Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 keep going live! ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ωραίος live ! μπράβο ρε φίλε στο λέω γιατι ξεπατώνεσαι και στην δουλειά αλλά πάραυτα συνεχίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ωραιος λιβε πολυ καλος - σχηματιζεσαι σιγα σιγα - πιανει τοπο ο κοπος σου ! αγωνιστικες φωτο με τα χωματα στους αγκωνες και στην κοιλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Απο την δουλεια ειναι...... Ειχαμε καθαρισμα....και μετα θα εμπαινα για μπανιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis19 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εδω πως ημουν πριν 4 μηνες περιπου.... http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-360 Εδω τωρινη κατασταση, το προηγουμενο σαββατο τις τραβηξα, χωρις να κανω προπονηση εκεινη την μερα... εχω ακομα μια αλλα δεν την ανεβασα...πιστευω αυτες αρκουν, τα ποδια βρισκονται σε καλο επιπεδο οταν μπορεσω θα ανεβασω και απο κει φωτο... IMG_20140405_201641.jpg IMG_20140405_201656.jpg Μπραβο, αρχηγε, συνεχισε ετσι. Μεγαλη η διαφορα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ωραιος λιβε συνεχισε ετσι , ηρωας και μονο για την προσπαθεια που καταβαλεις σε συνδυασμο με την δουλεια που κανεις. Αυτα να τα βλεπουν μερικοι μπουληδες που βαριουνται να κουνηθουν και εχουν γινει σαν μπαλες με ποδια απο τα 25 τους. Sent from my ipad4 using Insomnia 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Γουσταρω πολυ οταν ανεβαζουν φωτο εδω παιδια που γραφουν καθημερινα για τοσο καιρο , και βλεπω απο κατω θετικα σχολια και καλες κουβεντες απο ολους! ευγε ! εχουμε παγκοσμιο πρωταθλητη στον παγκο το ξερετε?? ηθελα να το ανεβασω τωρα το βιντεο αλλα θα το ανεβασω καποια αλλη στιγμη δε χαθηκε ο κοσμος .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ελα ντε .. όλοι με οσους βγαίνω παρέα μου λένε .. θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά ρε γμτ είμαι κουρασμένος απο την δουλειά.. Εν το μεταξύ οι περισσότεροι έχουν δουλειά γραφείου και μάλιστα σταθερό ωράριο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εδω πως ημουν πριν 4 μηνες περιπου.... http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-360 Εδω τωρινη κατασταση, το προηγουμενο σαββατο τις τραβηξα, χωρις να κανω προπονηση εκεινη την μερα... εχω ακομα μια αλλα δεν την ανεβασα...πιστευω αυτες αρκουν, τα ποδια βρισκονται σε καλο επιπεδο οταν μπορεσω θα ανεβασω και απο κει φωτο... IMG_20140405_201641.jpg IMG_20140405_201656.jpg η διαφορά είναι τεράστια όπως καταλαβαίνεις και μόνος. Πολλά μπράβο. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν γίνεται κάτι καλύτερο σε 4 μήνες. Πόσα κιλά ήσουν και πόσα είσαι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ελα ντε .. όλοι με οσους βγαίνω παρέα μου λένε .. θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά ρε γμτ είμαι κουρασμένος απο την δουλειά.. Εν το μεταξύ οι περισσότεροι έχουν δουλειά γραφείου και μάλιστα σταθερό ωράριο.. προφ και εγω δουλεια γραφειου κανω -και μαλιστα καθομαι ολη μερα χωρις να κανω τιποτα- και φευγω απο εκει μεσα κοτοπουλο απο την απραξια. ξυπναω 7 το πρωι φουλ ορεξη και καταληγω στις 3 να σερνομαι χωρις να εχω κανει τιποτα και παω γυμναστηριο με μιση καρδια σε καμια περιπτωση δεν τους δικαιλογω. αλλα αυτη η δουλεια γραφειου ειναι αστα να πανε οπως και να χει και η λιπομετρηση που ειχα κανει (οι μετρησεις ειναι οτι να ναι σε καμια περιπτωση δεν εχω 8%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 εγώ όπως σε έχω δεί διαφωνώ μαν. το 11% που λες ότι έχεις μου φαίνεται πολύ υψηλό. 10% πιστεύω ότι είσαι το ανώτερο, και το 8-9% δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δάκρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον λίβε, αποδεικνύεις περίτρανα παλικάρι μου ότι όλα μπορούμε να τα 'χουμε αρκεί να ιδρώσουμε!φοβερή διαφορά!!! Εύγε!!! Μακάρι πολλοί να ακουλουθήσουν το βήματά σου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) τωρα να το σβησω η αυριο μεθαυριο που θα το σβησεις και συ ??? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2014 από Mau-Maus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 http://www.sports-tracker.com/#/workout/angel0s/1150fg5pir9e5vho Και με φώτο..! Νταξ έχω ενθουσιαστεί με το app απλά να είχε λίγη παραπάνω ακρίβεια στις τοποθεσίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις