Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 τέσπα , ότι σε κάνει να σηκώνεσαι από την καρέκλα καλό είναι. spect, δεν έχεις δίκιο. Μερικοί απλά γουστάρουν να γίνουν δυνατότεροι. Τόσο απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GhiyHUg2TZY η δυναμη δεν σημαινει πρεπει να εισαι και σαν τερας. αισθητικα το πολυ γυμνασμενο κορμι (body builder) δεν ειναι ωραιο. Σιγουρα υπαρχει μεριδα ανθρωπων που τους αρεσει αλλα οπως και να το κανεις δεν ειναι ωραιο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Για πολύ δύναμη όμως πρέπει να είσαι . Το bodybuilding δεν είναι μόνο το ακραίο. Και το fitness , bodybuilding είναι. Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσουν και τα από κάτω σώματα αλλά και τα δυνατά σώματα. Ο πρώτος είναι ΠΟΛΥ δυνατος και πολλά αναβολικά βέβαια. Για να μη γεννιούνται και εσφαλμένα είδωλα Και ανάλογα και τις εποχές εννοείται τα πρότυπα αλλάζουν. 2 φωτογραφίες από κορυφαίους bodybuilders τότε και τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Παιδιά, δε μιλάω για τα βάζα του εμπορίου. Αυτά ανοίγουν με πολύ έντονο βλέμα Τα συγκεκριμένα βάζα τα κλείνει ένας άνθρωπος που είναι σιδεράς -και μοιάζει για τέτοιος. Επίσης, το καπάκι είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το γραπώσω καλά-καλά -κι έχω μεγάλα χερια. Αυτό που άνοιξα ήταν ένα πιο μικρο που μπόρεσα να το πιάσω καλά στη χούφτα μου. Ακριβώς λοιπόν επειδή δεν έχω καλό πιάσιμο, χρειάζεται περισσότερη δύναμη. Αυτός είναι ένας προσωπικός, πρακτικός στόχος, για να πω ότι δυνάμωσα. Εσείς έχετε τέτοιους; Ή απλώς την αύξηση κιλών; Αναφορικά με τα σώματα που αναφέρετε, κι εμένα δεν μου είναι, και ποτέ δε μου ήταν, αισθητικά ωραία τα σώματα των επαγγελματιών body builders. Οι ίδιοι βεβαια νιώθουν περηφανοι γιατι χυνουν τονους ιδρώτα σηκώνοντας άπειρα κιλά κάθε μέρα + προσέχουν μέχρι αηδίας τι τρώνε + φαρμακώνονται = σώμα που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω ο Sergei nubret να έχει άσχημο σώμα. Εγώ έχω στόχους. Τους έχω γράψει κιόλας. 5χ70 OHP, 5x100 Bench press, 5x160 Deadlift, 5x140 squat και πρόσφατα να τρέξω μια απόσταση 4200 μέτρα στο σπίτι μου, μέσα στο 2013. Δε σε έχει τσιμπήσει ακόμα το σιδερένιο ζουζούνι yannis, γιατί απλά δεν έχεις βάλει ένα στόχο μετρήσιμο. Βάλε ένα νούμερο στόχο εδώ στο φόρουμ. Άντε ντε. Με νούμερα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω ο Sergei nubret να έχει άσχημο σώμα. Εγώ έχω στόχους. Τους έχω γράψει κιόλας. 5χ70 OHP, 5x100 Bench press, 5x160 Deadlift, 5x140 squat και πρόσφατα να τρέξω μια απόσταση 4200 μέτρα στο σπίτι μου, μέσα στο 2013. Δε σε έχει τσιμπήσει ακόμα το σιδερένιο ζουζούνι yannis, γιατί απλά δεν έχεις βάλει ένα στόχο μετρήσιμο. Βάλε ένα νούμερο στόχο εδώ στο φόρουμ. Άντε ντε. Με νούμερα ε? Μου θυμίζεις του στόχους που βάζει ο scooby για κάθε έτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Σημερα εκανα βυθισεις. Τελικα καταλαβα οτι οι πιο απλες ασκησεις ειναι συγχρονος και δυσκολες. Ο τρικεφαλλος μου πιαστηκε για τα καλα εκεινη την ωρα. Οσο για το σωμα, εγω προσεχω την διατροφη μου και θα το αφησω να δω που μπορω να το φτασω, χωρις να επεμβω . Το πολυ πολυ να παρω καποια πρωτεινη γιατι με τα αυγα χαιρι δεν βλεπω, οι κοτες με εγκατεληψαν. Μια δεν γεννανε γιατι εχει κρυο, μια λογο ζεστης , με δουλευουνε. Εχω μια υποψια οτι τα κλεβει ο θειος μου, ή ακομα καλυτερα τα παιρνει η γιαγια μου και του τα δινει, αδυναμιες βλεπετε, να τονισω οτι τις κοτες τις αγορασε ο πατερας μου και αυτος τις φροντιζει. Αλλα για δεκα αυγα δεν θα κατσω να μαλωσω. Πηγα αγορασα 30 αυγα φρεσκα 5 ευρω, για να κανουν οι δικες μου και ουτε 4 δεν μπορεσα να μαζεψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Όντως δεν αξίζει τον καυγά. Stick to the basics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αλλαξα δοκιμαστικά τη διατροφή ώστε σε κάθε γεύμα να παίρνω πρωτεΐνη και είδα αμέσως διαφορα. Δεν ξέρω αν είναι η πιο υγιεινή επιλογή -κάποια στιγμή θα γράψω για το τι σημαίνει να τρώμε- αλλά σαφώς δίνει στους μυς το υλικό που θέλουν για να αναπτυχθούν. Μαυροσπαθε, πόσο καιρό κανεις βάρη; Γιατί εγω έχω ουσιαστικά μόλις 2 μήνες που κάνω σοβαρή γυμναστική. Πρώτα θέλω να κλείσω κανά 6μηνο ώστε να δώ το σώμα μου τι δυναμική έχει και μετά θα θέσω στόχους με νούμερα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αρκετές πληροφορίες κι αν πω κάποιο νούμερο, θα είναι τυχαίο. Προς το παρόν, φροντιζω να κάνω τις ασκήσεις με προσήλωση και σωστή τεχνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ενάμιση χρόνο τώρα με μεγάλες διακοπές ενδιάμεσα. Μια χαρά τα σκέφτεσαι.Αγαπημένη άσκηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Η δικιες μου ειναι καμψεις δικεφαλλων με στραβομπαρα και squart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Βαθύ σκουώτ με ελεύθερη μπάρα ή κανένα περίεργο με smith και partial? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αγαπημένη άσκηση είναι το deadlift. Απλούστατα γιατί δύσκολα "κλέβεις". Επίσης σήμερα έκανα SOHP 3x5x50kg - 1x55kg - 1x60kg Που σημαίνει +10κιλά σε σχέση πριν 6 μήνες. Επίσης δεν χρειάζεται να είναι κανείς τέρας για να είναι δυνατός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Βαθύ σκουώτ με ελεύθερη μπάρα ή κανένα περίεργο με smith και partial? Βαθυ σκουωτ με ελευθερη μπαρα ... Την θεωρω πολυ καλη ασκηση, που νε πιεζει αρκεται... Το ευχαριστιεμαι ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 αναρωτιεμαι πως γυμνασε την lowerback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις