμναστήριο με τις Platinum.

http://www.fitadvance.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/s/dsc01060.jpg

Φαρδιά , δε με ενοχλεί σε squat και διατάσεις, η καλοκαιρινή είναι με σχετικά λεπτό ύφασμα,χωρίς κορδόνι αλλά με φαρδύ λάστιχο (μειονέκτημα χάνει κλωστές το λαστιχο αλλά θα ζήσω) μπορώ να τρίψω τη μπάρα πάνω της στα deadlift και δε λιώνει τόσο εύκολα, στενό σχετικά μπατζάκι είναι πάντα πάνω από το παπούτσι και δε το μαζεύω στο πάτωμα, με λίγο επιθετικό στυλάκι σε κάνει και φαίνεσαι τεράστιος. 2χρόνια τώρα, γυμναστήριο μόνο , 40 ευρώ, δεν έχω μετανιώσει

Εχεις κανα videaki να παρω μια γευση ποσο φαρδια ειναι,αν ειναι να την παραγγειλω?Εψαξα στο youtube αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Επειδή η γνωμη σου μετραει για μενα, να σου πω πώς το σκεφτομαι.

Αυτη τη στιγμη, το bodyweight αρκει ως αντισταση. Δεν μπορω να κανω πανω απο 15-16 σκουοτ, 20 καμψεις, 4 chin-ups, 2 pull-ups. Οταν θα φτασω να κανω 25 σκουοτ ανετα, 50 καμψεις, 20 chin-ups και 15 pull-ups τότε θα θεωρήσω ότι το bodyweight εχει τερματισει και χρειαζομαι επιπλεον αντισταση, οποτε θα βαλω ξανα τα βαρη στο προγραμμα.

Ενας αλλος, αλλα πολυ βασικος, λογος που εμμενω σε bodyweight ειναι η ευκολια. Δεν εχω την κουραση του βαλε-βγαλε βαρη σε αλτηρες/μπαρα.

Τελος, η γυμναστικη με bodyweight με διασκεδαζει. Δεν το λεω με την κακη εννοια, οτι δηλαδη κανω χαβαλε. Αλλα περναω καλα, κατι που δεν ενιωθα με τα βαρη, κι αυτος ειναι ο λογος που γυμναζομαι καθε μερα οπου κανω εναλλαξ τη μερα Α push ups-pull ups και τη μέρα Β πόδια. Αυτά γύρω στις 10-11. Εχει προηγηθει αεροβικη+καμψεις με το πρωινο ξυπνημα, μπας και φυγει το φουντουκι στην κοιλια.

Ελπιζω τελος καλοκαιριου να εχω φτασει στους στοχους μου σε squat, push ups, pull ups για να επιστρεψω με άλλα δεδομένα στα βαρη. :)

Ελπίζω να σου βγει το πράμα όπως το θέλεις. Έχεις δίκιο πάντως ότι έχεις να κερδίσεις από bodyweight με βάση τα στατιστικά που αναφέρεις. Το κύριο πρόβλημα με το bodyweight είναι τα πόδια πάντως όχι ο κορμός (σε κορμό γίνεται δουλειά με κάμψεις και pull ups σίγουρα μια χαρά).

Όταν δυναμώσουν τα πόδια σου όπως θέλεις, που πιστεύω σύντομα θα κάνεις 40 bodyweight squat, συνεχίζω να σου προτείνω   μια μέρα την εβδομάδα, μόνο μία κάνε μόνο squat και κράτα όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα bodyweight. Καλά έκανες και παράτησες τα βάρη, η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και είναι απαραίτητο να μας ευχαριστεί αλλιώς απλά την παρατάμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Κανε το αλλο κολπο Γιαννη..

Παρε μια σχολικη τσαντα οταν φτασεις στο επιπεδο που θες και βαζε μεσα δισκους, 2,5-5-10 κιλους ωστε να αυξανεις την αντισταση...

• Like 1
Δημοσ.

έκανα μακαρούνες με αλεύρι ολικής αλλά ΓΑΜΩ την modernist cuisine, πολύ αυγίλα. Θα κάνω αύριο άλλη συνταγή και θα κάνω φωτοπόστ :P

• Like 2
Δημοσ.

σημερα προτελευταια μερα προπονησης (κλεινω 10 μηνες συνεχομενα και λογω υποχρεωσεων θα κατσω για 1 μηνα, μετα θα ξαναξεκινησω) ειπα να τα κανω μια δυναμικη εμφανιση.

SQUAT

20X35KG

10X55KG

10X75KG

10X75KG

10X100KG

10X100KG

8X100KG

ASS TO GRASS :

20X55KG

15X55KG

10X55KG

10X55KG

σημερα ειχα μονο ποδια..(+3 ασκησεις ακομη)

Τωρα δευτερα που ειναι τελευταια ημερα και ειναι μερα στηθους να δουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...