alex_000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απο ψαρι ρε σεις τι τρωτε? πεστε καμια ιδεα για ποσοτητα μην πει κανεις μπαρμπουνια ,για την δικη μας περιπτωση μιλαμε πρωτεινικη διατροφη .Κατι σε κατεψυγμενο να εχει πολυ ψαχνο κτλπ. Επισης καλο ειναι να πειτε και που το βρισκεται αυτο σε πιο σουπερμαρκετ γιατι Βασιλοπουλο που παω εγω δεν εχω δει θα κοιταξω καλυτερα ομως την επομενη φορα . Και τροπο που το μαγειρευεται για να δωσω οδηγιες σωλομό τρώς αλλά τον τρώς και για τα καλά λιπαρά. Μπορεις να παίρνεις κατεψυγμένο. Μαγείρεμα 3 λεπτά απο κάθε μερια σε τηγάνι. Ακριβό πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 σωλομό τρώς αλλά τον τρώς και για τα καλά λιπαρά. Μπορεις να παίρνεις κατεψυγμένο. Μαγείρεμα 3 λεπτά απο κάθε μερια σε τηγάνι. Ακριβό πάντως 12 το κιλο εχει παλευεται , παιρνεις και βακαλαο -το παγκασιους που δεν το εχω φαει ποτε για την ποικιλια και εισαι κομπλε /.Εδω ο αλλος λεει συναγριδα που εχει 70 το κιλο φρεσκια λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τονο απο κονσερβα σε νερο τρωω κυριως απο ψαρι, γιατι ειναι ευκολο και πρακτικο. Το ξεπλενω στην βρυση να φυγει το αλατι και μετα με διαφορα λαχανικα φτιαχνω διαφορα ειδη τονοσαλατας.Καμμια φορα βαζω και μαγιονεζα light και φτιαχνω σαντουιτς τονου με μαυρο ψωμι. Μια ,δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευει διαφορα ειδη ψαριου η μητερα μου. Τωρα στην ιστοσελιδα του Jay Cutler καπου ειχα διαβασει για ενα ειδος ψαριου,catfish,αλλα δεν το εχω βρει πουθενα. http://en.wikipedia.org/wiki/Catfish#Catfish_as_food Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλα τονος ειναι το στανταρντ σε φαση ειμαι καπου εξω σουκου ,παραλια για τετοιες καταστασεις η' εχασα καποιο γευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 φωτη παρε και απο αυτα που σου ειπαν τα παιδια βακαλαο, περκα παγκασιους - κατεψυγμενα - ! ο βασιλοπουλος εχει παγκασιους ειναι το ποιο φθηνο με κανα 4αρι το κιλο νομιζω ! τα αλλα εχουν καπου 7-8! αν μπορεις προτιμησε βακαλαο ειναι πεντανοστιμος χωρις το παραμικρο κοκκαλο ! τωρα επειδη εχω διαβασει πως δε μαγυρευεις αν θελεις ακου με ! παρε την ψηστιερα που εδειξα στον ντιναρα εχει κανα 40αρη και θα σωθεις ! τα βαζεις εκει κανα τεταρτακι ταν εσυ κανεις μπανιο η αλλες δουλειες και αυτα γινοντε τελεια ! δε θαχρειαστει να κανεις τιποτε αλλο .. θα την βρισκεις να μαγειρευεις μετα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μαυς δεν παiζει να κατσω να μαγειρεψω με την καμμια ,αυτα ειναι γυναικειες δουλειες . Αλλα σιγουρα θα παρω και παγκασιους να το δοκιμασω αφου δεν εχω ξαναφαει ποτε και αν μου αρεσει θα το βαλω και αυτο στο προγραμμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Φώτης, ο δοκιμαστής ψαριών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 παρτο ειναι πολυ νοστιμο απο γευση σκιζει ! απλα ειναι το πιο φθηνο γιατι θεωρειται το ποιο βρωμικο ψαρι με τα λιγοτερα ''καλα λιπαρα'' ομως πολυ μικες οι διαφορες ! και πως θα το φτιαξεις ? εννοεις θα στο μαγειρεψουν ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ε ναι μονο του δεν ψηνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Φωτη στο οτι η μαγειρικη ειναι γυναικεια δουλεια θα διαφωνισω! Και γενικα μου την δινει ακομη και τωρα οτι υπαρχουν γυναικειες και αντρικες δουλειες.. Η μαγειρικη ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που μπορει να κανεις καποιος. Εγω το ευχαριστιεμαι! 4 μερες κλειστω το γυμναστηριο οποτε θα αφησω για ατες τις μερες τα βαρη να ξεκουραστουν και λιγο τα χερια μου και γενικα ο κορμος και θα το ριξω στο ποδηλατο και το τρεξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Φωτη στο οτι η μαγειρικη ειναι γυναικεια δουλεια θα διαφωνισω! Και γενικα μου την δινει ακομη και τωρα οτι υπαρχουν γυναικειες και αντρικες δουλειες.. Η μαγειρικη ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που μπορει να κανεις καποιος. Εγω το ευχαριστιεμαι! 4 μερες κλειστω το γυμναστηριο οποτε θα αφησω για ατες τις μερες τα βαρη να ξεκουραστουν και λιγο τα χερια μου και γενικα ο κορμος και θα το ριξω στο ποδηλατο και το τρεξιμο Ειναι μεγαλη συζητηση και δεν ειναι του παροντος τοπικ να την κανουμε .Δεκτες ολες οι αποψεις εφοσον δεν με επηρεαζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 και ναι οκ το καταλαβαινω να μην γουσταρεις καθολου να μαγειρευεις ! ομως εδω δε μιλαμε για μαγειρικη ! ανοιγες το σακουλακι - τα πετας μεσα οπως ειναι- πας ριχεις ενα χε@σ@μο - γυρνας και τα τρως ! που ειναι η μαγειρικη ? φωτη εννοουσα πως θα στα μαγειρεψουν ? με τηγανι με ψηστιερα κτλ ! τηγανιτα να τα αποφευγεις - με κατι τετοιιο που σου εδειξα γινονται τελεια ! φευγει το λιγο λιπος στο ταψακι και γινονται θεοστεγνα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το χασαμε το σημερινο τρεξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 καλα οτι ειναι μεγαλη συζητηση ειναι! Σημερα ηταν η καλυτερη μερα στο γυμναστηριο! εγω και ο γυμναστης!!! οι αλλοι το εκοψαν για αυτες τις μερες μαλλον λογο γιορτων. κανουν νηστεια στην γυμναστικη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 και ναι οκ το καταλαβαινω να μην γουσταρεις καθολου να μαγειρευεις ! ομως εδω δε μιλαμε για μαγειρικη ! ανοιγες το σακουλακι - τα πετας μεσα οπως ειναι- πας ριχεις ενα χε@σ@μο - γυρνας και τα τρως ! που ειναι η μαγειρικη ? φωτη εννοουσα πως θα στα μαγειρεψουν ? με τηγανι με ψηστιερα κτλ ! τηγανιτα να τα αποφευγεις - με κατι τετοιιο που σου εδειξα γινονται τελεια ! φευγει το λιγο λιπος στο ταψακι και γινονται θεοστεγνα ! ψητα ελεγα ,τον σολομο ετσι τον τρωω ,για αυτο ρωτησα τι τροποι υπαρχουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις