Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Λοιπον θα παω για restock τηνΤριτη και θα ενημερωσω για τιμες.Κυριακη θα κανουμε παρασπονδια και θα φαμε παιδακια και κανενα λουκανικο (δεν μου αρεσει το αρνι ). Κατα τα αλλα gym θα παω και το Σαββατο και την Δευτερα γιατι ΜΠΟΡΩ.
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 τον μελανιασατε ε; που τέτοια τύχη ψηλέ! Ακόμη φωτογραφίες περιμένουμε μπας και δούμε άσπρη μέρα. ontopic, τι ωραίο είναι να θες να ζεστάνεις το ρύζι στο micro το οποίο βρίσκεται πάνω από το ψυγείο και να σου είναι κομματάκι δύσκολο! Πως στο διάολο κάνεις στρέτσιν' τς ώμοι;; Αυριο δουλεύουμε γαμω!
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Λοιπον θα παω για restock τηνΤριτη και θα ενημερωσω για τιμες.Κυριακη θα κανουμε παρασπονδια και θα φαμε παιδακια και κανενα λουκανικο (δεν μου αρεσει το αρνι ). Κατα τα αλλα gym θα παω και το Σαββατο και την Δευτερα γιατι ΜΠΟΡΩ. είσαι ΚΑΚΟΣ ρε, ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ 2
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 το αρνί είναι ψιλογτπ, μόνο τα αρνακια που τρώνε θυμάρι, πουρναρια κλπ ορεινά μυρωδάτα χορταράκια με αρέσνε και αυτά έτσι κ ετσι. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΔΙΑ ΤΟΥ.... εδω το έχουν ανοιχτά ως τις 4, δεν παιζει να προλάβω το Σ/Κ. Κυριακή/Δευτέρα έχουμε και Easter Brunch, κλεισμένοι από τώρα, γεμάτο το "μαγαζί", κχιε γαμώ. τουλάχιστον πιάνω τον στόχο 3/week στο γυμναστήριο. Στήθος τρικέφαλοι δευτερα, πόδγια ώμοι τετάρτη, πλάτη δικέφαλοι πέμπτη η παρασκευή, ανάλογα τη δουλειά. Κοιλιακούς/.ραχιαίους δευτερα τεταρτη το κόβω, πως σας φαίνεται;
bosei Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 το αρνί είναι ψιλογτπ, μόνο τα αρνακια που τρώνε θυμάρι, πουρναρια κλπ ορεινά μυρωδάτα χορταράκια με αρέσνε και αυτά έτσι κ ετσι. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΔΙΑ ΤΟΥ.... εδω το έχουν ανοιχτά ως τις 4, δεν παιζει να προλάβω το Σ/Κ. Κυριακή/Δευτέρα έχουμε και Easter Brunch, κλεισμένοι από τώρα, γεμάτο το "μαγαζί", κχιε γαμώ. τουλάχιστον πιάνω τον στόχο 3/week στο γυμναστήριο. Στήθος τρικέφαλοι δευτερα, πόδγια ώμοι τετάρτη, πλάτη δικέφαλοι πέμπτη η παρασκευή, ανάλογα τη δουλειά. Κοιλιακούς/.ραχιαίους δευτερα τεταρτη το κόβω, πως σας φαίνεται; Αφού μπορείς 3 μέρες κάντο καλύτερα push-pull-legs...δηλαδή απλά μεταφέρνεις την πρόσθια & πλάγια μοίρα στο push και την οπίσθια στο pull. Άλλη επιλογή είναι full body και τις 3 μέρες ή upper-lower-repeat 2
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 πόπο, μην με βάζεις να αρχίσω τα γοογλαρίζματα τώρα, είμαι και τεμπελόσκυλο του κερατά! :'( στην τελική τι θα ήταν "καλύτερο" και πιο αποτελεσματικό στην περίπτωσή μου;; ποιο ειναι το καλύτερο πρόγραμμα να σφίξω και να γίνω τούμπανο για να βγω στην παραλια;;;
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Έχω ένα στην υπογραφή μου για 3ήμερο, διαβασέ το. Άμα ψηθείς να κάνεις κάτι σοβαρό κάντο. Και όλα στο πιάτο στα δίνω , σε ένα ποστ. Bench Press 5+ Bench Press: 5χ75, 5χ85, 5χ97,5, 5χ85, 5χ75 Dumbell Row: 5x8-10x34 Dips: 5x6-10xbw Triceps Pushdowns: 3x10+x52 Hyperextensions 1
bosei Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 πόπο, μην με βάζεις να αρχίσω τα γοογλαρίζματα τώρα, είμαι και τεμπελόσκυλο του κερατά! :'( στην τελική τι θα ήταν "καλύτερο" και πιο αποτελεσματικό στην περίπτωσή μου;; ποιο ειναι το καλύτερο πρόγραμμα να σφίξω και να γίνω τούμπανο για να βγω στην παραλια;;; Δεν υπάρχει καλύτερο...βρες αυτό που σε ψήνει πιό πολύ. Και το 5*5 που σου λέει ο Dakon είναι ωραίο αν γουστάρεις να κοιτάξεις και προς δύναμη μεριά. Και σίγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχεις κάνει. In other news σήμερα στα front squat πήγε να πεχτεί μαλακία...την ώρα που ανέβαινα για την 5η επανάληψη έφυγε η μπάρα από τον δεξί ώμο λίγο πιό μπροστά και με το ζόρι rack-αρα
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 κοίτα, επειδή είμαι out of shape, πρέπει να put together ρε παιδάκι μου. Για αρχη να δυναμώσω θέλω κάτι απλό και εύκολο. Σε 2-4 μήνες βλέπουμε.
bosei Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 κοίτα, επειδή είμαι out of shape, πρέπει να put together ρε παιδάκι μου. Για αρχη να δυναμώσω θέλω κάτι απλό και εύκολο. Σε 2-4 μήνες βλέπουμε. Ε κάνε το 5*5...και θα δυναμώσεις και δεν έχει και κανέναν μεγάλο όγκο προπόνησης...
alex_000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 στην τελική τι θα ήταν "καλύτερο" και πιο αποτελεσματικό στην περίπτωσή μου;; να παρατήσεις το ping pong το ποδήλατο και το hula hoop 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Κινόα τρώει κανείς για πρωτεΐνες? οχι συχνα αλλα εγω γιατι?
ribo7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Διαβάζω καλά λόγια και λέω να το εντάξω στο διατροφολόγιό μου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 να το κανεις! πολλες πρωτεινες και υδατανθρακες! εγω το βραζω και το βαω ψυγειο και το βαζω κρυο σε σαλατες και γαμαει! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις