tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 καμια σχέση. Δεν παίρνω τιποτα στραβά, ουτε στραβώνω ουτε τιποτα. Ο σαρκασμός κ ο αυτοσαρκαασμός είναι η ζωή μου! (γιαυτο δεν εχω φιλους ). Στο σκουώτ ΓΑΜΑΩ. Περισσότερο από κάθε άλλη άσκηση θαρρώ. Τα πόδια μου ειναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με τον κορμό. Φιλαράκι στη σουηδία μου έριχνε 10-15 κιλά πάγκο πχ. Στο σκουώτ πάλευε να κάνει τα κιλά που έβγαζα εγω σχετικα άνετα. Πχ, αγυμναστος εντελώς τα 6χ60 κιλα fron squat χωρις να το έχω επιχειρήσει ποτέ ξανά εμενα μου φάνηκαν αξιοπρεπή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μαλλον πρεπει να αρχισουμε να διαβαζουμε φορωντας τσιγκινα βρακια, εχετε αγριεψει με το που πιασαν οι ζεστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο σκουώτ ΓΑΜΑΩ. για αυτό λεει. Πέραν της πλάκας 60 κιλα front squat αν κάνεις σωστά την άσκηση είναι πάρα πολύ καλά για τα κυβικά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο 26.34 σου δειχνει εναν σιγουρο τροπο για να καταστρεψεις τους αγκωνες σου. Παιζει να εχεις απολυτο δικιο, δειχνει λιγο τρομακτικη η ασκηση αυτη, φευγει αμεσα απο το προγραμμα. Τελικα εχει μεγαλη διαφορα το kettlebell απο τον αλτηρα. Κριμα. Απ' οτι καταλαβα παντως, δεν προκαλεις ζημια αντικαθιστωντας τα kettle με τον αλτηρα, απλα δεν τρως το ιδιο ζορι καθως ενεργοποιουνται λιγοτεροι μυς λογω του ισορροπημενου χαρακτηρα του αλτηρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παιζει να εχεις απολυτο δικιο, δειχνει λιγο τρομακτικη η ασκηση αυτη, φευγει αμεσα απο το προγραμμα. Τελικα εχει μεγαλη διαφορα το kettlebell απο τον αλτηρα. Κριμα. Απ' οτι καταλαβα παντως, δεν προκαλεις ζημια αντικαθιστωντας τα kettle με τον αλτηρα, απλα δεν τρως το ιδιο ζορι καθως ενεργοποιουνται λιγοτεροι μυς λογω του ισορροπημενου χαρακτηρα του αλτηρα. Γι' αυτο και επικρατησαν οι αλτηρες ως μεσο εκγυμνασης με λιγοτερες πιθανοτητες τραυματισμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ελα ρε σιλβε βλεπεις ολο το βιντεο ? μπραβο ! το ειδα και γω αυτο που λες οντως εχεις δικιο , αυτος βεβαια το κανει σαν ξεβιδωμενος μπορεις να κανεις πολυ πιο σταθερα το ανεβασμα ! ομως ειναι επικινδυνο οντως ! Γιαννη ναι μεγαλη διαφορα αλτηρας με kettlebell , τωρα δε μπορεις να καταλαβεις το μεγαθος της διαφορας αν κανεις με kettlebell τοτε θα καταλαβεις! ειναι αλλο πραγμα τελειος διαφορετικο κ η λαβη του κ ο τροπος που ειναι κατανομηνο το βαρος του .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 τελειο ! κ σουπερ και η τιμη ποσο ποιο φθηνα να βρεις ? αντα και καλα τουμπανιασματα , σε λιγο κιρο θα παρεις κ αλλο θα το δεις !! Ναι πιστευω ειναι κομπλε και απο αποψη κιλων και το υλικο του ειναι καλο.Να σε καλα.Ανεβαινουμε συνεχως,Κιλα δεν μπορω να παρω ευκολα αν και τρωω.Στα 58 ειμαι απο τα 59 που ημουν αλλα δειχνω πιο φουσκοτος. Σημερα προπονηση επιασα ταβανι με 2 reps στα 80 κιλα στηθος/70 κιλα squat 5 reps(ειχα και παραπανω) και 83 κιλα deadlift 5 reps.Με το που τελειωνουμε την προπονηση με τον ξαδερφο στο καπακι χτυπαω ενα κοτοπουλακι με μαρουλι και πηγα για μπαλα και ηρθα τωρα.3 ωρες γεματες. Για το kettlebell θα επερνα και τωρα ακομα ενα μιας και εχει πολλες ασκησεις που γινονται με 2 αλλα δεν υπαρχει ρευστο λογω note 3 οποτε λιγο αργοτερα το δευτερο 16κιλο ειναι σιγουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μαλλον πρεπει να αρχισουμε να διαβαζουμε φορωντας τσιγκινα βρακια, εχετε αγριεψει με το που πιασαν οι ζεστες... Ή εσεις θα διαβαζεται ετσι, ή καποια ατομα εμπειρα που λενε τα πραγματα οπως ειναι(δεν ειμαι εγω μεσα σε αυτα) δεν θα γραφουν ή θα γραφουν περιστασιακα... Νομιζω καταλαβαινομαστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ελα ρε θηριο κινγκ μια χαρα κιλα παιζεις ουτε 60 κιλα δεν εισαι κ χτυπας 80αρες στο παγκο μπραβο ! θα παρεις σιγουρα αργοτερα και αλλο θυμησου το αυτο .. καλαεκανες κ πηρες ενα τωρα μια χαρα ασκησεις κανεις κ με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ή εσεις θα διαβαζεται ετσι, ή καποια ατομα εμπειρα που λενε τα πραγματα οπως ειναι(δεν ειμαι εγω μεσα σε αυτα) δεν θα γραφουν ή θα γραφουν περιστασιακα... Νομιζω καταλαβαινομαστε.... Μπα, δε νομιζω, ο Αλεξ εγραψε σε τι αναφερομουν, σε τι αναφερεσαι εσυ δεν εχω ιδεα... για τα νευρακια υπαρχει το ξυδι, οχι το ιντερνετ, μην το ξεχνας αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Για το kettlebell θα επερνα και τωρα ακομα ενα μιας και εχει πολλες ασκησεις που γινονται με 2 αλλα δεν υπαρχει ρευστο λογω note 3 οποτε λιγο αργοτερα το δευτερο 16κιλο ειναι σιγουρο. Νομιζω το παρακανεις.... 3 ωρες γεματες.... Ας πηγαινες αυριο για μπαλα... Εγω θα σου προτεινα να παρεις δυο 12 κιλα.... Και μετα θα επαιζες με τις επαναληψεις... πχ. 12,10,8,6....ή 8,8,8,καψιμο.... 16 κιλα νομιζω ειναι πολλα... Μπα, δε νομιζω, ο Αλεξ εγραψε σε τι αναφερομουν, σε τι αναφερεσαι εσυ δεν εχω ιδεα... για τα νευρακια υπαρχει το ξυδι, οχι το ιντερνετ, μην το ξεχνας αυτο. Δεν εχω νευρα Γιαννη... Δεν θα καθομουν να νευριασω πισω απο ενα πισι.... Με την καμια... Δεν θα εγραφα και θα αδιαφορουσα.... Ειδικα με σενα που σε χω γνωρισει.... Δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος να κατσω να μαλωσω ή να νευριασω με καποιον απροσωπα... Αυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 για αυτό λεει. Πέραν της πλάκας 60 κιλα front squat αν κάνεις σωστά την άσκηση είναι πάρα πολύ καλά για τα κυβικά σου. ass to grass bro, ass to grass. KAI ολυμπιακο κράτημα. (μετά έκλαιγα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ελα ρε θηριο κινγκ μια χαρα κιλα παιζεις ουτε 60 κιλα δεν εισαι κ χτυπας 80αρες στο παγκο μπραβο ! θα παρεις σιγουρα αργοτερα και αλλο θυμησου το αυτο .. καλαεκανες κ πηρες ενα τωρα μια χαρα ασκησεις κανεις κ με αυτο. Παγκο κανω ενα εξαμηνο γεματο.Οταν ξεκινησα ημουν 67 κιλα μετα ξεκινησα 13χλμ τρεξιμο κανα 2 μηνες τα κιλα επεσαν τραγικα.Τωρα προσπαθω να βαλω και δεν μπαινουν.Για στηθος ειμαι οντως αρκετα καλα.Τα 70 τα βαραω 6-7 φορες μολις παω πανω απο 75 τρωω πραγματικο ζορι.Squat/deadlift μενω σε μετρια κιλα μιας και με την μεση δεν παιζουμε και τρωει μεγαλο ζορι σε αυτες τις 2 ασκησεις κυριως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μωρε να βαλεις κιλα ειναι ευκολο. Να βαλεις σωστα κιλα -ακα μυς- ειναι δυσκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις