Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Εχω ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για strength και cardio.Είναι λίγο παλούκι στην αρχή άλλα θα καταλάβετε την διαφορά! Ειναι σαν crossfit άλλα χωρίς όργανα γυμναστικής.Θα σας στείλω το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας και θα στείλω και των υπολοίπων αν βλέπω ότι σας αρέσει και ενδιαφέρεστε! 

Freeletics.pdf

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

2 ερωτησεις!! chin ups Στη μερα χεριων, πλατης ή και στις δυο?

για εξτρα βαρος στις ελξεις καμια λυση για το πως να βαλω?

για την ωρα σταυρωνω ποδια και βαζω εναν αλτηρα αναμεσα αλλα αν ανεβασω κιλα δεν βολευει

Ανάλογα την εκτέλεση spect...για πλάτη θέλει περισσότερο ελεγχόμενη κίνηση με αργό τέμπο για να πιάσεις καλύτερα την πλάτη. Επίσης μπορείς να την κάνεις και με μία άσκηση προκόπωσης για να βγούν off τα φτερά πριν τα δικέφαλα.

Για έξτρα βάρος δες ζώνες που κρεμάς δίσκους.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οταν λες μια ασκηση προκωποσης? πλατη ξεκιναω με 2-3 σετ pull ups και μετα 2-3 set chin ups!

ειδα λιγο ζωνες και δεν νομζιω να δωσω λεφτα για μια δυο ασκησεις. + οτι απο σεπτεμβρη δεν ξερω τι σκατα προπονηση θα κανω..

Δημοσ.

2 ερωτησεις!! chin ups Στη μερα χεριων, πλατης ή και στις δυο?

για εξτρα βαρος στις ελξεις καμια λυση για το πως να βαλω?

για την ωρα σταυρωνω ποδια και βαζω εναν αλτηρα αναμεσα αλλα αν ανεβασω κιλα δεν βολευει

Εγω βολευομε με μια τσαντα στην πλατη.Βαζω μεσα 2 10κιλους δισκους και ειναι κομπλε.Εχω και μαξιλαρακι απο μεσα πισω στην τσαντα για να μην πληγωνει την πλατη.Και για περπατημα οταν πηγαινω την εχω και εχει απιστευτο challenge ειδικα αν εχει πολλες ανηφορες και περπατας για κανα 2ωρο.

Δημοσ.

οταν λες μια ασκηση προκωποσης? πλατη ξεκιναω με 2-3 σετ pull ups και μετα 2-3 set chin ups!

ειδα λιγο ζωνες και δεν νομζιω να δωσω λεφτα για μια δυο ασκησεις. + οτι απο σεπτεμβρη δεν ξερω τι σκατα προπονηση θα κανω..

Κάνεις super set μία απομονωτική π.χ. pull over και μετά μπαίνεις chin ups. Μπορείς να κάνεις και μονόζυγο στην αρχή απλά θα σου βγει λίγο η παναγία μετά...και δεν ξέρω πως τα πας και από λαβή. 

Δημοσ.

Ε, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΣΚΟΥΟΤ το αγαπω. Δεν υπαρχει η άσκηση ρε. ΔΕΝ! Αν δεν τον έπιναν και οι καρποί στο olympic κράτημα θα το έκανα κάθε μέρα, 5 φορές.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Εχω ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για strength και cardio.Είναι λίγο παλούκι στην αρχή άλλα θα καταλάβετε την διαφορά! Ειναι σαν crossfit άλλα χωρίς όργανα γυμναστικής.Θα σας στείλω το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας και θα στείλω και των υπολοίπων αν βλέπω ότι σας αρέσει και ενδιαφέρεστε! 

Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα, όρεξη να χεις να κάνεις. Πάντως δε θα πάρεις τίποτα από strength -εκτός κι αν μόλις σηκώθηκες από τον καναπέ..., αυτές είναι ασκήσεις αντοχής κυρίως.

Η αυξηση δύναμης θέλει άλλες ασκήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Μέρα χαράς σήμερα. Με δέχτηκαν Για μεταπτυχιακό Στην Κίνα. Σεπτέμβρη σας αφήνω

Τελεια ,Κινα δεν εχω παει ακομα αν και εχω conne  με μια Ουκρανη που δουλευει στην  Σανγκαη (ειμασταν μαζι σε αποστολη στα Ιμαλαια  ).Ειναι ομως στο προγραμμα να παω καποια στιγμη .

Αυτη στο μεταξυ fit girl  ετρεχε σε ημιμαραθωνιους που διοργανωναν οι εταιρειες εκει (δουλευει στην ups).Μου εχει στειλει κατι  ωραιες φωτογραφιες που ετρεχαν σε εναν αγωνα στο Σινεικο τοιχος .

Ποσο καιρο θα εισαι εκει ?H χωρα ειναι αχανης  δες οσα περισσοτερα μπορεις  .

Δημοσ.

Τελεια ,Κινα δεν εχω παει ακομα αν και εχω conne  με μια Ουκρανη που δουλευει στην  Σανγκαη (ειμασταν μαζι σε αποστολη στα Ιμαλαια  ).Ειναι ομως στο προγραμμα να παω καποια στιγμη .

Αυτη στο μεταξυ fit girl  ετρεχε σε ημιμαραθωνιους που διοργανωναν οι εταιρειες εκει (δουλευει στην ups).Μου εχει στειλει κατι  ωραιες φωτογραφιες που ετρεχαν σε εναν αγωνα στο Σινεικο τοιχος .

Ποσο καιρο θα εισαι εκει ? H χωρα ειναι αχανης  δες οσα περισσοτερα μπορεις.

Φώτη, για σπουδές πάει ο άνθρωπος, όχι για τουρισμό! :P

Δημοσ.

Φώτη, για σπουδές πάει ο άνθρωπος, όχι για τουρισμό! :P

Mα ακριβως για αυτο επειδη παει για σπουδες aka μεταπτυχιακο θα εχει πολυ ελευθερο χρονο και καλο ειναι να τον αξιοποιησει και να δει οσα περισσοτερα μπορει .Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα :P

• Moderators
Δημοσ.

Ποσο καιρο θα εισαι εκει ?H χωρα ειναι αχανης  δες οσα περισσοτερα μπορεις  .

Οοοταν ερθεις να με ενημερωσεις. Τον αγωνα στο ΣΙνεικο τοιχος θα τον τρεξω και εγω καποια στιγμη ειναι στο προγραμμα! (αν και πουτσα ο αγωνας)

Εγω θα μαι στην Changsha και θα ειμαι εκει για τουλαχιστον 3 χρονια. ΚΑι εννοειται οτι θα προσπαθησω να δω οοσο πιο πολλα μπορω Φωτη αυτο δεν το συζηταμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Mα ακριβως για αυτο επειδη παει για σπουδες aka μεταπτυχιακο θα εχει πολυ ελευθερο χρονο και καλο ειναι να τον αξιοποιησει και να δει οσα περισσοτερα μπορει .Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα :P

Μεταπτυχιακό=\=ελεύθερος χρόνος.

Ειδικα στο εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα τη χώρα φαντάζομαι αλλά και τη διάθεση του καθενός να αξιοποιήσει όσο μπορεί την ευκαιρία που του δίνεται. 

Έκανα Μαους το πρόγραμμα 20' με τα kettlebells. Επειδή δεν έχω kettle χρησιμοποίησα ένα 5κιλο αλτήρα, μια χαρά δουλειά έκανε.

Καλά, το πρόγραμμα είναι θάνατος, ειδικά για μένα με ελάχιστη αντοχή. Θα το κάνω 1-2 φορές τη βδομάδα, στη θέση του ΗΙΙΤ που έκανα καθώς δίνει πολυ εμφαση στα ποδια που ειναι το αδύνατο μου σημείο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...