3c0r1z Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ορθοστάτες ε? Μια χαρούλα. Ωραία φόρμα στο OHP δεν χρειαζόταν η τελευταια να την κρατήσεις πάνω, καλύτερα να πήγαινες για άλλη μία επανάληψη. Γιατί κάνεις good mornings και όχι squats? Και αφού αρχίσαμε να γνωριζόμαστε ας βάλουμε και κανένα βιντεάκι για φόρμα. Αγαπημένη ασκηση τα pendlay rows. Καθίσματα ακόμη δεν κάνω γιατί είχα τραυματίσει το ισχίο. Από τότε δουλεύω την ευλυγισία μου γιατί έχω ένα θέμα γενικότερα. Απο το Ιούλιο και μετά θα προσθέσω στο πρόγραμμα front squats ώστε να δυναμώσουν και οι τετρακέφαλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα ανεβασω βιντεο απο το ζεσταμα που κανω με το σχοινακι. Γιατι απο τ' αλλα ακομα ειμαι νηπιο. Πλακα κανω... Σε κανενα μηνα θα ανεβασω και γω, αφου πρωτα εφαρμοσω το προγραμμα που βγαλαμε μαζι με τον bosei.. Θα βγαλω μια φωτο το σωμα μου τωρα και μια μετα απο ενα μηνα να δω πως θα ειμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα ανεβασω βιντεο απο το ζεσταμα που κανω με το σχοινακι. Γιατι απο τ' αλλα ακομα ειμαι νηπιο. Πλακα κανω... Σε κανενα μηνα θα ανεβασω και γω, αφου πρωτα εφαρμοσω το προγραμμα που βγαλαμε μαζι με τον bosei.. Θα βγαλω μια φωτο το σωμα μου τωρα και μια μετα απο ενα μηνα να δω πως θα ειμαι... Ωραία...όσο για το πριν και το μετά αν τηρείς το πρόγραμμα και την διατροφή με ευλάβεια τα newbie gains θα είναι πολύ ωραία και ανεβαστηκά για την συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Να ρωτησω κατι αλλο . Οταν εχω μια μυικη ομαδα και κανω 3 σετ εχω 12,8,6 επαναληψεις. Οταν εχω να κανω 4 σετγ πως διαμορφωνω τις επαναληψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Να ρωτησω κατι αλλο . Οταν εχω μια μυικη ομαδα και κανω 3 σετ εχω 12,8,6 επαναληψεις. Οταν εχω να κανω 4 σετγ πως διαμορφωνω τις επαναληψεις? Δεν χρειάζεται να κάνεις πάντα έτσι τις επαναλήψεις σου. Φαντάζομαι τις κάνεις έτσι επειδή αυξάνεις τα κιλά. Μπορείς να κάνεις και straight sets δηλαδή σταθερό βάρος σε όλα τα set και λογικά στο 3ο και 4ο σετ θα έχεις πτώση στα κιλά (αλλά δεν σε νοιάζει). Διάβασε αυτό --> http://www.aworkoutroutine.com/pyramid-sets-vs-reverse-pyramid-training-vs-straight-sets/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δηλαδη να κανω 8 επαναληψεις με σταθερα κιλα. Πχ σημερα που ειχα ποδια εκανα 5 ασκησεις οπως τις ειπαμε. Αλλα μαζι με το ζεσταμα βγηκανε 16 σετ.(καλα σημερα εκανα χαλαρη επειδη απο δευτερα διομορφωνω αλλιως το προγραμμα) αν τις εκανα επι 4 σετ θα βγαινανε ακριβως 20 σετ. Αρα οποτε θελω να κανω 4 σετ κανω με σταθερα κιλα επι 8 επαναληψεις. σωστα? Καλα οι προβαλες με μαμησανε.... Θελει πολυ καλη ισοροπια και εξασκηση. Με αλτηρες τις εκανα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δηλαδη να κανω 8 επαναληψεις με σταθερα κιλα. Πχ σημερα που ειχα ποδια εκανα 5 ασκησεις οπως τις ειπαμε. Αλλα μαζι με το ζεσταμα βγηκανε 16 σετ.