Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Έλληνες = λιγουρια

In other news

Ανεβάσαμε πολλά κιλά και παίζει να εχω τραβήξει κατι. Περιμένω το αύριο.

XD

Μην ανεβαζεις αποτομα ρε συ, φλερταρεις με τους τραυματισμους
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερες!<br><br> Ηθελα και μπασκετακι χθες, καλα να παθω. Εφυγα με τον παραμεσο του δεξιου χεριου χτυπημενο. Εβαλα παγους κλπ αλλα σημερα ξυπνησα και ειναι σε τραγικη κατασταση κυριως απο αποψη πρηξιματος-ευληγισιας, οποτε σε συνδυασμο με ενα ψιλοτραβηγμα στην πλατη που αποκομισα προχθες παμε για μια βδομαδουλα off απο βαρη.

Κανα αεροβιο μονο.

Ουτως ή αλλως ηταν ο καιρος μου για βδομαδα off.

• Like 3

μιμης καλο κανει η ξεκουραση την χρειαζοσουν την βδομαδιτσα σου !

αλεξ επισης - ασε της μπαρες μερες που ειναι  και μπες κατω απο  τις σουβλες !

viper δε θα χρειαστει να περιμενεις μεχρι αυριο ! αν ειναι βαρβατο το τραβηγμμα , θα σε ενημερωσει με το το που θα κρυωσεις .. φωτη δε ξερω απο επιδοσεις τι κανει αλλα απο χρωμματα σκιζει φιλος !

δημητρα  οσοι κοιτανε σε λιγουρια θα μινουν στο βλεμμα κ μονο ! αν η κυρια (γενικοτερα μιλαω) ψαχνεται - ελπις εχουν  να μην μεινουν μονο στο βλεμμα -οσοι αδιαφορουν και δε την κοιτανε καθολου .. αυτοι την τραβανε σαν μαγνητης ...

• Like 1

Καλημερες!<br><br> Ηθελα και μπασκετακι χθες, καλα να παθω. Εφυγα με τον παραμεσο του δεξιου χεριου χτυπημενο. Εβαλα παγους κλπ αλλα σημερα ξυπνησα και ειναι σε τραγικη κατασταση κυριως απο αποψη πρηξιματος-ευληγισιας, οποτε σε συνδυασμο με ενα ψιλοτραβηγμα στην πλατη που αποκομισα προχθες παμε για μια βδομαδουλα off απο βαρη.

Κανα αεροβιο μονο.

Ουτως ή αλλως ηταν ο καιρος μου για βδομαδα off.

Ποδοσφαιρα ,μπασκετ απαγορευονται δια ροπαλου λογω μεγαλης πιθανοτητας τραυματισμου καλυτερα κανε ελευθερη πτωση λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να παθεις κατι .

• Like 1

Ποδοσφαιρα ,μπασκετ απαγορευονται δια ροπαλου λογω μεγαλης πιθανοτητας τραυματισμου καλυτερα κανε ελευθερη πτωση λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να παθεις κατι .

O,τι να ' ναι!

Φώτη, εγώ γιατί όποτε έκανα rafting φορούσα κάτι τέτοια;

345_15_d.jpg

Αυτά τα δικά σου τι φάση με το νερό και τη στολή;

Εγω δεν τα θελω μονο για rafting,κυριως  θελω μικτη χρηση  σε canyoning, καταρριχηση-αναρριχηση σε βραχο  σε πολυ υγρες επιφανειες και ανωμαλο επισης για να φτασουμε εκει .Και  να αντεχουν το νερο να τα βαζω σε  κανα rafting  δεν δινουν παντα αυτα ,εχω κανει Ερυμανθο χειμωνα   χωρις αυτα με απλα αθλητικα  αλλα εκει δεν πεσαμε μεσα ουτε χρειαστηκε να κατεβουμε σε καποιο κομματι ηταν χειμαρος .

O,τι να ' ναι!

Για πες?

• Like 1

Φώτη και συ Salomon? Τρέντουλα , τα φοράνε όλοι τώρα για καθημερινά. Εμένα μου αρέσει να βλέπω γυναίκες να γυμνάζονται με βάρη έστω και σαν αξιοπερίεργο. Ξέρω ότι τις πειράζει και αποφεύγω να μένω πολύ καιρό καρφωμένος. Μια ματιά στη φόρμα και τέλος. Έτσι κοιτάω και τους υπόλοιπους βέβαια. 

Squat 5+

Squat: 5x95, 5x110, 5x125, 3x110, 3x95 (δεν άντεξα για 5χ)

SLDL: 5x5x100

Front Squat: 6x3x80

Leg Curls: 3x12x66

Face puuls: 3xw/e

Preacher Crunches: 3x15x73

Είμαι πτώμα

• Like 1

Ήρθε η ταυτότητα του ping pong! ΜΙΑ φορά να γράψουν το επίθετό μου σωστά, μία...

Με εχεις τρελανει ,σηκωνω τα χερια  ψηλα  η περιπτωση  σου ειναι μοναδικη !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...