Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Maus μολις παρηγγειλα ενα 16κιλο απο αυτο(http://www.christinsport.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=975&category_id=212&option=com_virtuemart&Itemid=1)

Ειχε πιο φθηνα 16κιλα αλλα ειναι το μονο καταστημα με δωρεαν μεταφορικα που στελνει σε απομακρυσμενες περιοχες οποτε και το ξανα προτιμησα για δευτερη φορα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

τελειο ! κ σουπερ και η τιμη ποσο ποιο φθηνα να βρεις ? αντα και καλα τουμπανιασματα , σε λιγο κιρο θα παρεις κ αλλο θα το δεις !!

• Like 1

μπερδέψαμε τα μπουτχια μας! Παντως, αυτο το γυμναστηριο εδω, για τα 16 το μηνα ειναι και γαμω. Σε κανα 15 μερο θα αρχισω το 5/3/1 απο περιέργεια και το ότι θέλω να εστιάσω στη δύναμη και όχι τόσο στην υπερτροφία, ειδα και το http://www.t-nation.com/workouts/beyond-531-program-1-1και φαίνεται

γαμάτο, θα δείξει. Θα κάνω ένα φωτοποστ, ετσι γιατί είμαστε νερντ για τα πάντα!

καλά κάνεις φτάνει τόσους μυς σε λίγο θα πας και θα ράβεις παντελόνια κατά παραγγελία, γύρνα το σε strongman. 

• Like 6

καλά κάνεις φτάνει τόσους μυς σε λίγο θα πας και θα ράβεις παντελόνια κατά παραγγελία, γύρνα το σε strongman. 

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA ελιωσα.

• Like 2

Μου αρέσει ρε Maus που φοβάσαι τα deadlift και τα squat και υπερθεματίζεις τη δουλειά των σταθεροποιητών. Ε , με μια μπάρα μπορείς να κάνεις overhead squat, clean and jerk, snatch, powerclean, suitcase deadlift, zerker squat, 1 legged stiff legged deadlift , floor press, με καλές δέστρες turkish stand up κλπ. κλπ. 

Πάντως και τα kettlebell είναι μια χαρά επένδυση αλλά πιο πολύ για conditioning. (που για μένα και ένα barbell complex μια χαρά την κάνει τη δουλειά του)

δε τα φοβαμαι για μενα ρε ντακον εγω εχω φτασει στα ορια μου και στα σκουωτ και στις αρσεις πιο παλια βεβαια οχι τωρα !

για τους αρχαριους τα φοβαβαι γι αυτους τα λεω ..

τα kettlebell ειναι πολυ καλη επενδυση και για εναν ακομη πολυ σημαντικο λογο !!

αν τα παρεις απο φυσικο μαγαζι και τα διατηρησεις σε καλη κατασταση (οκ τι να παθουν) τα πας πισω οταν τα συνηθησεις πληρωνεις την διαφορα και παιρνεις τα πιο βαρια ! οι περισσοτεροι δεν εχουν προβλημα να στα αλλαξουν το κανουν ...

ε, πλακα πλάκα, τα πανταλόνια της δουλειάς μου είναι ίσα ίσα στα πόδια και ψιλοχαλαρά στη μέση. Όσο για το ειρωνικό κομμάτι το αντιπαρέρχομαι κύριε αλέκο.

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA ελιωσα.

εισαι κομματακι δυνατοτερος, αλλιως θα εβλεπες κι εσύ.

• Like 6

Μαους, λεω να δοκιμασω κι αυτο καθως γουσταρω τα βιντεο απο Fitness Blender, ταιριαζουν στο στυλ μου.

Οι αλτηρες δεν κανουν πανω-κατω την ιδια δουλεια με τα kettlebells; Ενταξει, δεν ειναι τοσο βολικοι στο πιασιμο αλλα επειδη εχω κι ειναι ευκολο να αυξανω τα κιλα οσο δυναμωνω, λεω να μεινω με αυτους παρα να αγοραζω kettlebells.

Ψαξε την ιδια ασκηση που θες να κανεις με τo kettlebel στο internet γραφωντας dumbbel για να δεις αν η συγκεκριμενη ασκηη εχει καποια ιδιεταιροτητα. Εχει διαφορα τα kettles ειναι ζυγισμενα με συγκεκριμενο τροπο.

• Like 2

Μαους, λεω να δοκιμασω κι αυτο καθως γουσταρω τα βιντεο απο Fitness Blender, ταιριαζουν στο στυλ μου.

Οι αλτηρες δεν κανουν πανω-κατω την ιδια δουλεια με τα kettlebells; Ενταξει, δεν ειναι τοσο βολικοι στο πιασιμο αλλα επειδη εχω κι ειναι ευκολο να αυξανω τα κιλα οσο δυναμωνω, λεω να μεινω με αυτους παρα να αγοραζω kettlebells.

Στο 26.34 σου δειχνει εναν σιγουρο τροπο για να καταστρεψεις τους αγκωνες σου.

δεν υποτιμησα τα κετμπελ. για μενα ειτε κανεις φροντ σκουωτ με μπαρα, κετμπελ, μπουκαλα νερο, τη γιαγιά  σου, ειναι φροντ σκουωτ :P

μπερδέψαμε τα μπουτχια μας! Παντως, αυτο το γυμναστηριο εδω, για τα 16 το μηνα ειναι και γαμω. Σε κανα 15 μερο θα αρχισω το 5/3/1 απο περιέργεια και το ότι θέλω να εστιάσω στη δύναμη και όχι τόσο στην υπερτροφία, ειδα και το http://www.t-nation.com/workouts/beyond-531-program-1-1και φαίνεται γαμάτο, θα δείξει. Θα κάνω ένα φωτοποστ, ετσι γιατί είμαστε νερντ για τα πάντα!

Κοιτα κανε το προγραμμα που σου λεει ο Ντακον στην υπογραφη του...

Το δοκιμασα... Το αλλαξα αλλα δεν ειπα ποτε οτι το παρατησα...το χειμωνα θα ξαναγυρισω να σπασω τα νουμερα μου.....  Βρες ενα καλο προγραμμα .. Κρατα το ωστε να δωσεις στο σωμα σου τα σωστα ερεθισματα και οχι να το ταλαιπωρεις καθε τρεις και λιγακι με κατι νεο που επειδη θα σε πιασει την πρωτη φορα, θα σε φαινεται και ευκολο θα λες ειναι γαματο...

Τα σκουοτ και γω τα φοβομουν οταν ερχοταν η εβδομαδα που ειχα δυο φορες σκουοτ ελεγα παναγια μου....τωρα με γκ@υλωνουν αλλα παντα με μετρο.... Σιγα σιγα θα δεις οτι θα ανεβαινεις. Πολυ φαι θελει.

Αλλιως φτιαξε ενα καλο σπλιτ, με την βοηθεια και των παιδιων εδω ...Βαλε τουλαχιστον 2 φορες σκουοτ στο προγραμμα δοκιμασμενο.... 

Ωπ καλή φάση αυτό με την επιστροφή

αν εισαι αθηνα και ενδιαφερεσαι (οχι τωρα για οποιαδηποτε στιγμη μπορει και να θελησεις εννοω) μπορω να σε στειλω σε μαγαζι να παρεις κ να σου ξηγηθει οτι οποιαδηποτε στιγμη θελεις να του το πας πισω πληρωνεις την διαφορα και παιρνεις μεγαλυτερο ! οντως πολυ καλη φαση  !!!

Κοιτα κανε το προγραμμα που σου λεει ο Ντακον στην υπογραφη του...

Το δοκιμασα... Το αλλαξα αλλα δεν ειπα ποτε οτι το παρατησα...το χειμωνα θα ξαναγυρισω να σπασω τα νουμερα μου.....  Βρες ενα καλο προγραμμα .. Κρατα το ωστε να δωσεις στο σωμα σου τα σωστα ερεθισματα και οχι να το ταλαιπωρεις καθε τρεις και λιγακι με κατι νεο που επειδη θα σε πιασει την πρωτη φορα, θα σε φαινεται και ευκολο θα λες ειναι γαματο...

Τα σκουοτ και γω τα φοβομουν οταν ερχοταν η εβδομαδα που ειχα δυο φορες σκουοτ ελεγα παναγια μου....τωρα με γκ@υλωνουν αλλα παντα με μετρο.... Σιγα σιγα θα δεις οτι θα ανεβαινεις. Πολυ φαι θελει.

Αλλιως φτιαξε ενα καλο σπλιτ, με την βοηθεια και των παιδιων εδω ...Βαλε τουλαχιστον 2 φορες σκουοτ στο προγραμμα δοκιμασμενο.... 

ποτε δεν φοβήθηκά κάτι εκτός από τον εαυτό μου :P ποτέ δεν μου αρέσαν τα εύκολα.

ή το ότι πρέπει να αλλάζω τόπο διαμονής συχνότερα απότι περίμενα μερικές φορές ;)

Τωρα, στο φαι τα χαλάμε λίγο, μου ειναι πολύ δυσκολο τώρα που πιανω δουλεια στις 6 να ξυπναω στις 5. Μένω κανα 10-13 λεπτά απο τη δουλειά με το ποδηλατο και αν φτάσω 6 παρά προσπαθώ να φάω πρωινό αλλά δεν κατεβαίνει εύκολα (βασικα τις περισσότερες φορές πατάω το snooze μεχρι τις 5μιση και μετα τρέχω και δεν προλαβαίνω :D ). Στη δουλεια απο τις 6 μεχρι τις 11 πολλες φορές ούτε νερό, αυτο προσπαθώ να το αλλάξω. Κατά τις 2μιση που σχολάω τρώω μεσημεριανό και προσπαθώ να παω gym κατα τις 3μιση. Φευγω αποτο gym στις 5 με 5μιση, σπιτι, μαγειρεμα ή οτι εχω απο εχτές και ύπνο κατα τις 9-9μιση. Δεν βγαινουν πάντα τα ωράρια αλλα το δουλεύω.

Μαλλον το πηρες στραβα...

Δεν ειπα εγω οτι στην ζωη σου κανεις πισω ή οχι... Δεν σε ξερω προσωπικα και δεν μπορω να το πω αυτο... Πισω απο εναν υπολογιστη..

Σου ειπα να πεισμωσεις στο θεμα του σκουοτ... Νταξει δεν ειναι και η πιο ευκολη ασκηση αλλα αμα την μαθει, ανεβαινεις μετα θα θες ολο και περισσοτερο να την κανεις...

Τα ωραρια μπορεις να τα αλλαξεις .... Μετα την δουλεια, υπνο καμια ωρα, μετα γυμναστηριο και μετα σπιτι φαι/υπνο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...