(καλα σημερα εκανα χαλαρη επειδη απο δευτερα διομορφωνω αλλιως το προγραμμα) αν τις εκανα επι 4 σετ θα βγαινανε ακριβως 20 σετ. Αρα οποτε θελω να κανω 4 σετ κανω με σταθερα κιλα επι 8 επαναληψεις. σωστα? Μην κολάς στις 8 επαναλήψεις. Να κινείσαι σε όλο το εύρος των 6 εώς 12 επαναλήψεων. Το ζέσταμα μην το μετράς στα λειτουργικά σετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ακομα ενα λαθος που εκανα...φτου. Απο εβδομαδα ολα θα τα διορθωσω. Αρα οταν κανω 3 σετ εφαρμοζω αυτο που ειχα (12,8,6 επαναληψεις), οταν εχω να κανω 4 σετ μπορω να παιξω με τις επαναληψεις πχ. 12,12,(ιδια κιλα), μετα 8,6 οπου ανεβαζω οσο μπορω, στο 90 με 95 % Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ακομα ενα λαθος που εκανα...φτου. Απο εβδομαδα ολα θα τα διορθωσω. Αρα οταν κανω 3 σετ εφαρμοζω αυτο που ειχα οταν εχω να κανω 4 σετ μπορω να παιξω με τις επαναληψεις πχ. 12,12,(ιδια κιλα), μετα 8,6 οπου ανεβαζω οσο μπορω, στο 90 με 95 % Ό,τι και να κάνεις δεν έχει διαφορά αν θα είναι ή 3 ή 4 τα σετ. Γενικά παίξε όπως σου αρέσει αρχικά με τις επαναλήψεις από 6 εώς 12. Είτε αυτό είναι 12-10-8-6 είναι 6-8-10-12 είτε 10-10-10-10 είτε χίλλιοι δύο συνδυασμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα παιξω με το 12,10,8,6 αυτη την εβδομαδα σε αυτα που θα εχω 4 σετ. Τα ποδια πιστευω ειναι η μυικη ομαδα που πρεπει να ειναι γυμνασμενη πολυ καλα απ'οτι καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα παιξω με το 12,10,8,6 αυτη την εβδομαδα σε αυτα που θα εχω 4 σετ. Τα ποδια πιστευω ειναι η μυικη ομαδα που πρεπει να ειναι γυμνασμενη πολυ καλα απ'οτι καταλαβα. Οκ. Παίξε 12-10-8-6 απλά πρόσεχε τι αυξήσεις κάνεις στα κιλά...μην είναι υπερβολικές. Όλες οι μυϊκές ομάδες πρέπει να είναι γυμνασμένες καλά γιατί αν δεν είναι μετά θα υπάρξουν ανισορροπίες και θα περιμένουν τραυματισμοί στην άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι προσεχω, γιατι πχ στις πλαγιες εκτασεις ξεκιναω στο πρωτο σετ των 12 με μονο τους αλτηρες. Η οποια μου φαινεται πολυ δυσκολη ασκηση. Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αλλα το ποδια τα χρησιμοποιεις σχεδον παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι προσεχω, γιατι πχ στις πλαγιες εκτασεις ξεκιναω στο πρωτο σετ των 12 με μονο τους αλτηρες. Η οποια μου φαινεται πολυ δυσκολη ασκηση. Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αλλα το ποδια τα χρησιμοποιεις σχεδον παντου. Ναι οκ...τα σωστά γυμνασμένα πόδια θα σε κάνουν πιό λειτουργικό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Και κατι αλλο σορρυ αν σε πριζω ... Τι διαφορα εχει το στηθος γαλοπουλας απο το κοτοπουλο, εκτος οτι ειναι πιο μεγαλο. Σου προσφερει κατι παραπανω ή οχι στις ιδιες ποσοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Και κατι αλλο σορρυ αν σε πριζω ... Τι διαφορα εχει το στηθος γαλοπουλας απο το κοτοπουλο, εκτος οτι ειναι πιο μεγαλο. Σου προσφερει κατι παραπανω ή οχι στις ιδιες ποσοτητες. Η γαλοπούλα έχει λίγη παραπάνω πρωτεΐνη στα 100 γρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις