yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Στο συγκεκριμένο έχει ΠΟΛΥ σκουωτ. Περισσότερο απ´ όσο αντέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 http://cdn.running.competitor.com/files/2012/09/body-weight-squats-up-down-girl.jpeg http://1.bp.blogspot.com/-U8YnMtlZ4Ok/UlxDPxjO-OI/AAAAAAAAEf4/217BqyyOa70/s1600/1265455_558789444175884_133412908_o.jpg Θες να κάνεις 180 από την πρώτη εικόνα? Ή θέλεις να κάνεις 1 από τη δεύτερη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Όταν έχω ταβάνι 20 από την 1η εικόνα, η συζήτηση περιτεύει. Πριν 1 μήνα δεν μπορούσα ουτε 10. Έκανα σκουοτ με βαρος Ντακον, μέχρι τα 50 κιλά σήκωσα. Εσύ αν μη τι αλλο το ξερεις αυτο. Το ζήτημα είναι ότι μετά τα πόδια έτρεμαν και καθώς τα βάρη τα κάνω πρωί, σερνόμουν όλη την υπόλοιπη μέρα στη δουλειά. Τα βάρη πρέπει να γίνονται για να διευκολύνουν τη ζωή μας, όχι να τη δυσκολεύουν. Έφτασα στο σημείο να μη θέλω να κάνω βάρη κι εκεί κατάλαβα ότι κάτι κάνω ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Αυτό είναι το σώμα μου σ' αυτή τη φάση της ζωής μου. Δυναμώνει αργά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ, οπότε ό,τι κάνω, το κάνω σωστά. Δε διαγωνίζομαι με κανέναν άλλωστε, αντίπαλος μου είναι ο χτεσινός εαυτός μου. Π.χ. χτες μετακόμισα τα βάρη σε μια αποθήκη που έφτιαξα. Σε σχέση με πέρσι που έκανα μια αντίστοιχη μετακόμιση, χτες έγινε πολύ πιο εύκολα, που πρακτικά σημαίνει ότι φέτος είμαι πιο δυνατος από περσι. Αυτό εμένα μου αρκεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνε squat κάθε Σάββατο που δεν δουλεύεις και μπορείς να κάνεις ότι ώρα θες. Οταν λέω squat δεν εννοώ προφανώς με kettlebel. Back squat. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από alex_000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γιαννη εγω κανω σχεδον ακριβως οτι βλεπεις στο βιντεο μετο 20αρι ! ενα 10 λεπτο εναι πραγματικο ξ@@λιασμα ! μουσκεμα απο ιδρωτα .. απλα και μονο να το γυρνας γυρω γυρω η να κανεις απλα πραγματακια! και δυναμωνεις πραγματικα ! εχω κανει πολλων ειδων προπονησεις , αυτο που λενε οτι δυναμωνεις πραγματικα με τα Kettlebell ισχυει ! δες το βιντεο ποσο ευκολο φαινεται ! αυτος το κανει 7 λεπτα και τα λεει κολαση ! 1 λεπτο μονο δοκιμασε να γυρνας ενα 20ρικο γυρω γυρω χωρις σταματημα και θα καταλαβεις γιατι το λεει .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κάνε squat κάθε Σάββατο που δεν δουλεύεις και μπορείς να κάνεις ότι ώρα θες. Οταν λέω squat δεν εννοώ προφανώς με kettlebel. Back squat. ποια η διαφορα ?? για τον γιαννη καλυτερα χωρις πολυ βαρος νομιζω ! η κινηση ακριβως η ιδια .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ναι, αλλα αν εχεις το κετμπελ μπροστά δεν ενεργοποιείται το "core" περισσότερο; ΦΡΟΝΤ ΣΚΟΥΩΤ ΛΕΜΕ ΡΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ποια η διαφορα ?? για τον γιαννη καλυτερα χωρις πολυ βαρος νομιζω ! η κινηση ακριβως η ιδια .. Τα πόδια είναι τεράστιοι μυς ρε, για να πάρουν πρέπει να σηκώσουν πράμα. Εκτός από το ότι ο τύπος δεν κατεβαίνει χαμηλά το front squat γυμνάζει κυρίως τετρακέφαλους. Επίσης άλλο πρόβλημα εδώ είναι ότι συμμετέχει πολύ το πάνω σώμα που δεν έχει την ίδια δύναμη με τα πόδια με αποτέλεσμα πχ παρόλο που τα πόδια αντέχουν να σηκώσουν 50 κιλά κάνουμε με 20 κιλά γιατί τόσα μπορούμε να βάλουμε πάνω στους ώμους. Τέλος άλλος λόγος που τα κιλά θα είναι λίγα είναι γιατί το βάρος είναι πολύ μπροστά από το center of gravity. γνώμη μου είναι για να γίνει σωστο squat με αλτήρα θέλει το σώμα να είναι υπερυψωμένο σε aerobic steppers και το squat να γίνει έτσι ώστε να είναι το βάρος ακριβώς στο center of gravity και να σηκώσουμε πολλά κιλά και να το κάνουμε τελείως ATG βαθύ κάθισμα για να γυμνάσει όλο το πόδι και γλουτιαίους και πάλι τα αποτελέσματα θα είναι υποδεέστερα από πρεσσες και back squat γιατί απλά δεν σηκώνουμε αρκετό πράμα γιατί δεν αντέχει το πάνω σώμα Εγώ πρώτος θα πω πάντως ότι αν κάποιος δεν γουστάρει μια άσκηση για οποιοδήποτε λόγο να μην την κάνει εφόσον γνωρίζει τι να περιμένει και είναι οκ με το αποτέλεσμα / στόχους του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εω συμφωνω με Αlex καντο οταν εισαι ξεκουραστος σαββατα -κυριακες ωστε να μην το σταματησεις τελειως να το κανεις οποτε μπορεις εστω και συμπληρωματικα .Προφανως για σενα ειναι η πιο δυσκολη ασκηση αλλα εκει ειναι ολο το θεμα ολο εχουμε αδυνατα σημεια δεν τα παραταμε ομως τα δουλευουμε και αυτα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ναι οκ τα κετμπελ ειναι τελειως συμπληρωματικη για σκουωτ ! αν διαβασατε ομως ο γιαννης σας ειπε οτι και χωρις καθολου βαρος πιανει τις 20 επαναληψεις !οποτε μιαχαρα θα τον πιασουν αυτα τα λιγα κιλα ! η κινηση ειναι η ιδια ακριβως αν θελεις. ναι, αλλα αν εχεις το κετμπελ μπροστά δεν ενεργοποιείται το "core" περισσότερο; ΦΡΟΝΤ ΣΚΟΥΩΤ ΛΕΜΕ ΡΕ! μη φωναζεις φιλος μας ξεκουφανες καλα πιασε λιγο τα κετμπελ στα χερακια σου εσυ και δοκιμασε να κατεβεις και μου λες μετα για core και πια φροντ σκουωτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ποια η διαφορα να κρατησεις kettbell ή barbell στους ώμους και να κατέβεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ειναι το ιδιο δυσκολα και τα δυο οποτε μη τα υποτιμας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 δεν υποτιμησα τα κετμπελ. για μενα ειτε κανεις φροντ σκουωτ με μπαρα, κετμπελ, μπουκαλα νερο, τη γιαγιά σου, ειναι φροντ σκουωτ μπερδέψαμε τα μπουτχια μας! Παντως, αυτο το γυμναστηριο εδω, για τα 16 το μηνα ειναι και γαμω. Σε κανα 15 μερο θα αρχισω το 5/3/1 απο περιέργεια και το ότι θέλω να εστιάσω στη δύναμη και όχι τόσο στην υπερτροφία, ειδα και το http://www.t-nation.com/workouts/beyond-531-program-1-1και φαίνεται γαμάτο, θα δείξει. Θα κάνω ένα φωτοποστ, ετσι γιατί είμαστε νερντ για τα πάντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Απλό, με τη μπάρα μπορείς να πας πιο βαριά χωρίς να κάνεις τον ζογκλέρ . Η μπάρα έχει αυτό το πλεονέκτημα απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης πιο ελεγχόμενη φόρτιση και ασφάλεια. Δύσκολο το κέντρο βάρους να έχει μεγάλες μετατοπίσεις όπως πχ. μπορεί να έχει ένα βαρύ kettlebell. Και περίπου 70 χρόνια τεχνογνωσίας από πίσω με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Επίσης μια καλή μπάρα κρατάει για πάντα. Και είναι σέξυ. Αντικειμενικά , το Ovehead Press με σοβαρό βάρος και ένα βαρύ Deadlift είναι οι πιο σέξυ ασκήσεις στο γυμναστήριο. allantin το 5/3/1 κάνω εγώ. Δεν το συστήνω σε σένα καθώς είναι πολύ αργό για αρχάριους. Κάνε επιτέλους το 5χ5 της υπογραφής μου και μόλις φτάσεις σε Intermediate επίπεδο το συζητάμε. Θέλει και λίγο γνώσεις το πρόγραμμα, γνώσεις που προσφέρουν τα βαριά κιλά και η ενασχόληση μαζί του. Deadlift 3+ Deadlift: 3x125, 3x142,5, 3x160 Squat: 6x3x110 Trapbar Deadlift: 5x5x100 Leg curls: 3x12+x59 Preacher crunches: 3xwhatever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Απλό, με τη μπάρα μπορείς να πας πιο βαριά χωρίς να κάνεις τον ζογκλέρ . Η μπάρα έχει αυτό το πλεονέκτημα απέναντι σε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης πιο ελεγχόμενη φόρτιση και ασφάλεια. Δύσκολο το κέντρο βάρους να έχει μεγάλες μετατοπίσεις όπως πχ. μπορεί να έχει ένα βαρύ kettlebell. ''....τα kettlebells που, ενώ φαίνονται σαν απλοί αλτήρες, ο σχεδιασμός τους προκαλεί πάντα περισσότερη ανισορροπία και αστάθεια ενεργοποιώντας μυικές ίνες που ίσως να μην ήξερες ότι υπάρχου..'' δε το λεω για να σε διορθωσω ειναι σωστα αυτα που εγραψες , ειναι σωστα ομως και αυτα για τα kettlebells ! ενεργοποιει μυες σταθεριποιησης γι αυτο κ σε δυναμωνει πολυ .. τελος παντων ολα καλα ειναι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις