Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 γατοκοριτσο , πες σε παρακαλω στον αντωνη για ποιους σφηκτηρες μιλας μπας και τους βρει και αυτος τους ιδιους και ξεκολησει επιτελους απο αυτα τα 2.5 κιλα που εχει κολλησει ολο τον χειμωνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ^ Σε βρει σε μακαιρώσει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σημερα θα φαω εξω πρωτη φορα μετα απο 15 μερες.Ουτε ταξιδι να εφευγα τετοια χαρα Φώτη, άφησες τους άλλους να φάνε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σημερα θα φαω εξω πρωτη φορα μετα απο 15 μερες.Ουτε ταξιδι να εφευγα τετοια χαρα Φώτη, άφησες τους άλλους να φάνε ;; ναι ημουν εγκρατης Sent from my iPhone5 using Insomnia kai twra ειμαι gym Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μαλλον γιατι αν εκανε αρσεις σε δικεφαλους (υποθετω οτι σε αυτη την ασκηση αναφερεται) με 25κιλα, θα αρχισω να κλαιω... In other news, αποφάσισα να προσθεσω ενα 20λεπτο ποδήλατο πριν τις καμψεις καθε πρωι, μπας και καψω το τελευταιο κομματι λιπους στην κοιλια. Ειναι εντελως ακυρο να ειμαι 70 κιλα, αδυνατος, σχετικα γυμνασμενος και να εχω ενα φουντουκι εκει περα, χαλαει ολη την εικονα. Υπολογιζω σε 1 μηνα να καψω καπου 400-500γρ λιπους, ισως να αρκει για να ισιωσει επιτελους η κοιλια. Δε θυμαμαι την τελευταια φορα που ηταν flat... Μην τρελενεσαι οσο προσπαθεια θελει για να γινεις απο κιλαρας fit σχετικα αλλη τοση προσπαθεια θελει να φυγει το τελευταιο κιλο - δικιλο λιπους απο την κοιλια με recomposition. Μιλαμε για εξαμηνο τωρα.. Και εγω αποφασισα να ριξω δυο κιλα (ειμαι 85.5 τωρα) για να μην ταλαιπωριεμαι τζαμπα και παλι κανα δυο μηνες θα παρει να τα ριξω. ειναι ευρωπαικο μαγαζι δεν παιζει.. δεν ειδα κομμα νομιζω..χμμ οταν ξαναπαω θα το κοιταξω..για κατσε ομως αν ειχε κομμα τοτε στα 20 δεν θα εγραφε 20 αλλα 2.γαμωτο και το χαζοsite τους δεν τα εχει.. 25 κιλα αλτηρα σηκωνεις με το ζορι με τα δυο χερια και θα σου πεσει σε δεκα δεπτερολεπτα. Κατι αλλο επαιζε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ξερω απαντως εγω ψήθηκα να αγορασω ενα τετοιο: τα εχει κανεις?ειναι ευκολα στη ρυθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 τι ακριβώς κάνει το από πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Θελεις να βελτιωσεις την λαβη σου για το deadlift? Ειναι ευκολα στην χρηση αλλα πρεπει να τα παρεις σοβαρα για να κανεις δουλεια. (Θελει ζεσταμα προγραμμα επαναληψεων κτλ κτλ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ^ Σε βρει σε μακαιρώσει... χαχαχα εισαι ΜΑΝΓΚΑ και συ Α?? ΜΑΚΑΙΡΩΣΩ και τους δυο σας εγω παει η γαματη φωτο μας την εφαγε η λογοκρισια .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 H' εισαι to SUPERGIRL ! τι γατες και αηδιες To gifokoritso είναι. Της το έχω πει ν' αλλάξει νικ αλλά δε μ' ακούει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 τι ακριβώς κάνει το από πάνω; αυτο ειναι σαν το σφηκτηρα που ελεγα αλλα με ρυθμιση. Θελεις να βελτιωσεις την λαβη σου για το deadlift? Ειναι ευκολα στην χρηση αλλα πρεπει να τα παρεις σοβαρα για να κανεις δουλεια. (Θελει ζεσταμα προγραμμα επαναληψεων κτλ κτλ) ειδα αυτο http://www.livestrong.com/article/219978-benefits-of-hand-grip-exercises/και ειπα why not.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Λαστιχα και μαλακιες ,σιγα μην το ριξουμε και στο μπαλετο Φωτη μιας και δε γουσταρεις λαστιχα σου χω προγραμμα εναλακτικο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 H' εισαι to SUPERGIRL ! τι γατες και αηδιες To gifokoritso είναι. Της το έχω πει ν' αλλάξει νικ αλλά δε μ' ακούει.. ισχυει Sent from my iPhone5 using InsomniaΕιδικα με το μουσι που κοντευει να φτασει ατο στηθος μουρλια θα ειμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 αυτο ειναι σαν το σφηκτηρα που ελεγα αλλα με ρυθμιση. ειδα αυτο http://www.livestrong.com/article/219978-benefits-of-hand-grip-exercises/και ειπα why not.. Α αυτο εννοουσες 25 κιλα; gripper λεγεται αυτο και δεν ειναι απιθανο να κλεινεις 25 κιλα. Το gripper training χρειαζεται για αθλητες που ειναι εξαιρετικα προχωρημενοι και συνηθως μιλαμε για strongman training φαση. Για τους υπολοιπους η νορμαλ ασκηση με τα βαρη βελτιωνει το grip strength μια χαρα. Καλυτερες ασκησεις για grip strength farmers walk, shrugs με αλτηρες, deadlifts και κανα δυο αλλες Τωρα κατα ποσο μια γυναικα θελει και μπορει / πρεπει να κανει τετιου ειδους ασκησεις δεν εχω αποψη και δεν με αφορα το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Α αυτο εννοουσες 25 κιλα; gripper λεγεται αυτο και δεν ειναι απιθανο να κλεινεις 25 κιλα. το ελεγα λαθος στα ελληνικα?πως αλλιως να το πω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις