tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 να παρατήσεις το ping pong το ποδήλατο και το hula hoop το ping pong ποτε. Το ποδήλατο με βλέπω να το πουλάω.. το χουλαχουπ μεταξύ μας, ετσι; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Διαβάζω καλά λόγια και λέω να το εντάξω στο διατροφολόγιό μου. Tα σπαει το κινοα. Δοκιμασε να το φτιαξεις και με λαχανικα στυλ ριζοτο και μετραει ασχημα. Σκετο απο την αλλη στουπωνει πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κινοα και φυστικοβουτυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Tα σπαει το κινοα. Δοκιμασε να το φτιαξεις και με λαχανικα στυλ ριζοτο και μετραει ασχημα. Σκετο απο την αλλη στουπωνει πολυ. αν στουπωνει το κινοα η βρωμη σκετη τι κανει τοτε? σημερα το πρωι απο περιεργεια εφαγα βρωμη χωρις γαλα τιποτα. εριξα τους σπορους μεσα και το εφαγα και μπορω να πω οτι μαρεσε ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Tα σπαει το κινοα. Δοκιμασε να το φτιαξεις και με λαχανικα στυλ ριζοτο και μετραει ασχημα. Σκετο απο την αλλη στουπωνει πολυ. αν στουπωνει το κινοα η βρωμη σκετη τι κανει τοτε? σημερα το πρωι απο περιεργεια εφαγα βρωμη χωρις γαλα τιποτα. εριξα τους σπορους μεσα και το εφαγα και μπορω να πω οτι μαρεσε ;p και εγω ετσι την τρωω σκετη .με γαλα και τετοια δεν μου αρεσει. Sent from my ipad4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλά, γουστάρω ομάδα, τα γυμναστήρια κλειστά, ο λαός πλακωνεται με κανά μύριο θερμίδες αλλά εσείς ψάχνετε τροπο να γυμναστειτε. Κι εγώ μαζί σας, είμαι διακοπές Ρώμη αλλά καμία εκατοστή push-ups κάθε πρωί στρώνουν χαρακτήρα. Εντάξει, δε μιλάμε για αεροβική, 6ωρο περπάτημα τουλάχιστον Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει. παιζει να εβγαλε σπυρακια με το που το διαβασε και μονο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 από πρωτείνες πως πάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 από πρωτείνες πως πάνε; 18γρ./100 (ωμό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Όπως τα περισσότερα θαλασσινά, γύρω στο 25% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 έχω τέτοια για μεθαύριο, με ρύζι καστανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 αν στουπωνει το κινοα η βρωμη σκετη τι κανει τοτε? σημερα το πρωι απο περιεργεια εφαγα βρωμη χωρις γαλα τιποτα. εριξα τους σπορους μεσα και το εφαγα και μπορω να πω οτι μαρεσε ;p και εγω ετσι την τρωω σκετη .με γαλα και τετοια δεν μου αρεσει. Sent from my ipad4 using Insomnia Γουοοοοτ? Πως κατεβαινει ρε μαγκες σκετη η βρωμη χωρις γαλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 παει εναλλάξ κουταλια,νερο,κουταλια,νερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 παει εναλλάξ κουταλια,νερο,κουταλια,νερο... ποσες επαναληψεις ? σουπερ σετ με μελι κανει να τα παιξω ?? κουταλια,νερο,κουταλια,νερο , μελι δηλδη ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εννοειται!αμα εισαι ετοιμος και για ψαγμενες καταστασεις δοκιμασε και το κουταλια,χυμος,μελι για επαναληψεις οσες παει η καρδιασ και η διατροφησ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις