king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Νομιζω το παρακανεις.... 3 ωρες γεματες.... Ας πηγαινες αυριο για μπαλα... Εγω θα σου προτεινα να παρεις δυο 12 κιλα.... Και μετα θα επαιζες με τις επαναληψεις... πχ. 12,10,8,6....ή 8,8,8,καψιμο.... Ηταν υπερβαση αλλα εγινε καλο παιχνιδι.11.5 κιλα εχω τα βαρακια και τα εχω σχετικα ευκολα σε πολλες ασκησεις.Οποτε πηρα ενα 16αρι να ειναι και πιο futureproof μην αγοραζω συνεχεια παραπανησια.Εδω που ειμαστε δεν μπορω να το αλλαξω οπως προτεινε ο maus. Μωρε να βαλεις κιλα ειναι ευκολο. Να βαλεις σωστα κιλα -ακα μυς- ειναι δυσκολο. Ε ναι σωστα κιλα εννοω.Με τα μαρουλια/αυγα/γιαουρτακια/κανα κοτοπουλακι που και που/οσπρια/ρυζι/πατατες δεν μπαινουν ευκολα. Τωρα το Πασχα φαγαμε και κατσικακι και γλυκα και παλι ουτε γραμμαριο.Θα πρεπει να ανεβασω την ποσοτητα φαγητου αν θελω να δω προοδο με το σωμα μου.
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ηταν υπερβαση αλλα εγινε καλο παιχνιδι.11.5 κιλα εχω τα βαρακια και τα εχω σχετικα ευκολα σε πολλες ασκησεις.Οποτε πηρα ενα 16αρι να ειναι και πιο futureproof μην αγοραζω συνεχεια παραπανησια.Εδω που ειμαστε δεν μπορω να το αλλαξω οπως προτεινε ο maus. Ε ναι σωστα κιλα εννοω.Με τα μαρουλια/αυγα/γιαουρτακια/κανα κοτοπουλακι που και που/οσπρια/ρυζι/πατατες δεν μπαινουν ευκολα. Τωρα το Πασχα φαγαμε και κατσικακι και γλυκα και παλι ουτε γραμμαριο.Θα πρεπει να ανεβασω την ποσοτητα φαγητου αν θελω να δω προοδο με το σωμα μου. Δεν χρειάζεται να τρως μόνο σανό και κοτόπουλο όταν κάνεις όγκο. Φάε και κάνα παγωτάκι, φάε και καμιά μπριζόλα, φάε και λίγο κιμά, αρκεί αυτά τα φαγητά να είναι η εξαίρεση που σου δίνουν τις έξτρα θερμίδες. Κανόνισε μόνο τα κιλά να μπαίνουν αργά, για εσένα που είσαι 60 κιλά κοίτα να βάζεις κάπου 1,5 κιλό το δίμηνο και θα είσαι οκ από λίπος. Μωρε να βαλεις κιλα ειναι ευκολο. Να βαλεις σωστα κιλα -ακα μυς- ειναι δυσκολο. καλώς η κακώς John οι μυς θέλουν squat η ανάλογες ασκήσεις ποδιών οπότε φυσικά είναι δύσκολο. Πάντως μετα λύπης μου διάβασα αυτό που έγραψες από πάνω ότι χαλάστηκες και δεν ήθελες να κάνεις γυμναστική κτλ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χτίσεις μυς με αντίσταση. Το ίδιο μυς θα χτίσεις είτε κάνεις 5x60 squat που έκανες είτε κάνεις 12x35. Αν σε χαλούσε το πολύ (αναλογικά) βάρος μια χαρά θα το πας και με χαμηλότερο βάρος και high reps. Με σκέτο bodyweight τα πράματα θα πάνε πολυυυυ αργά. 2
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δεν χρειάζεται να τρως μόνο σανό και κοτόπουλο όταν κάνεις όγκο. Φάε και κάνα παγωτάκι, φάε και καμιά μπριζόλα, φάε και λίγο κιμά, αρκεί αυτά τα φαγητά να είναι η εξαίρεση που σου δίνουν τις έξτρα θερμίδες. Κανόνισε μόνο τα κιλά να μπαίνουν αργά, για εσένα που είσαι 60 κιλά κοίτα να βάζεις κάπου 1,5 κιλό το δίμηνο και θα είσαι οκ από λίπος. Ναι τετοια που και που τρωω απλα αντε να ειναι 1 φορα τη βδομαδα.1-2 κιλα το διμηνο αν μπαινουν ειναι αψογα.Εδω χανω κιολας.Τουλαχιστον πιστευω οτι χανω λιπος μιας και ανεβαινω στα κιλα σε ολες τις ασκησεις.Αν ηταν μυΪκος ιστος θα επεφτα(λογικα ετσι το βλεπω).Ανεβαινω να κανω pull ups και ξεχναω να κατεβω μιας και 58 κιλα για pull ups ειναι πολυ λιγα.Παμε για στυλ medrano.
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 φάε ένα παγωτάκι την ημέρα τώρα που είναι καλοκαιράκι και θα πάρεις ένα κιλό σε ένα μήνα. Το παγωτό είναι παρεξηγημένο, έχει πρωτεΐνη πολύ υδατάνθρακα και λίγα σχετικά λιπαρά μη το φοβάσαι. Αφού μένεις στα ίδια κιλά και χάνεις κάτι ψηλά τρως κοντά στην συντήρηση σου, ένα μικρό σπρώξιμο θέλεις. 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 αλεξ θα το κοψεις η εχεις σκοπο να μας στειλεις στο παγωτομανια βραδιατικα ?? http://pagotomania.gr/ 1
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 φάε ένα παγωτάκι την ημέρα τώρα που είναι καλοκαιράκι και θα πάρεις ένα κιλό σε ένα μήνα. Το παγωτό είναι παρεξηγημένο, έχει πρωτεΐνη πολύ υδατάνθρακα και λίγα σχετικά λιπαρά μη το φοβάσαι. Αφού μένεις στα ίδια κιλά και χάνεις κάτι ψηλά τρως κοντά στην συντήρηση σου, ένα μικρό σπρώξιμο θέλεις. Παγωτα ακομα δεν εχω αρχισει.Εφοσον τα προτεινεις ενα παγωτακι την ημερα επιβαλλετε.Νομιζα εχουν πολλα λιπαρα Τρώγε και ξηρούς καρπούς άρχοντα Αμυγδαλα/φουντουκια/σαν φυστικι καθημερινα τρωω απο 5 το καθενα.
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ακριβώς αυτό που σου είπα όμως φίλε. Δεν σου είπα να το γυρίσεις στην σαβούρα και να αρχίσεις να τρέφεσαι με τσουρέκια και παγωτά. Τρώγε ότι ακριβώς τρώς (τα καθαρά) και πρόσθεσε ένα παγωτό ξυλάκι (όχι κάνα οικογενειακό) στην διατροφή σου την ημέρα και δες πώς θα σου πάει. Καλύτερα ακόμα αν τρως το παγωτό κοντά στην προπόνηση σου (είτε πριν είτε αμέσως μετά) αλεξ θα το κοψεις η εχεις σκοπο να μας στειλεις στο παγωτομανια βραδιατικα ?? http://pagotomania.gr/ ρίχνω 2 κιλάκια τώρα μεγάλε. Όταν φτάσω στα 83 ξαναρχίζω παγωτάκια φυσικά, σε κάνα 1.5 μήνα το κόβω 1
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 φάε ένα παγωτάκι την ημέρα τώρα που είναι καλοκαιράκι και θα πάρεις ένα κιλό σε ένα μήνα. Το παγωτό είναι παρεξηγημένο, έχει πρωτεΐνη πολύ υδατάνθρακα και λίγα σχετικά λιπαρά μη το φοβάσαι. Αφού μένεις στα ίδια κιλά και χάνεις κάτι ψηλά τρως κοντά στην συντήρηση σου, ένα μικρό σπρώξιμο θέλεις. alex ΕΙΧΕ. Πλεον δεν υπαρχει παγωτο. Μονο αν πας σε gelateria. Αν διαβασεις ΟΛΑ τα παγωτα πλεον (ακομη και premium μαρκες οπως haagen dasz, nirvana κλπ) ειναι παγωμενα γλυκίσματα. Ήτοι φουλ λιπαρά και ζάχαρη.
silverado Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 alex ΕΙΧΕ. Πλεον δεν υπαρχει παγωτο. Μονο αν πας σε gelateria. Αν διαβασεις ΟΛΑ τα παγωτα πλεον (ακομη και premium μαρκες οπως haagen dasz, nirvana κλπ) ειναι παγωμενα γλυκίσματα. Ήτοι φουλ λιπαρά και ζάχαρη. Αρα ισως ωρα για περισσοτερο γαλα.
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 alex ΕΙΧΕ. Πλεον δεν υπαρχει παγωτο. Μονο αν πας σε gelateria. Αν διαβασεις ΟΛΑ τα παγωτα πλεον (ακομη και premium μαρκες οπως haagen dasz, nirvana κλπ) ειναι παγωμενα γλυκίσματα. Ήτοι φουλ λιπαρά και ζάχαρη. δεν αμφιβάλω. Εγώ μόνο χύμα τρώω ποτέ συσκευασμένο, για το ξυλάκι αναφερόμουν βασικά ως ένδειξη ποσότητας.
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ακριβώς αυτό που σου είπα όμως φίλε. Δεν σου είπα να το γυρίσεις στην σαβούρα και να αρχίσεις να τρέφεσαι με τσουρέκια και παγωτά. Τρώγε ότι ακριβώς τρώς (τα καθαρά) και πρόσθεσε ένα παγωτό ξυλάκι (όχι κάνα οικογενειακό) στην διατροφή σου την ημέρα και δες πώς θα σου πάει. Καλύτερα ακόμα αν τρως το παγωτό κοντά στην προπόνηση σου (είτε πριν είτε αμέσως μετά) ρίχνω 2 κιλάκια τώρα μεγάλε. Όταν φτάσω στα 83 ξαναρχίζω παγωτάκια φυσικά, σε κάνα 1.5 μήνα το κόβω Καλα εννοειται αυτο.Και παγωτο παντα χυμα τα ετοιμα ειναι τελειως χαλια. Αρα ισως ωρα για περισσοτερο γαλα. Μισο λιτρο την ημερα γαλα πινω.Περισσοτερο το πρωι με τη βρομη γιατι αλλιως δεν τρωγετε αυτο το αχυρο.
Plug Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πέθανα σήμερα.... Σκάλα 21-18-15-12-9-6-3 Hand stand Pushups, Φροντ σκουοτ(60 κιλά), bar facing Burpees. Χρόνος 30' 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καλημερα παιδες σημερα κανονικα δεν εχω προπονηση... Ψηνομαι ομως να παω να κανω ενα 30λεπτο.. Να λιωσω. 5 λεπτα σχοινακι για ζεσταμα, περπατημα με αλτηρες στα καπατια χωρις να σταματισω shrugs, μια ασκηση τρικεφαλλων μια ασκηση δικεφαλλων (θα χω ετοιμους αλλο ενα ζευγος αλτηρων με χαμηλοτερο βαρος)καμψεις τελος θα βαλω ενα εμποδια και θα πηδαω απο πανω του επι 10φορες ... Αυτο επι τρεις φορες Τι λετε; ή θα καταπονισω το σωμα μου και αυριο δεν θα μπορω να βγαλω την προπονηση
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μια δοκιμή θα σε πείσει. Μη το ρωτάς. Κάντο και βλέπεις. Αλίμονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις