Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

αλεξ  θα το κοψεις η εχεις σκοπο να μας στειλεις στο παγωτομανια βραδιατικα ?? :-)

http://pagotomania.gr/

Kαλα σου λεει ρε μλκ θα σταματησεις? ποοοο αλλος Dakon μας βρηκε ,θα την ριξω την καταρα δεν την γλιτωνεται :P.Παω gym  με ξενερωσατε (χτες εβλεπα στον υπνο μου οτι ετρωγα γλυκες κρεπες ).

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχα.. Αυτα ειναι...

Χτες βγηκα. Παμε να φαμε... Τι θα παρετε ρωταει, ριχνω μια ματια στα ψητα μονο λουκανικα παιδακια γυρω.. Λεω εγω τιποτα.

Παραγγελνουν οι αλλοι..

Βγαινουνε εξω, διπλα ειχε κοτοπουλαδικο.. Σφαγη..

Κολαμποκοψωμο, μαρουλι ντοματα στηθος κοτοπουλο και λιγη σως...απαιχτο....

Τα αυγα ρε παιδια αν τα χεις μες το ψηγειο ποσο κρατανε? Εχω ενα πακετο που χει ληξει 15/4, να το φαω ή θα με πιασει κιτρινος πυρετος?

Τα αυγα ρε παιδια αν τα χεις μες το ψηγειο ποσο κρατανε? Εχω ενα πακετο που χει ληξει 15/4, να το φαω ή θα με πιασει κιτρινος πυρετος?

Κάνε το γνωστό τεστ με το νερό. Άμα επιπλέει τέρμα μην το φας καλύτερα. Είναι κλούβιο.

http://www.wikihow.com/Tell-if-an-Egg-is-Bad

• Moderators

Φαε τα ασπράδια μόνο. Επιτέλους βδομάδα ξεκούρασης μέχρι την Παρασκευή. Δεν δουλεύω. Θα έχει προπόνηση στις 8 το πρωί και μετά διάβασμά

Εμενα το διαβασμα με αγχωνει πιο πολυ απο ολα.. Οχι οι εξετασεις αλλα το ιδιο το διαβασμα.. Πρωτα θα διαβαζα και μετα θα πηγαινα για προπονηση...

Παω να καω σε 5 λεπτα

• Moderators

Ασε ρε λιβε που θα κατσω να διαβασω 8 το πρωι :P

εμενα και τα δυο το ιδιο ουδετερα μου ειναι!! εκτος αν μου αρεσει αυτο που διαβαζω που τοτε το γουσταρω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή γράφουμε πολλά και οι πληροφορίες είναι πάρα πολλές , κάνω ένα restore point εδώ και αναφέρω πως: χωρίς squat, deadlift, bench press , μονόζυγο ή μια βαριά κωπηλατική στο πρόγραμμά σου, αν ασχολείσαι (εσύ ναι) με τα βάρη ή όχι, δυνατότερος δε γίνεσαι. Κάτι σαν , μπορεί.

Δεν είναι το snob της υπόθεσης. Αλλά μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα stupid simple.

Στο θέμα κορμού ποδιών (σόρυ για το αργό edit αλλά είχα epiphany), σκεφτείτε πόσο σημαντικά είναι για οποιαδήποτε δραστηριότητα όπως και το να τραβάμε-κρατάμε κάτι προς το μέρος μας. Γιαυτό και επιμένω σε squat , deadlift και πλάτη παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από Dakonblackblade
  • Like 3

Πηγα και ελιωσα....

Καλα ενταξει .. Ολα τα λεφτα πορωθηκα μιλαμε...

5 λεπτο σχοινακι,Περπατημα με 2 20 κιλους αλτηρες ανα διαστηματα shrugs, τα αφηνα κατω καμψεις δικεφαλλων με 10κιλους αλτηρες, τρικεφαλλα, καμψεις, πηρα ενα ψυγειακι απο αυτα που κουβαλαμε στην παραλια,( http://www.hobbi.gr/images/31405_thumb.jpg ενα τετοιο) και πηδουσα απο πανω με ενωμενα τα ποδια, πολυ καλη ασκηση... Ολα αυτα επι τρεις φορες, οπου στην δευτερη αυξησα το σοινακι και το περπατημα με αλτηρες και στην τελευταια τα αυξησα ολα, επαναληψεις 10, καμψεις 40, πηδηματα 20....

Φόρμα για πιο σκοπό? Εγώ έχω βολευτεί απίστευτα στο γυμναστήριο με τις Platinum.

http://www.fitadvance.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/s/dsc01060.jpg

Φαρδιά , δε με ενοχλεί σε squat και διατάσεις, η καλοκαιρινή είναι με σχετικά λεπτό ύφασμα,χωρίς κορδόνι αλλά με φαρδύ λάστιχο (μειονέκτημα χάνει κλωστές το λαστιχο αλλά θα ζήσω) μπορώ να τρίψω τη μπάρα πάνω της στα deadlift και δε λιώνει τόσο εύκολα, στενό σχετικά μπατζάκι είναι πάντα πάνω από το παπούτσι και δε το μαζεύω στο πάτωμα, με λίγο επιθετικό στυλάκι σε κάνει και φαίνεσαι τεράστιος. 2χρόνια τώρα, γυμναστήριο μόνο , 40 ευρώ, δεν έχω μετανιώσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...