Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ναι, γίνεται χωρίς φάρμακα, αλλά για να μπούμε στο ψητό, για να την πηδήξεις αυτήν πρέπει να σου άρεσε ο Κώστας που σύχναζε στο σιδεράδικο της γειτονίας σου.;ρ Εσενα αν σου καθοταν μην την πηδαγες 3
status Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εσενα αν σου καθοταν μην την πηδαγες Μπα, οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν είναι για κάτι που με σβηστό το φως θυμίζει άντρα.
Fotis13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μπα, οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν είναι για κάτι που με σβηστό το φως θυμίζει άντρα. οκ οτι πεις .
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μπα, οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν είναι για κάτι που με σβηστό το φως θυμίζει άντρα. ενω αυτες με κλειστο φως σου θυμιζει μοντελο... 3
status Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ενω αυτες με κλειστο φως σου θυμιζει μοντελο... Μήπως, λέω μηπως, το πήγες απ την άλλη;
sno0py Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Διαφωνω γενικα με την αποψη καποιος που παιρνει ενα καρο νομιμα συμπληρωματα ειναι τελειως natural, αλλα επειδη σχεδον εχει εξαφανιστει το ultra natural απο τον χαρτη (δηλαδη καθαρα διατροφη και μονο) χρησιμοποιειται ετσι ο ορος.Για την ιστορια μια κοπελα που εχει την καταλληλη γενετικη και προπονειται σωστά χρονια με σωστη διατροφη μπορει να φτασει σε πολυ κοντινα επιπεδα με την κοπελα που απεικονιζεται στην φοτο που ανεβηκε (αντε το πολυ με καμια πρωτεινη πχ). 1
bosei Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά τι νομίζετε ότι κάνουν τα συμπληρώματα? Λέει ο άλλος από πάνω άντε το πολύ με μία πρωτεΐνη. Δηλαδή η πρωτεΐνη σε σκόνη θα κάνει καλύτερη δουλειά από τα αυγά π.χ. ? Έχει κανένα γαμάτο αμινοξύ παραπάνω η whey που δεν έχουν τα αυγά ξέρω γω ? Νομίζω πρέπει στο τέλος να δώσετε πολλά λεφτά για συμπληρώματα και να δείτε τι όντως "κάνουν". 3
sno0py Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ναι κατα την ταπεινη μου γνωμη εχει διαφορα η whey με τα αυγα οσον αφορα στο αποτελεσμα...και ναι θα κανει καλυτερη δουλεια σαφως, παρακατω
bosei Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ναι κατα την ταπεινη μου γνωμη εχει διαφορα η whey με τα αυγα οσον αφορα στο αποτελεσμα...και ναι θα κανει καλυτερη δουλεια σαφως, παρακατω Οκ...τι διαφορά ?...όχι έτσι γενικά και αόριστα.
sno0py Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ναι φιλε μου κερδιζεις σε μυικοτητα και αν με ρωτησεις ναι εχω τουλαχιστον 2 παραδειγματα απο που κοντινο μου περιβαλλον και ειδα τις διαφορες.
bosei Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ναι φιλε μου κερδιζεις σε μυικοτητα και αν με ρωτησεις ναι εχου τουλαχιστον 2 παραδειγματα απο που κοντινο μου περιβαλλον και ειδα τις διαφορες. Οκ...παραιτούμαι. Κάτσε πίνε whey εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ...
sno0py Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Επεσες στην περιπτωση δεν εχω αγγιξει ποτε μου κανενα συμπληρωμα ναι ειμαι καλα μια χαρα διατροφη κανω.
bosei Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Επεσες στην περιπτωση δεν εχω αγγιξει ποτε μου κανενα συμπληρωμα ναι ειμαι καλα μια χαρα διατροφη κανω. Ε όταν έρθει ο καιρός να ανέβεις μυϊκα μην ξεχάσεις την whey. Κάνει θαύματα.
sno0py Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Xmm troling mode on? μπα δεν εχω τετοιες ανησυχιες μια χαρα ανεβαινω με τα αυγουλακια μου αργα και σταθερα εχω υπομονη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις